Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím proč má Lucie potřebu uvádět své recenze nějakým nesmyslem. Nejdřív o nemilosrdných hrách, teď o planetách.
    • Za dobrotu na žebrotu, člověk se tu snaží podat článek zajímavější formou a děcka ze středních škol začnou brečet, že by to paní učitelka nepřijala :D
      • Ze středních škol? Jen jestli to nepřeháníš *1*
    • Blue.Shark
      Zrovna tady na tom nevidím vůbec nic špatného. Zaprvé se to týká tématu a zadruhé je to pravda.
    • Trisska
      Navíc ta první věta je slohově celá špatně. Něco takovýho napsat do slohovky, tak mi to dá úča pěkně sežrat. (slovo "vyskytovat" ve dvou větách po sobě; "hráč o ně zakopne jen velice zřídka" - jako o ty planety???) Dál už jsem to ani nečetla a raději si počkám na recenze v časopisech Score a Level, kde jsou texty na mnohanásobně vyšší úrovni než na zdejším webu.
      • Někde jsem slysel, ze Level verbuje lidi z Games.cz, ale nemuzu to potvrdit.
        PS: Doporucuju nase, vase, jejich ne SCORE.
      • Blue.Shark
        Tak za a) je výskyt dvou stejných slov po sobě pořád slohově přijatelný a za b) ano, o ty planety; dávej ve škole pozor, až se budete učit o přirovnání.
      • Ta prvni veta je jak slohove, tak gramaticky naprosto v poradku, ovsem je asi trosku nad tve rozlisovaci schopnosti ji pochopit...
        Hmmm pockej tohle bys taky nemusela dat...
        "Veta dobra. Ty nerozumis. Lepe pockat na videorecenzi. Tam bude vic obrazku."
      • s.hih
        Gratuluji, ani jednou jsi zde nepoužila bi. Poděkuj své úče. *1*
      • Grammar Nazi... Tak si jdi číst nějaké literární dílo a neotravuj.
        • Tak, to bylo od srdce. Tolik citu, tolik sofistikovanosti, taková racionálnost a údernost - úplnej Dušín kua...
      • To ještě někdo kupuje ?
    • Až nějaký hráč zapokne o planetu, která je vhodná pro lidksý život, tak se podle mého skromného názoru určitě, zapíše do lidské historie, ale to je jen názor prostého muže :-)
  • Fascinuje mě, čemu všemu se dnes ve hrách říká "RPG prvky".
  • Zaujimavy pohlad na indie hry: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oc26EKhZNyM
    • GlaDOS
      Asi takhle. Proč by měl dělat Braid špatnou hru fakt, že mechanismus přetáčení času už tu jednou byl (Prince of Persia SoT jsem hrál už dávno, ale nešlo tam pouze čas přetáčet po omezenou dobu a nebyl to jen jednoduchý systém na způsob savepointu?)?
      • Black_Hand
        a) ja myslim, ze to Blow otevrene priznava b) SoT mel nekolik schopnosti, ktere dyka poskytovala. tj. navrat casu, zpomaleni casu, zrychleni casu prince a zpomaleni zbytku (pro boj). a je pravda, ze Braid sel o dost dal. tak do zacatku 4. kapitoly, jsem si rikal, ze me to asi nebude bavit, ale pak to zacalo byt hodne kreativni :).
    • http://www.youtube.com/watch?v=iXlw9mLFpUw *3*
    • Black_Hand
      hlavne, kdyz miner wars jsou taky indie :D.
  • Nepochopil jsem, co to je za hru a jak se hraje ani z recenze ani z videí. Vidím akorát bordel na obrazovce. Možná jsem barvoslepý a měl bych si zahrát Macurovu hru o kosočtvercích.

Nad těmihle indie/kickstarter hity nemá cenu, se moc rozčilovat. Buďme rádi, že hra má 20 hodin. Journey začínala na dvou, Shadowrun už měl deset a snad se časem dočkáme toho, že někdo z kickstarteru udělá normální průměrnou hru, jako se dělaly třeba v roce 1998.
    • p.s.
      a koukaš na to shora
    • protože je to 2d na 3d pozadí
  • Mně se ta recenze teda líbí a hra mě láká,zkusim to:)
  • Male plus za cenovu politiku: 15 dolarov, alebo 11,6 euro.
    Uz som dost otraveny, ako velke vydavatelstva odrbavaju europu rovnakymi cenami v $ a €.
  • prudislav
    nice další úspěch z kickstarteru
  • Slzy mainstreamových dětí pod rezencí indie hry s vysokým hodnocením jsou vždy delikátní...
  • jo jasne je to indie a jeste navrch je to z kickstarteru tak tomu musime dat 9!!! kdyby to byla normalni hra dostalo by to tak 5 ale jooo indie je proste strasne moc cool !!!
    • Pravda, radši dát 9 hře, která má hroznou hratelnost neni ani zábavná, ale hlavně, že má super grafiku a je od velkého studia :D
      • ...tu nejde o grafiku chlapče. Ale o herný koncept. Napríklad mňa Papers, Please vôbec nebavil...nebaví ma ani Guncraft čo som hral. A čo...som za to komerčne zmagorený? Nebaví ma ani strašne slávny Minecraft. Ja som hrával hry už na PMD85 či ZX Spectrum...môžem ja za to, že pre mňa je koncept týchto hier už prežitý...už som si ho užil dosť. Pre mňa to nieje žiadna novinka či zmena, ako pre mladých hráčov. Pre mňa je indie hra ako jazda trabantom. Jednoducho mi nedáva pocit žiadnej originality. Ale verím, že časom sa to aj u vás zmení. Len sa musíte toho nasýtiť. Počkám 10 rokov...
      • press X to interact (hlavne, že má dobrú reklamu)
    • ucho
      Není lepší si místo brečení v diskuzích na internetu užívat ty hry, který člověka prostě baví? To nechci vidět ten brekot, až se tady objeví recenze na Papers, Please...
      • To PP je čo, ako púšťali do USA náckov?
        • Black_Hand
          no... zas tak daleko od pravdy nejsi, ale jde o Kolechijske nacky (bez spoileru, proto placam :). ver nebo ne, je to hra ve ktery kontrolujes cestovni doklady... a pritom je to zabavne. i pro lidi, kteri pred tim, nez to zkusili, nechapali v jakem vesmiru neco takovyhleho to muze byt zabava.
      • GlaDOS
        Taky mám tu obavu. Přitom jsem letos snad nehrál originálnější hru, než Papers, Please. Já ji ve své recenzi (ne tady) ani číselně hodnotit nebudu, protože se to moc nedá.
      • Black_Hand
        no ta bude atakovat 10. hlavne pokud si ji vezme lukas. (a na tom opravdu neni nic spatneho)
  • ...všetci tu budete nadšene tlieskať indie hrám ...presne ako tu všetci z princípu odsudzujete Battlefield, Call of Duty či Assassin Creed. Je to image...žiadne vaše presvedčenie...len image "moderného" hráča...
    PS: ...uvidíme, či urobím rekord v počte mínusov. Poďte na vec, detičky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit