Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, tak už vím proč tuhle hru i když jsem plastikový modelář a v dětství jsem čet Bigglese a doma mám nachystané tři Camely 1/48 spolu s Fokkerem Dr. I, Spadem či Fokkerem VII nemám... Protože prodávat za poměrně vysokou hru která je prakticky DEMO verzí (čtyři éroplány ? WTF ?) a za stíhačku chtít 3USD a za bombarďák osm ? To je přece naprostá šílenost, vždyť jen aby si mohl člověk připadat jako Biggles tak musí koupit Velblouda, výše zmíněné Fokkery, samozřejmě i Sopwithy Pup a Triplane, S.E.5 a S.E.5a Fokker E-I, Airco D.H.2, R.E.8, Brisfit, Spad VII,Spad XIII, Spad 28, Pfalz D.III... Gotha a H.P. za šestnáct dolarů ?!!! A kde jsou k čertu Zeppeliny ? Teď si spočítejte na kolik by vás celá ta sranda vyšla (a když ještě budou modifikační balíčky tak to je úplně to nejlepší, takže si budete moci koupit nejspíš S.E.5 s motorem Viper a Hispano... nebo Camel Comic... A stejně vám pořád bude scházet Dolphin,Snipe anebo třebas i Ansaldo, no a zapoměl jsem úplně na legendární Nieuporty !!! Nebo Rakousko-Uherský Aviatik Berg a ano - kčertu - kde jsou Albatrosy ?!

Tak takhle ne pánové... Velká válka bez velkých výrobců éroplánů a systém hrej ale plať za všechno mi připomíná hotel Levné Bidlo z Neználka na Měsíci (polštář - centig, deka-centig, postel 2centigy, skříň-centig...) Když to srovnám se starým dobrým Red Baronem kde bylo všechno v jednom kompaktním balíčku a navíc v pár megabytech tak je toto zrození létání jedna velká ostuda. Tvůrci Šturmoviku nakonec bohužel Bitvu o Británii totálně zklohnili -takže-i když bych si rád zalétal - není na čem... To si radši za ty peníze koupím dvaatřicetinou Gothu... Made in Peter Jackson (ano TEN Peter Jackson...)
    • Nemusis vsechna era kupovat, aby jsi je mohl ve vzduchu potkat. Vsechna tam jsou zadarmo, zaplacenim mas jen moznost je pilotovat. Navic u vicemistnych letadel muzes delat strelce i kdyz je nemas zakoupena.
    • Mno nerikam ze se mi ten model uplne zamlouva ale to litani, atmosfera a grafika proste nema konkurenci. Starickej Red Baron byl parada ale to je proste nebe a dudy a Gothu bys stejne musel povesit pod strop protoze by se jinam nevesla :o)
    • Coffin.Corner
      Můžeš to prosím nějak upřesnit, Jackson dělá do modelů? Jinak hezky napsáno, fanoušek chmelnic se pozná... *3*
      • Režisér Prstenové trilogie je tuším majitel, či zakladel firmy Wingnut Wings, která se specializuje na modely chmelnic v měřítku 1:32 v neskutečný kvalitě.
  • RoF je to nejkrasnejsi a nejnelitostnejsi letani bez kompormisu co znam. Je to proste nepopsatelna krasa letet ve formaci s dalsimi letadly a ladne se pohupovat ve vzduchu mezi mracky... Vypada to proste jako na obrazcich z krabicek plastovych modelu. Ma dokonale zvuky (rozdil ve zvuku zahrateho a nezahrateho motoru poznate jen podle ucha). Chce to proste jen bilou salu, leteckou kuklu a track IR a pak uz vas nic nezastavi!
  • Osobne som hru kupil asi pred rokom, aj som dokupil par strojov, je to paradny simulator, tie "dogfight" su dakedy velmi tvrde. Mam aj Camela, ale nerad na nom lietam, je to "mrcha", strasne rad pada do vyvrtky (oblubujem bud Fokkera D.VII alebo trojplosneho Dr.I). A co sa tyka tych cien za dokupovanie lietadiel, treba si pockat na akcie, cez akciu sa cena pohybuje cca 3 USD za stihacku a cca 8 USD za bombarder.
    • Camel je zlá mrcha akorát když je plnej paliva. Chce to vyzkoušet ho tak s půlkou nádrže, pak se chová mnohem líp.
  • Krásna hra, už po nej dlhšie pokukujem, ale nie je na to čas *10*
  • Zajímavý, že v ukázkách padají samé německé stropje, ikdyž tomu mnohdy bylo naopak. Anebo ti co si je zvolí jsou v boji tak neschopní? Nebo je to dáno hrou?
    • smejki
      Protože Camel na cucky je všchno, jenom ne hezký pohled
  • Sice trochu ex post, ale jsem rad , ze konecne nekdo tento zanr recenzuje, ted uz jenom DCS a-10. VIce takovych her pro inteligentnejsi publikum.
    • kotty
      http://games.tiscali.cz/recenze/dcs-a-10c-warthog-recenze-55633

*3*
      • Aha, beru zpet.
  • kotty
    Hm, velmi pekna recenze, i kdyz trosku opozdena. Pozde, ale prece. Hra jako takova me zaujala uz kdysi, ale to dokupovani letadel a stale celkem vysoka cena hry, presto, ze je na trhu jiz bezmala 2 roky me od koupe celkem odrazuje.
    • Dá sa kúpiť aj samotný cd-key ktorý stojí pár stoviek :) záleží či máš čas hladať a vyznáš sa v tom

P.S.: Lietam v letke tento pekný simulátor už asi rok aj čosi a som silno spokojný :) hra sa stále vylepšuje ... odporúčam sú tam aj lahko ovládatelné stroje pre začiatočníkov aj zložitejšie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit