Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně musí stačit i ta demoverze, mám náký finanční limit a ten už je vyčerpaný. Nedávno sem kupoval Clifs of dover, pak ty slevy na steamu, nějaké nezávislé hry (S.P.A.Z) a je to ... :-) PS: Pokud by jsi mi chtěl Rise darovat, tak se ozvi na Blc@seznam.cz
  • je docela sranda ked si uvedomime ze RISE OF FLIGHT vyzera lepsie ako render intra RED BARON 2 :D

RB2 mal skvelu kampan a bude len lepsie ked sa bude v ROF viac a viac na RB podobat...
  • Nechce se mi číst celou diskuzi a v článku jsem to nenašel - nevíte proč někdo píše v roce 2011 recenzi na hru vydanou v roce 2009?
    • A to pisanie recenzie na hru je dako casovo obmedzene? V klude mozu recenzovat hru s akehokolvek obdobia, nie iba tie, ktore vysli v roku 2011
    • sleepless
      Protoze se ta hra neustale vyviji a rozviji, ma za sebou silnou komunitu a stoji za to na ni timto zpusobem upozornit? Neni to klasicky krabicovy produkt, ktery by za 2 mesice zmizel z polic. Navic tu v roce 2009 soucasna redakce nebyla a tak nejak si muzeme zrecenzovat i hru z roku 1990, kdyz usoudime, ze to ma z nejakeho duvodu smysl :)
  • tak jsem to po několika pokusích konečně stáhl z jejich stránky a teď jim nefungujou ani registrace účtů fakt paráda :) mají vskutku kvalitní služby
    • maji kvalitni sluzby
  • Mimochodom, práve som objednal Trackir *1* Totálne som sa na tú hru namotal *14*
    • Jo to mi povidej. Ja jsem stastnej jak blecha ze jsem ted rozchodil moje pedaly od volantu momo racing na ovladani smerovky. Zatim litam s automatickou smesi a regulatorem teploty. Zacal jsem karieru s E.III a ta nema plynovou paku ani ovladani smesy (nemuzu se dostat pres prvni misi :oD) a spis se ucim litat a manevrovat a pedaly mi hodne zvysily efektivitu litani. Track IR uz pouzivam nejakej patek a jsem s tim moc spokojenej (na zavodni hry, Armu a litani je to proste bozi). Jen jsem zvazoval novej joystick protoze Cyborg X co jsem so koupil fakt saje (kdyz tlacim dolu tak se normalne prevazuje dopredu, blbejsi design fakt neznam) a zjistuju ze najit neco se slusnou dvojitou plynovou pakou (kvuli chladici motoru) v kategorii do 1500,- korun je fakt umeni a dat 8k aby za neco stal se mi taky nechce i kdyz thrustmaster warthog vypada perfektne... Chtel jsem koupit tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85429 ale ta plynova paka tam je fakt vysmech i kdyz joystick je prej uzasne presnej.
      • mam saitek x52 a nemuzu si od te doby stezovat.ani neni tak drahej.
        • U nej jsem vahal ale nema tu rozdelenou plynovou paku a navic ten nesmysl co kryje tu ruku vepredu se mi desne nelibi. Jinak v te cerne verzi by se jinak asi dal :)
  • smejki
    Proces: Tranformation into James Bigglesworth
    Run? (Y/N)
    Y_
    "ENTER"

úúúúúúúúúú! ::ruky_hore!
  • Kariéra už je ve hře a je i ve stádiu bety výborná a je to něco co tu roky nebylo. Velice se to blíží Red Baronu... Doporučuji stáhnout free verzi simu, která je omezena pouze tím, že je možno pilotovat jen Albatros D.Va a Spad, jinak je vše funkční včetně kariéry a létat online se dá nejenom v Albatrosu a Spadu ale i ve funkci střelce ve dvousitzech či bomberech.

A poznámka k příspěvku starého pařana níže: model "kup si letadlo" se osvědčil, udržel ROF na živu a umožnil zafinancovat další vývoj. To je v době, kdy jsou simulátory v podstatě mrtvé (včetně tragické vraždy druhoválečných simulátorů firmou Maddox vydáním trapného Cliffs of Dover) naprosto báječná věc. Můžeme si o tom myslet cokoliv, dokonce "ušetřit" a koupit si Gothu od Wingnutwings, ale nového Red Barona v jednom balíčku to tuplem nepřinese.
  • Aha takže registrovat se to musí přímo na stránkách a ne ve hře.
    • Mas pravdu, musi se registrovat na strankach hry a pak se registrujte jeste ve hre se stejnyma udajema jako jste dali na stranku....
    • registroval jsem to ve hre bez problemu
      • Ve hře mě to vůbec nešlo. Zkoušel jsem to skoro celej den. No ale hlavně, že už to je.
  • sakra to demo nejde stahnou *9* a ma to vubec cenu? Co v nem je?
    • Neomezeně fungující RoF, akorát jde lítat jen se Spadem XIII a Albatrosem D.Va.
    • demo v dnesi RoF verzi je vlastne plna, nelimitovana hra s dvema letouny. Takze si vytvoris udet, stahnes "unlimited demo"a muzes parit. Pokud budes chtit hrat karieru od nejdrivejsiho mozneho data, koupis si za 7.5USD Neuport 17 nebo Fokker E.III (v zavislosti na preferencich:) ) a muzes hrat uz od roku 1916.
      • aha díky :) ..tak to bych si rada zahrala ale stejne to nejde stahnou...hlasi to chybu *9*
        • Tohle nejde stáhnout? http://riseofflight.com/tryrof/en
          • Aha, mometálně je to opravdu nefunkční, ale torrent verze funguje a jede docela rychle.
            • neboj ono se to rozjede
            • Tak bych to zkusil později, momentálně asi probíhá údržba serveru, nezobrazují se mi ani statistiky v podpisu.

Torrent je na stejné stránce jako klasicky download.
            • odkaz na torrent ?
            • Ten torrent prave oproti normalnimu stahovani (400kb/s) jede hrozne pomalu (kolem 50kb/s), 24 hodin to fakt stahovat nechci...
  • Stahovanie cez official stranky mi nejde ... torrent ide tak pomali ze az nejde a obycajne stahovanie sa sekne pri 3,7gb kedy ma uz napisat ze : stahovanie sa skoncilo . Skusal som stahovat aj z inych serverov ale ten isty problem . Mate s tim niekde skusenosti? dakujem ;)
    • z ofiko to vcera taky hned neslo tak jsem to stahoval z torentu ale ten byl tak pomalej, ze jsme zkusil znova ofiko a za 1h to bylo doma. Ma to 3,73 GB (3 916 681 kB)
      pak instalace (rozbalilo se to samo), po instalaci to zadalo primo registraci + ten demo kod. Vse hned vyrizeno. Pri startu si nastavis rozliseni a dalsi graficke veci a muzes spustit. Ja upgrade nedaval. Jenom pri startu to hodi cernou obrazovku snad na 45s. To me prvne zmatlo. Pak logo a nabehne to.
      • nj ... uz mam ten torrent pusteny 2h a zatial 0% *13* fnuk
        • zkus to HTTP, ted to stahovani funguje a slo to 1MB/s
          http://riseofflight.com/tryrof/en

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit