Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux
    Fantasticka hra. Na PC to nejblizsi Uncharted, co si muzete zahrat.
  • no možno by sa hodilo spomenúť, že input lag je na PS4 katastrofálny, hlavne to vnímam pri streľbe, ktorá je fakt utrpenie. Uncharted takéto problémy vôbec nemalo. Hral som to len prvé dni, nevedel som sa preniesť cez to,...každopádne to možno už nejaký patch vyriešil, čomu sa mi ale nechce veriť, keďže na xbox one to nevyriešili do dnes
  • Problem s frameratem ps4 verze prisel az s aktualizaci 1.05, 1.04 fachala ok. Koupil jsem pred casem digitalni verzi ps store, tim padem jsem byl odkazan pouze na aktualni verzi hry, protoze na ps4 nejdou samostatne odinstalovat updaty k zadne hre koupene digitalne...cekal jsem tyden, dva, zda se vyvojari uraci opravit tzv frame pacing ktery zpusobuje nekonzistentni plynulost hry a pohybu v ní. Podle me za vsechno muze srani se do opraveni citlivosti ovladani ( cimz si myslim hrabli vyvojari na funkci tzv vertical sync, zvolili odlisny typ synchronizace nez bylo v puvodni verzi hry) a tim padem sel plynulej frame rate do kopru. Za dalsi podezrivam updatovani hry pro ps4pro,na kterym mimochodem bezi hra take velice podivne a opet nekonzistentne s frame pacingem, at uz nastavite jakoukoli volbu ze 3 preddefinovanych.
    • konzole, vlozite disk a hrajete, snete dal tyhle pohadky z herniho praveku
  • Za mě graficky, technicky a herně průměr. Dějově o ničem! Nechápu, jak to mohla být něčeho exkluzivita?!
    • Inquisitor
      Herně nevim, ale graficky mi to teda přijde hodně pěkný.
    • Jsi spadnul z visne ne, vsichni se shoduji, ze to je jedna z nejlepe vypadajicich her na PS4PRO.
    • Jack1947
      Titanfall1 byl taky no... Gears of war4 je taky - Mrkváč cchce mít taky nějakou (časovou)exckluzivitu tak mu to laskavě nevyvracej *12*
      • To sice jo, ale Titanfall a Gears of war jsou alespoň dobrý hry, tohle je už jen pouhá značka!
        • Jack1947
          Hráls to vůbec, přineslo to přesně to co pc hráčům scházelo akci alá Uncharted - no více méně i ty hrobky tam byli. Tak zase záleží na každým noo.
          • Bohužel sem to koupil na PS4, ale OK moje chyba, neměl sem se nechat ovlivnit reklamní masírkou! Jinak chápu, že na PC tenhle žánr dost chybí, ale na PS4 je to pokud nejsem ultra fan zbytečná hra. Na Uncharted to nemá ani dějově, ani technicky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit