Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutný je p*ča.
  • "Nová Lara bude akční, plíživá a zároveň dobrodružná. Stejně jako ta minulá."

Co? Pokud myslíte minulou jako tu kopii Uncharted, tak ta byla v hratelných pasážích šíleně akční, v pár pasážích vynuceně stealthová a dobrodružná? Nevšimnul jsem si, pokud za dobrodružství nepovažujete řvaní sprostých nadávek s kadencí poloautomatické pistole.

Apropos, u těch "stealth pasáží bylo neskonale vtipné, že by šlo všechny ty kachničky postřílet tak jako vždycky, ale hra v těchto pasážích při odhalení Lary ukázala animačku, ve které Lara zemře po zásahu pár šípy, i když jinak v hratelných akčních pasážích běžně přežije útok molotovem.

"V posledním Tomb Raiderovi se podařilo vývojářům docela hezky odvyprávět příběh mladé Lary Croft ..."
    OK, každého názor. Já tam viděl snahu o kopírování Uncharted jak po hratelnostní tak po příběhové stránce a spokojen jsem nebyl. Tato nová hra dle prozatím zveřejněných záběrů pro změnu kopíruje TLoU a přihazuje navrch nepokrytě tupou umělou inteligenci oponentů a "hádanky" u kterých řešení nahlas řve na hráče, jak to má udělat, aby se náhodou nezaseknul.

A nesmí se zapomenout na "pasti", u kterých se pro jistotu zpomalí čas, aby měl hráč těch svých asi pět sekund čas a mohl se chudák dostatečně zorientovat, že stoupnul do pasti a má z ní zase vylézt ven. To když jsem viděl (najděte si na YT) tak mi bylo trochu líto, že CrystalDynamics považují své zákazníky za až tak velké hlupáky.
  • Do vanoc muzes hrat krome JC3, Fallout 4, AC Syndicate, COD, Anno nebo FM2016 takze nabidka bohata jak blazen *5* *5*
  • Ak to bude aspoň tak dobré ako Tomb Raider zpred dvoch rokov tak budem úplne spokojný, škoda, že to výjde až budúci rok na PC, takto cez vianoce budem hrať tak maximálne just cause 3...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit