Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Redakce: Nešlo by udělat to HD rozlišení kvalitnější? Videorecenze máte povětšinou super, trochu škoda té technické stránky.
  • MrSanta
    Já teda nevím jestli je to u všech prohlížečů (já používám Führerfox) a na každé reklamě mám v pravém horním rohu takové "X" a když na něj kliknu, tak se reklama ihned zavře.
    A nevím co je zvláštního na reklamách u videorecenze. Web penízky potřebuje a tento styl je nejméně bolestivý.
  • Na nektere momenty ve hre budu jeste dlouho vzpominat:
    *SPOILER*
    1. Zabrani lode na nejtezsi obtiznost nebylo moc zabavne, protoze me zastrelili jednou ranou z pusky.
    2. Finalniho bosse jsem zabil na jednu ranu, to uz jsem dlouho nevidel :D
  • Cahir
    Tomuhle věřím, protože snaha lišit se od svých předchůdců je ve dvojce fakt vidět. Bohužel to moc nedopadlo.

Amaroun: Hru jsem sice nedohrál (neměl jsem na to sílu), ale konec jsem zkouknul na youtubu. Celý příběh je o zabití hlavního bosse. To prostě na konci uděláš, hotovo, žádné výrazné důsledky z toho v makroměřítku neplynou. Prostě a jednoduše, samo univerzum se neposunulo vůbec nikam. Celý je to jen nastavovaná kaše. Takže ano, mohli by se na to klidně už vybodnout a dělat na něčem jiném, nebo z tohoto univerza vyprodukovat dalších 10 podobně mdlých zápletek...
  • Ale jo.
  • A jak by s Gothicem pokračovali? příběh uzavřeli už v G3 a datadisk, bereme-li ho v potaz, to uzavřel uplně.
    Sám (nevím jak se ted jmenuje, ale je to člověk, co vymýšlel svět a příběh pro G1 a je to asi i vedoucí PB) řekl, že po Risen 2 by se rád vrhl na jiné hry. Prý už 10 let dělá na jednom typu her a rád by zkusil něco nové.
  • Ne to fakt nezáleží...
  • Cahir: I´ve told you...

BTW Chtěl jsem se zeptat jestli je ten příběh aspoň ukončený (?)... Mohli by se vrátit k Gothic sérii - pokud studio přežije.
  • Gothic 1 a 2 jsou skvělé hry, s tím souhlasím, ovšem o Gothic3 bych si dovolil říct, že s CP1.75 je to skvělá hra. Vážně se u toho bavím, kdyby se jim to povedlo vydat tak, jak chtěli, mohlo se jednat o nejvelkolepější WRPG, které kdy bylo vydané. Jediné mínus je k obtížnosti hry. Těžký je to jak sviňa a jestli mě z toho neklepne, tak to snad dohraju.
    Risen 1 byl dobrá hra, ačkoliv při zavření do chrámu Ještěranů to začalo být takové nudné, narozdíl od G1, kde i v orkském chrámu byla hra stále sranda.
  • Tohle vše je absolutně o nicem, jediné na čem záleží je Diablo.
  • presne ako som si myslel už ked som videl prvé zábery..a mne príde aj tá grafika hrozná...už gothic 1 sa mi viac páčil *5*
  • Ringwraith
    Tak si to lépe nastav. Já mám AdBlock i NoScript a video v pohodě vidím a bez reklam.
  • Rozkliknu článek a video nikde. Tak vypnu Adblock, který spolehlivě filtruje otravné reklamy a ejhle, to je ono. Ale co nevidím - první půlminutu běží místo očekávaného videa jakási vlezlá reklama! Takže reklamy se nyní cpou i do video recenzí? To je smutné...
  • koukam, ze ti dela problem i cestina, neco s tim delej
  • Cahir
    ME má možná tak kontroverzní závěr, ale právě u hraní Risenu jsem si naplno uvědomil, že způsob vyprávění, příběh sám, charaktery a herní mechaniky jsou v ME o několik řádů výše. V rámci svého žánru je prostě ME mnohem smysluplnější a promyšlenější než Risen v tom svém (možná i proto, že Risen ani pořádně neví, co chce být). V poslední době jsem hrál jen samé áčkové hry, takže mě nevalná kvalita kvalita tohoto béčka dost rozsekala. Za mě je to 6/10.

Mimochodem, doporučuji recenzi z českých fanstránek Risen.cz a to přímo tu od El Kamila. Je hodně podrobná a řekl bych, že hru vystihuje dobře.
  • Hmm, ten bosak na konci nejakej divnej, jenom stal a obcas pohl rukou aby se nereklo, asi ho to nebavilo *1*
  • Taky *1* Cekal jsem ze se v tom bude nejak hrabat rukama a odhrnovat hlinu, a on vytahne rovnou celou bednu *15* Aspon trosku mohl vykopat lenoch
  • Cahir
    Jsem fanoušek Gothiců i prvního Risenu a dvojka přeci jen něco z nádechu her od Piraní má. Ta hra je průměrná, ale zároveň má takovou tu pohodovou "zhulenou" atmosféru předchozích her (přestože poprvé v historii PB her chybí vodnice!). Člověk prostě hraje a ono to lehce utíká. Jenže zhruba po těch 25 hodinách se to pro mě stalo neúnosným. Ta hra se zacyklí sama v sobě, jakoby se sama kopíruje a už tě absolutně nic nežene vpřed...
  • Odulin
    Mám za sebou 17 hodin a mně se hra celkem líbí. Do smrti na ni asi vzpomínat nebudu, ale stráveného času nelituju. Hra sice nemá moc povedený bojový systém, příběh můžou někteří také napadnout kvůli jednoduchosti atdatd. ale já si to prostředí prostě užil. U mě by to bylo pěkných 7/10.

Btw. Bratr narazil na jednu zajímavost. Negooglil jsem a asi je to známá věc, ale u toho typa ze začátku, kde se dá střílet na střelnici na kokosy, flašky apod. je (možnáuž jen byl) bug. Dalo se tam vydělat hned klidně 20.000. *3*
  • Taky jsem si několikrát silně rýpnul směrem desítky Skyrimu (a zejména následného hodnocení LoZ:Skyward Sword), ale myslím si, že by bylo dobré už tento případ nechat spát. Pochybuji, že by redakce Games chtěla otevírat Pandořinu schránku jménem "Zpětné úpravy hodnocení".

Sám za sebe jsem z pohledu čtenáře se současnými recenzemi velmi spokojen a pokud mohu prosit, nechť je tento styl beze slev zachován i při hodnocení celosvětově očekávaných titulů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit