-
Konečně hra dobrá i pro trola diskuzního! Gothic a Risen forever... *5*
-
Na Risen 2 se hodně těšim. Vývojáři už několikrát dokázali že umí udělat hodně krásný, atmosferický a dobře struktoruvaný svět.
-
risen byla jedna z mála her která me poslední dobou bavila a dohrál jsem ji dokonce. Akorát se mi nelíbí to umisteni deje nekam do tropu. risen se zas odehraval nekde v mexiku. Libila by se mi vic evropska priroda, malomesta v nemeckem stylu presne jako gothic. Proč chteji delat další crysis *7*
-
Ale jooo.... PC verze risen nevypadala zle. Ale kdo měl možnost vidět XBOX verzi, tak mi dá jistě za pravdu, že je to ta nejhůře vypadající hra na boxy. Grafika někde tak 15 let zpět. S tou hratelností a atmosférou to u mě teda nefunguje. Hluboce "smekám" před těmi, co to dohrajou dvakrát a více. Kde se ve Vás bere ta motivace? Asi lidé z města, kterým stačí ke štěstí jen si tak pobíhat sem a tam "krásnou" krajinou. *1* questy typu: sežeň 10 mrkví, donuť 5 týpků ať udělaj to či ono. A ten konec??? ....no alespoň jsem musel na konci někoho sejmout na rozdíl od GOTHIC 3. Ale koho??? Nulová výzva... A systém boje a kouzel ve srovnání třeba s dragon age nebo divinity II. GOTHIC a GOTHIC 2 byly super. Ale pak už to šlo s PB s kopce. Arcanii už jsem raději ani nezkoušel... Vím kdy mám dost.
No uvidíme. Necháme se překvapit. Že by pro změnu mile?? *3* -
-
Tak Gothic 1 a 2 jsou legenda, Risen se ale podle me nema za co stydet. Je to proste RPG ze stare skoly, urcene predevsim fanouskum predesle serie a porovnavat ho s takovym Dragon Age je podle me nesmysl. Aracania byla koridorov zalezitost, ale s tou nema PB nic spolecneho, makal na ni Spellbound.
-
Přesně! Zdá se mi, že piraně postavili celou svou existenci na sertvačnosti geniality prvního dílu. Druhý díl, je jen rozšířením jedničky, které dohání ale nepřekonává její kvalitu.
-