Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Dabing byl např. v G3 dost atmosferický. Pokud tady bude novodobě podělaný pak je to jasné mínus pro celou hru.
  • Asharak
    NE! Nikdy! Proč! Proč jsem to četl *10* Určitě se plete a dělá si z nás srandu! *16* ...ach jo
  • Sorry, ale R1 byla vyborna hra a dustojny pokracovatel Gothicku, 2ka je horsi ale za to muzou lide a jejich obliba kravin jako Pirati z karibiku a trend delat vsechno s piratskou tematikou.
  • Nevim, ale dabing a herecke vykony nejsou to, co dela hru dobrou, on i stary Gothic nemel buhvijak genialni dabing, ale hral se vyborne. Lide maji dnes tendence prehanet a byt rozmazleni....

Dvojka Risenu byla nic moc, ale porad velmi dobra hra, co me stvalo, byl odklon od klasickeho dark fantasy k piratske tematice, strelne zbrane..., jsou lide pro ktere je toto osvezeni, pro me hovadina co do fantasy nepatri, mam fantasy rad a takove ty tendencni hipster redaktorske kecy o tom, jaka jsou klasicka Fantasy nuda - tak si hrajte jine hry nez fantasy, nebo nejaky japonsky uchylnosti...easy solution.

Porad verim ze R3 bude lepsi jak R2, alespon jako R1 -R1 byl povedeny nastupce G1 - pristupnejsi a mozna i hratelnejsi, G2 je proad kral, ale hra na urovni R1 je porad skvela hra. Snad to nebude tak zle.
  • Risen 3 bude podle všeho stejná sra*ka jako druhý díl. Zatím tomu nasvědčuje každé nové vydané video a každý nový článek. Zatím to vypadá na nezáživné dialogy, plochý a lineární svět bez špetky hutné atmosféry. Zkušenostní body se opět dělí mezi asi tři kategorie (málo, trochu víc a hodně), tzn. že ač bude snad konečně více druhů nepřátel, ve skutečnosti budou jenom tři. Parťák bylo to nejhorší rozhodnutí v celé historii Piraní. Díky nim jsem ve dvojce nahned dokázal vymlátit úplně všechna monstra na prvních dvou ostrovech aniž bych vložil jediný bod do bojů a utratil jedinou zlatku za učitele. Všechny zkušenosti šly do otevírání zámků protože z nějakého nepochopitelného důvodu byly úplně všechny truhly ve hře zamčené. Ne že by to k něčemu bylo protože krom pokladů, truhly neobsahovaly nic zajímavého. Živý svět také dávno vymřel. Statické postavy v prázdném městě, jsou s příchodem noci schopné ujít pouze pár kroků do postele a ráno si opět stoupnout na to samé místo. Město vlastně ani nemůže být prázdné, protože každý dům vlastní přesně to dané NPC, které je pro nás důležité. Žádně nepotřebné postavy se nekonají, a tím pádem není potřeba jim stavět bydlení. Strážím stačí jedna chajda se 6 postelemi. Pro porovnání si stačí vybavit Khorinis, Starý tábor, Nový Tábor, Onarovu farmu (i na té farmě bylo snad jednou tolik NPCs než v Caldeře v Risen 2) Dál bych mohl pokračovat, ale myslím, že každý kdo hrál Risen 2 ví o čem mluvím a tahle přeskinnovaná dvojka rozhodně není žádný návrat ke kořenům. Vedle G 1,2 a 3 (ano 3 protože je to také super hra) může stát pouze Risen 1 ale rozhodně ne Risen 2 a vsadím můj ubohý měsíční plat, že Risen 3 bude stejná hovadina jako druhý díl.
  • maros.goc
    Gothic - 8/10
    Gothic II - 9/10
    Gothic III - 8,5/10
    Risen - 8/10
    Risen 2 - ešte som nedohral

...nuž ako vidím, mne sa tie hry od Piraní páčia stále veľmi :) ale týmto previevom som si nie moc istý oj škoda :(
  • Obyvatelky Khorinisu a selky z okolních příměstských farem z G2 s tímto tvrzením silně nesouhlasí a rády by ti něco vysvětlily srpem nebo nožem ^_-.

Je to opravdu k nevíře, ale dávno před tím než se A³ svět sesypal z jedné con artist podvodnice které tady někteří členové redakce Games ještě fandí, tak ale opravdu existovaly hry, které toto téma řešily řekl bych velice s citem.
  • Tilwaen
    Podle toho, co autor napsal, tak dostal postavu zřejmě ne úplně na úvod hry a duchem vyčistil pováženíhodný kus mapy po celou dobu, co hrál... Máš ale pravdu, že je to jen preview a tento aspekt mohou ještě hodně změnit. Ty dialogy už by asi do data vydání změnit nestihli.
  • Tilwaen
    Dle videa jsou mezi frakcemi i "piráti". Promiň.
  • Kinet1c
    Mne by ten duch nevadil, keby ho tak spravili ako Lilarcor s BG2, tzn keca mozno navrhuje nieco, ale ty si pan, ty robis veci, ktore treba urobit a ty rozhodnes ako dalej a ty si ten kto vyhra suboj a ty sa musis ako v kozi hrdinu zasluzit o vytazstvo v subojoch a ne ze nejaky duch tam nabehne a ja zabijem tu naslabsiu potvorku a zvysok si len pozrem ako film a pozbieram veci. Dufam, ze to cele zmenia do vydania, aj ked pochybujem a tym padom, je to daleko od korenov.
  • Ale sexy ženy u toho většinou nemávajou dvacetikilovým mečem jak kdyby to bylo párátko *1*
  • duchovia neexistuju!
  • Já sa ptám proč! *15*
  • Teda ten dabing je zklamani, ale treba to bude v jine jazykove verzi lepsi.
  • Krescz
    sexy zeny umi taky bojovat s draky *1*
  • deridon
    Gothic byl prostě čistý testosteron! Ženský jen v bordelech či na farmách v kuchyni a plantážích. Snad jen Risen 2 byl víc female friendly.
  • dam tomu možna šanci, jen se mi nalibi to pastelove brneni a souboje taky vypadaji trocha hrecovite.
    jinak na gothicu 2 se mi nejvic libila ta atmosfera evropskeho (nemeckeho) malomesta s typickou nemeckou architekturou. je škoda že tohle je pryč, ačkoliv me treba risen 1 bavil, tak se mi nelibilo zasazeni do mexikanskeho prostredí. tady taky koukam je to nejaka exotika. skratka ja bych radší starou dobrou evropu, s jeji architekturou a prirodou
  • BoB.2
    Snad *7*
  • A dabing a reakce lidí ("Get back to the stove, wench!") (já vím, je to text, ale jenom pro jistotu). A navíc, kdyby chtěli aby to bylo realistické aspoň trochu tak by baba musela vypadat jak Brienne of Tarth, spíš než sexy princezna *1*
  • LOL nechapem co sa vam nepaci.. Konecne ziadne priblble pokusy s alternativnou piratskou tematikou.. Tesim sa :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit