Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mám takovej pocit, že witcher tohle zašlape do země
  • Obávám se, že na konzolích jim to nikdo pomalu hrát nebude a na PC jim to plno lidí zpirátí, tzn. že jak jsme já kdysi litoval koupě Risen 2 tak oni budou asi litovat že se vrátili až takhle ke kořenům a už to nebude mainstreamová záležitost.
    Pokud je to ale opravdu takovej návrat zpět, tak tohle kupuju ať ot stojí co chce (v rámci možností)
  • Asharak
    Nechvástá se to next-gen grafikou? OMG OMG to bude super! :3 Už aby to tu bylo! Cmooon! Kam se hrabe Witcher 3. *14*
  • omluva za Risen 2 hmm?

no vypada to dobre zatim
  • ta animace behu vypada fakt jako navrat ke korenum :D jinak se uz moc tesim. z videa to na me pusobi spis jak risen 1 a gothic 1,2 nez "novejsi" pokracovani coz je jedine dobre
  • nedalo..dokonce ani v druhym, který bylo postavený na pirátský tematice
  • V prvním Risen se nedalo plavat? Viz. článek....
  • Inquisitor
    A ten pocit zadostiučinění, když si následně orky mlátil hlava nehlava. Nebo ty dravý dinosauři, ty byli nejhorší.
  • doufám, že návrat ke kořenům bude znamenat i návrat k epickejm questům z risen 1, jako bylo třeba zametání podlahy
  • yenda1
    Vykračujete si po cestičce. Narazíte na orka hovadských rozměrů. Dva mocné seky a loadujete. Mocným štěstím ho můžete upižlat. Anebo se vydáte jiným směrem. Objevité houští a za houštím jeskyni a v jeskyni hrobku a v té fabulózní meč.......

Nic mě tak nenadchlo jako tohle explorování, které bylo velmi dobře odměněno. Kluci se zdá opravdu vrací ke kořenům. A moje oči svítí, ruce se chvěji, srdíčko hoří. Kolikátého je?
  • Sice to nedělám moc často, ale beru zpět to co jsem říkal: "že to bude podobná s*ačka jako Risen 2"...toto vypadá mnohem lépe, taková kombinace Risen 1 a 2 a R1 jsem miloval - tak snad :)
  • Snad to budou mít i odladěné...aby to nedopadlo jak s dvojkou, která se sekala na nejnižší detaily i na PC za "100,000Kč". Ale jo, věřím že se poučili ;-)
  • Návrat ke kořenum to nebude dokud se to nebude ovládat CTRL+ALT+šipka ach ta nostalgie
  • misho8723
    Ak niekto by si chcel pozrieť ešte ako sa v hre dá hrať za Demon Huntera (nemecký komentár - skoro polhodinové gameplay video) : https://www.youtube.com/watch?v=FEJ8FHyPYEM

A za mága (platí všetko to isté ako pri prvom videu) : https://www.youtube.com/watch?v=CJvEFvQWLJY
  • Na Gothic jsem miloval to ovládání. Nenapadá mě žádná jiná podobná hra, která se dala tak dobře ovládat jen na klávesnici bez myši. Bylo to jako pohlazení po duši :-). A samozřejmě sbírání tuřínů! :-)
  • Kozy
    Jak jsem byl po prvním traileru skeptickej tak teď se mi líbí od dost víc, i když mi Risen nijak k srdci nepřirostl, tohle prostě nesmí zklamat.
  • Lukyz
    *1* Americký datum *1* Takže po našem to je 12.8.2014 *3*
  • Počkat 15. srpna? Vždyť na konci je datum 8. prosince?
  • Animace a fyzika sice nikdy nebyla nejsilnější stránka Gothic ani Risen ale všechny díly které jsem hrál mě bavili a i toto vypadá velmi lákavě. Navíc ty souboje a grafika vypadají moc pěkně *3*
  • Mně se líbí, že hlavní hrdina má pořád animace, jak ze starýho Gothica... neberte mě špatně, mně se to líbí ... no, je to holt návrat ke kořenům :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit