-
Tak už vím, kdo za všechno může *1*
-
"creative strategist" u Call of Duty? Se nedivim ze konci. Toho moc na praci asi nemel. *15*
-
-
A jéje. Už je to tady... Trapárny s urážením CoD - jaké překvapení.
-
-
Jak, už je to tady? Vždyť to tu bylo od čtyřky a je a taky i nadále bude furt... =-D od čtyřky to stojí za poserpádlo.. Jedina tak ta pětka mne zaujaka a BO taky, jinak je komerčák s propagandou USA... co jiného taky.. =-D Nedivím se že je Homefront zakázaný v Emerice, když je to neEmerický a stílejí se tam Emeričani... =-D
-
Kolik takovejch trollů jako jsi ty se tu ještě objeví?! *7*
-
-
Jo aha takže já jsem troll..:-D :-D No, ty vole... Ty jsi se povedl. Jo, já tady rozpoutávám flame kolem CoD - prober se, hošánku.
-
-
Flame si vyvolal, protože si byl jediný s jiným názorem. *1*
-
-
-
Cod uráží sám sebe... *3*
IW nechť je rozpuštené celé... a COD ať zhyne sním :) Nebojím se o ně, když plavou v penězích hráčů kterým se smějou do obličeje :)
Je tady snad někdo kdo chce aby v tomhle pokračovali ? Hate vůči COD na Games.cz je epic, to ale nemění nic na faktu, že teď už nejde žádnýmu z haters cokoliv namítat. Pakliže existují stále "skalní fanoušci" série je mi jich upřímně líto. -
A jéje. Už je (to) tady... velký fanoušek CoD - jaké překvapení *1*
-
-
Protože mi tohle vadí, proto musím být fanoušek? Zkus trochu přemýšlet. Líbily se mi díly 1 + datadisk, 2 a pak jsem hrál cca do půlky čtyřku - nepovažuju se za fanouška série, ale zejména druhý díl se mi líbil hodně. Ostatní díly jsem nehrál.
-
-
Však tady taky nikdo na první dva díly nenadává, tehdy se zdálo všechno v pořádku. Vydávat každej rok "novej" díl, tomu se tedy všichni smějí.
-
-
no ale ty hry prostě nejsou dobrý a smrdí to, když ty hry dostávají devítky. Takto nevypadá silně nadprůměrná střílečka. Takhle vypadá vítězství marketingu..
-
a) dělat si srandu z Call of Duty už je takový zvyk a kdyby se to v diskuzi nedělo, něco bude se světem špatně. přece jen neexistuje moc herních sérií, do kterých trefovat se je tak snadné...
b) vycházel jsem z předpokladu, že jediný, komu může vadit utahování si z CoD, je člověk, který jej hraje 12 hodin denně už několik let, a proto se Ti omlouvám... -
CoD by byl v pořádku, ale jeho vliv na demolaci západní profi herní scény je neodpustitelnej.
-
To ovšem nic nemění na tom, že
a) ...je to otrávné číst v každé diskuzi týkající se BF3 nebo CoD, případně v jakékoliv jiné diskuzi, která se CoD netýká ani vzdáleně a nějakej pubescent to vždycky vytáhne.
b) ...jsem reagoval na to, že mě okamžitě nazýváš skalním fanouškem série, aniž by ses uráčil si minimálně ověřit, jestli teda tím fanouškem skutečně jsem.
-
-
do půlky čtyřky?? tos skončil u výcvikový mise ne? *1*
-
-
Tak alespoň vím, že jsem o nic nepřišel...
-
ale jo zajímá mě to, jen mi cod přijde tak krátký , že se snad ani v půlce skončit nedá.
-
Hele, já nevím, porádně si to nepamatuju... Dle tvé reakce soudím, že tě ani ve skutečnosti nezajímá, kde jsem skončil, tak šestří svým i mým časem.
-
-
-
-
*16*
-
-
Podobna prace jako svacinar v hladomorne.
-
-
Asi stejně užitečná profese jako tvůj příspěvek.
-
-
Tys mu to natřel.. =-D Vždyť má pravdu.. =-D
-
Zatimco ten tvuj zachranil 17 somalskejch deti pred vyhladovenim.
-
-
No, vidíš, jak jsi vtipnej... Jedno plusko za druhým, bimbasi. Na to si tu vy kluci hrajete, ne?
-
-
-
-