Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I ty brepto. *6*
  • trochu mi to připomíná stařičkej trespaser, lepší grafika, VR ale jinak to bude tutově něco hodně podobnýho
  • ale prd. Já tu hru hrál asi půl roku po vydaní a kupoval 8800GT od Evgy a hrál jsem to na high a něco ultra úplně v pohodě. Ta hra byla fantasticky optimalizovaná, na sřední detaily to rozjelo vše a pořád to vypadalo lepé než všechno ostatní.

Tohle jsou blbé výmluvy *3*
  • Crysis 1 převálcovaly hlavně HW nároky, na půl roku starém PC sem byl happy za medium nastavení. Na to že v době vydaní nebyla GK která by ho rozeběhla na full byl milion prodaných kopií uspěch. Pak přišli jen zjednodušené na rychlo spíchnuté koridorové pokračovaní na kterých si EA namastilo kapsu ale kvality prvního dílu bohužel nedosahovali. *6*
  • VR je i na PC nebo co?
  • Hlavně jsi zapomněl zmínit Crysis, který odstartoval problémy Cryteku, hra byla totálně zpirátěná a začala se prodávat až ve slevách za dvě stovky...
  • vydavaji to i pro pc...
  • Pro Crysis, tudiž i Crytek mám slabost ale tak si říkám že dělat v této firmě učetního musí být o nervy. Ryse: Son of Rome, Warface, nutnost prodat rozpracovaný Homefront a teď hra pro virtuální realitu (kolik toho prodají). Kde poslední roky berou na platy zaměstnanců, provoz firmy atd. mi je záhadou. *8*
  • Jo kdysi to Crytek zkoušel pouze na PC, pak to dopadlo tak, že Warez převálcoval skvělé Crysis, takže se snaží uchytit na konzolích. Snad se to tentokráte podaří. Přeji jim zisky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit