-
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to se spojením kytary s PC. Kytaru mám dobrou, ale potřebuju vědět jestli může starší zvukovka ovlivnit odezvu při zahrání struny. Mám jeden program na efekty v PC a tam je ta odezva fakt nesnesitelná (asi 0,5 sec). Dík za odpověď.
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda se dá hra využít jako "výukový" program. Kytaru jsem držel v ruce dosud jen párkrát, jsem tedy úplný začátečník nicméně hraní mě velice láká. Díky
-
-
hele já jsem byl před dvouma týdnama uplný beginner ale když ti řeknu že po paměti zahraju stouny nebo kings of lion po pár hodinách hraní no zhruba 49 hodin hraní a ovládám víceméně klasické power acordy *3*
-
Tezko to posuzovat z my pozice, ale myslim ze jako doplnek k uceni je to i pro uplnyho zacatecnika super. Ale pozor, jen jako doplnek - nemyslim, ze by to stacilo jako jedinej zdroj cviceni..
-
-
Děkuji, koupi ještě zvážím :)
-
-
-
Gobak:"...Ale Rocksmith kabel je AD převodník, skoro bych se vsadil, že bude fungovat jako MIDI. No, přesvědčím se zítra."
Zkoušel jsem to píchnout do PC a jelo to přes Guitar Rig 5 a Amplitube 3 jako audio. Jako tady-->
http://www.youtube.com/watch?v=Zr3YiCW1M5U -
-
Tak jsem chvíli googlil... je to prý AD převodník, který se v systému hlásí jako audio device.
-
-
Hmm zajímavý. Taky jsem trochu čekal, že to pojede jako MIDI. Jako mi třeba jede ten Mustang Pro pro RB, ale ono nic.
-
-