Přejít na výpis diskuzí
Rockstar chtějí spojit všechna GTA města do jednoho světa
14.12.2012 | Adam Homola
61 příspěvků
-
Rozdíl mezi aukcí v Diablu, tancích a podobných věcech je v tom, že na tunění jaksi nespočívá ekonomika a financování chodu hry, což by ale člověk v tvém věku mohl aspoň tušit, když už ne vědět. Sice si nedělám iluze, kam většina těch peněz jde, ale nějaký ten drobák se na chod serverů a zaplacení těch cvičených šimpanzů, kteří to obskakujou určitě uvolní. No a pokud nechceš pracovat, tak tě taky nikdo nenutí, ale taky počítej s tím, že buď chcípneš hlady nebo budeš žrát z popelnice. A ano, předchozí hry mě bavily, protože v nich bylo plno vedlejších misí, balíčky (holuby opravdu nepovažuju za adekvátní náhradu, protože to je jako hledat pšouk ve výřivce) a kopa dalších věcí. Mise "dovez mě tam či onam" od náhodných panáků v GTA IV neberu jako plnohodnotnou náhradu taxikářských, policejních nebo záchranářských misí, za které byly aspoň nějaké bonusy a ne jenom pár peněz, které byly ve hře víceméně na h*vno, protože za ně nebylo co kupovat.
-
To bylo úžasný. Ta nostalgie, prohánět se v nové hře na stejných místech, kde se člověk proháněl v době Vice City :-)
-
Dobré *4* Naneštěstí WOW není jedno z těch MMO, které bych hrál *1*
-
Klidně to můžou udělat už i na současný konzole.. Dneska se herní level (mapa) streamuje z disku podobně jako videa z youtube, jediný omezení je datový přenos (detailnost načítané oblasti) a velikost HDD/placky.
-
Tyhle argumenty mám fakt rád. Do aukce v Diablu 3 taky nikdo nikoho nenutí, že? Do kupování tanků ve WoT taky ne, hm? Sice jsou na zmiňovaných "featurách" ty hry postavené, ale samozřejmě do toho nikdo nikoho nenutí. Však ve výsledku ani nikoho přece nenutí hrát. Nebo třeba pracovat, že jo?
A jestli ti GTA 4 přišlo prázdné, fakt by mě zajímalo, jak tě vůbec mohly předchozí hry bavit (což usuzuji z tvojí přítomnosti tady). -
Hrát hry na mobilu a na PC/PS/X je jako kouřit cigaretu a vodní dýmku... u mobilu je to jakýsi "instantní" zážitek kdež to u PC je to rituál...nějak mě hry na mobilu nikdy neuhranuly a kdyby se do nich ze strany tvůrců investovalo méně času=>peněž vůbec by mě to netížilo...
-
pro WoW uz tohle existuje rok nebo dva:-)
-
A on by tě někdo nutil to tunění a další věci využívat? V GTA byly vždycky tyhle fíčury tak nějak navíc a v rámci příběhu povinné na jednu nebo dvě mise. Začínám mít dojem, že někteří lidi by si asi měli natáhnout kožešiny, otesat pazourek a vrátit se do jeskyně, protože po tom očividně ve skrytu duše touží. Nechci zažít další prázdné a nudné město jako v GTA IV.
-
Chcu. *5*
-
Hah, ale s takovou by tam pochopitelně všude billboardy s "kozama" a "buchtama" a všechny "roštěnky" by měly nosit bikini. Samozřejmě by tam nemohl být ani jedna mužská postava, aby to náhodou neurazilo hráčovu sexualitu! xD
-
mobilny armory na WoW, okrem craftingu tam mas vsetko co si pisal
-
Správnej kriminálník nebude chodit do práce a rozplývat se nad interiérem svýho bejváku jak ženská.. Rád bych kdyby si GTA nechalo svůj profil "simulátoru" kriminálního života, kde jde o srážení lidí autem, zabíjení šlapek a podobně.
Teploušoviny typu vybavování bytu a chození do práce ať zůstanou v Sims nebo nějakym SecondLife nebo jak se tyhle dámský hry jmenujou. *3* -
No už dnes by mohli udelat verzi GTA pro sluzbu jako je Onlive , Gaikai . Vtom případě by tech mest mohlo být skoro nekonečně mnoho , byl by to virtuální svět sám pro sebe který by se postupně zvětšoval. časem k něčemu podobnému podle mě určitě dojde , takový Second live v cloudu. *3*
-
APB?
(prej ty tři velký písmena bylo "příliš mnoho", tak píšu tohle)
Edit: A ne, nic takového nechci. Hlavně ne nějaké stupidní "tunění jak v NFS", to bych rovnou mohl jít hrát Mario Kart. -
Které konzole?
-
to je sen :D *5*
-
chtělo by to GTA MMO - možnost kupovat pozemky, stavět barák vybavovat jak v Sims, chodit do práce, nejaka ekonomika ve hre a bokem tydle černé GTAzakázky -zabijeni/chytaní neskodnych, krádež v obchodech, pvp ve hře něco jako The War Z ( day Z ), mít svoje batohy, auta ktera jdou nabouchat vecma, kdyz se nevejdou do kapes( batohu), automobilovy provoz ve meste podobny jako v simulatoru Eurotruck 2, moznost tunit auta jak v NFS.
Nejaky poradny rank system, tak a vývojáři chopte se toho *5* -
Můj malý osobní sen o budoucnosti: mobilní klient pro určitá MMO, umožňující mi ovládat crafting, kontrolovat aukce, poštu, inventář s bankou nebo chat v guildě
-
napad je to dobrej, ale konzole to neutahnou a to oni dobre vedi.
-
čuchám, čuchám...... GTA Online :)