Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V článku se píše o tom, že vytvářet vlastní hudební seznam, který by byl následně použit ve hře, není možné na konzolích vytvořit a to ani na těch nových nextgen konzolích, jako je XBOX ONE A PS4.

    Je tedy velmi zajímavé, že kupříkladu na PS3 ve hře Burnout Paradise to šlo. Tam měl člověk své "SELF RADIO" z vlastních MP3. Takže co že není na konzolích možné? Se jim jen neche. To jsou kecy tohle.. Rád bych i na PS4 měl své self radio v GTAv.
  • Tak kde sou teď ty moderátoři, kteří to tady měli už dávno projed h0vnocucama?
    • Hnisavec je vojel do krvava, aby tady mohl honit
  • nejúžasnější je ta čeština do GTA, člověk si koupí originál hru aby i v singlu mohl mít žebříčky a úspěchy online, a úžasná čeština mu z toho udělá warez hru která je odpojená od netu a je na tom úplně stejně jako když si jí někde stáhne GTA z netu *16* *16* *16* *16* a pokud by přeci jen někoho napadlo spustit GTA online s češtinou dostane od R* 100% trvalej BAN !!!!!!
    • Koukám, že o tý češtině víš úplný kulový viď ? K češtině je samotný configurátor, kde si češtinu normálně stopneš a tak se do Onlinu můžeš připojit absolutně bez problému. Nevím co je na tom složitýho ? Samosebou v singlu je člověk normálně připojený do Social Clubu a všechno s ním spojené. Je jasné, že jakýkoliv zásah do Multiplayeru povede k banu, Rockstar si tak chrání hru proti Cheaterům. Nevím co je na tom složitého. Pokud si lepší maník než kluci kteří to dělaj tak jdi do toho a udělej to líp.
      • než něco dělat blbě tak to radši vůbec! jako tý práce na češtině si vážim, ale měli ji udělat jen pro warez verzi at s€ R* chytne za nos! v dnešní době neni žádný problém aby hra měla texty v jednom editovatelném souboru (který nic jiného než text ve hře změnit nemůže, tudíš se přes něj žádný cheat do hry nedostane a může ho upravovat kdo chce jak chce) Navíc taky by nebyl problem udělat přimo nějaké rozhraní pro lokalozaci textů fanouškama, když už jsou v R* takový netáhla a sami ji neudělaj!
    • *1* ale na tu hru žádná čeština není, to že nějaká parta patlalů sežene editor na hru a pomocí google translatoru přebouchá pár textu a přídá k tomu crack aby hra neběžela online to NENÍ čeština, o češtinu do hry by se jednalo když by někdo kontaktoval R* a požádal o přidání dalšího jazyka v menu hry bez nutnosti úprav, každý rozumný člověk ví že GTA V je hlavně o MULTIPLAYERU !!! ten příběh je tam jen jako tutorial k GTA ONLINE *3*
      • Vidím, že ty víš taky totální kulový jak to chodí. Prej požádat R* :D
    • mě zas přijde úžasný, že railgun, sekerku, bonusový auto a hromadu obsahu dostanou jen ti, co předtim hráli oldgen a regnou se na stejnej účet, kkti fakt, snad to někdo brzo namoduje, nebo si budu muset tu starou verzi GTA V na PS3 fakt konečně regnout na ten jejich kokotklub
      • tak nic, už je na to mod, all hail the master race! *1*

        http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=609&start=0&id=72269&orderBy=
  • Radsej to odlozili o 2 roky ked videli steam survey ake ma zostavy pc master race...50% integrovana intel hd grafika a hranie v 720p. Keby to vacsine zase lagovalo tak by ich tych 5% PC kriklunov z celkovych predajov znieslo pod ciernu zem ako v pripade GTAIV. Takto to bezi kazdemu tamanovi i v praci na pc v open space kancli
    • Těžko uvěřit, že jsou na světě takoví nolifeři, kteří jsou schopni strávit celou sobotu tím, že budou trollovat na diskusích. Měli by tě utratit, nejsi nijak užitečný pro toto lidstvo.
      • del0
        Hmm. Holt na tý exkluzivní krabičce nemá co hrát. Maximálně tak Bloodborne. Na tý hře je skvělý, že si člověk může mezi loadingem uvařit kafe nebo jít zatrolovat.
        • Vyjdou mu 2 exklusivity rocne a pak 10 mesicu trotluje na forech. Jinak ta diskuze je strasna zumpa a mela by se cela smazat :D
      • Jo *15* A navíc ten konzolovej mrzáček dostáva hezky na frak od Walltara *15*
      • :D +1
    • walltar
      Ne každý kdo má účet na Steamu se zajímá o AAA hry (Já se zabavil ve Dwarf Fortress 100x víc, než v jakékoliv AAA hře na pár hodin)... Na steamu je taky kupa low end her pro slabší počítače. Většina počítačů na světě není na hraní, takže na to nemá ani výkon, ale když se jejich majitelé připojí na steam a hrajou tam hry jako Counter Strike (11M), Terraria (6M) a další hromady her které nepotřebují výkoné pc, nebo se třeba jen připojují z práce aby napsali něco do diskuse tak potom tam je hromada PC s malým výkonem.

      Plus... snad každý ví že high end herní PC tvoří zlomek trhu. Stejně jako na ulici uvidíš mnohem víc Škodovek, než Ferrari.

      Jinak tím krásně ilustruješ sílu PC... každý si může složit stroj podle své potřeby. Kdo výkonou dedikovanou GPU nepotřebuje, tak ji prostě nebude mít. Třeba jako HTPC pro občasné zahrání nějaké 2D hopsačky. A kdo chce nadupanou mašinu tak si připlatí a koupí si silné herní PC.
      • Rozumnej nazor!
  • ....
  • Uz jste se teda konecne dohodli ktera platforma je lepsi?
    • No predsa ta moja.
    • neni třeba, to už stejně dávno každej ví, jenjedna strana to naschvál popírá *1*
  • seprah
    kkk ano, GTA V skutečně hraju a hraju ho hodně.. na PS4. Můj komentář je reakce na všechny ty bojovníky za čest krabičky, kterou mají na stole/pod stolem/u televize/bůhvíkdejindeještě... a donekonečna se do krve jako naprostí trotlové kvůli takovým blbostem. Hra je pořád v jádru ta samá, jen PC mástr rejsům prostě stébla trávy vlajou prostě líp a vůbec i ta tráva je vlastně zelenější... pokud na to mají dost výkonný stroj, že. Dlouho předlouho jsem i já býval PC hráč, konzoli jsem koupil cca 4 měsíce zpátky, protože už prostě nevidím smysl v tom znovu upgradovat stroj. Na indie drobnosti a těch pár titulů, co si jinde než tam nezahraju, holt překousnu se slabšími detaily. Nicméně, zpátky k jádru pudla - ano, jsem v klídku a ano, mám to na háku, všechny tyhle skupinky podivných jedinců do krve hájících svůj názor mi přijdou k smíchu a koneckonců, jestli bude nebo nebude video editor na konzole... Asi na jednu stranu chápu, proč mají PCčkáři zase potřebu si honit ego v diskuzích skrz MP3... vždyť ono to "něco navíc," co měli kluci ušatí mít, teď dostanou i ti odporní a jednodušší konzolisti
    • Johohó. Módy. gg.
    • seprah
      pardon, tohle mělo jít jako reakce pod můj příspěvek, no teď už to tam dát nejde a duplicitní příspěvěk psát nebudu
  • species
    Je to tak spravne, skoda ze na konzole nejdou rozjet mody (dekujeme microsoft a sony).

    Kazdopadne zastavam nazor ze pokud multiplatform tak release ve stejny den a vsechny verze by mely mit stejny obsah(samozrejme v ramci moznosti jendotliveho HW).

    edit - uff tady je zas tupcu z obou taboru, kdybyste radsi byli radi ze to konecne muzem vsichni hrat....
    • Tak ono jim vyhovuje ze všichni muzou hrat, ale prave to nejlepší na tom je to, ze se muzou pak pohádat:)
  • Lol, konzole nezvladnu pustit pri hre jednu mp3ku? :D A v blizkej dobe ukoncena podpora pre old-gen? To neni boh vie co, nech mi nikto netvrdi ze updaty/patche hry navysuju jej hw narocnost...:D zvasty... To by bolo troska kontraproduktivne :D (ano, pokial sa nejedna o facelift, ale o tom sa tu nebavim) No najviac ma zaraza jak sa tu konzolisti snazia hateovat PC hranie xD Cakal by som ze na zaklade aktualnej situacie budu skor v defenzive. Najlepsie tuto user "Hnisavec" ktory ma asi komplex menejcennosti:) Ja sam mam rad konzole aj PC, oboje ma svoje vyhody. Ale ze by ma niekedy zralo pockat si na dobru hru, alebo mi zalezalo na tom ze to uz niekto hra a ja este nie.. Ten co dohral skor mi moze tak zavidiet ze ja sa hram teraz :P A GTA je aj tak naj na PC ^_^ Kto ma chut, moze hateovat ale asi si to uz aj tak neprecitam, az tak ma to zasa nezaujima ;)
  • Konzolista videl Pana Prstena Navrat Krala presne ako malo byt po roku od dvojky...PCckar o tri roky a o 2 roky po game master race konzolistovi. Konzolista zajeda tresku vonavym cerstvym rozkom priamo z pekarne PCckar si sype do ust 2 roky staru struhanku a utesuje sa modmi ktore spusti 0.5% hracov aj to s monster lagom a zatazou co pc posle do srotu o 2 roky skor akoby mohol vydrzat. A ked mamke pride ucet za elektrinu tak bude i tak jack a spol musiet ist po vecernicku hajat v ramci setrenia
    • Nepoznam nikoho co by si pozrel cam rip a uprednostnil ho pred BR. Nieco ako konzola, pre narocneho hraca , nepouzitelne...ako keby to neexistovalo.
    • o dva roky pozdeji ale s 60 FPS v 4K rozliseni na mem 28" monitoru.
      • Slabota..ja to hram u kamosa premietaca v Imaxe na 20metrovom platne v 12K ked je zavrete kino v 3D a nahe playmate mi sypu popcorn zadarmo do ust....
        • walltar
          A potom ses probudil a noha v nočňáku.... Ale jedno se konzolovým hráčům musí nechat, sny mají hezké. *1*
          • Nie som sice cech ale nema byt gramaticky spravne nočník? Ked chces daco verejne pisat nauc sa v prvom rade gramatiku...vacsinou len primitivnejsi ludia co v zivote neprecitali jednu knihu pisu ako hotentoti
            • Komentuješ překlep jako by to byla gramatická chyba(když se podíváš kde jsou na klávesnici í a á tak ti to dojde) ale neumíš psát ani háčky a čárky?.. nebo mi řekneš co je to např "vacsinou neprecitali v zivote..."? Hnisavec jako vždy nepřekvapil *7*
            • walltar
              Krocan a krůta je samec a samice jednoho zvířete ... Různý pojmenování je Morák a Morka. Ve slovenštině pokud vím Moriak a Morka. A na Slovácku se to převzalo a krocan/krůta se tu až tak nepoužívá.
            • jenze krocan a kruta neni ruzny pojmenovani pro stejny zvire, krocan a kruta jsou jiny zvirata. Zas nejakej prechytracelej PCckar.
            • walltar
              Ne v každé části republiky se používá stejné výrazivo... některé části mají svoje nářečí a specifické úpravy slov.

              Třeba mě tak napadla krocan/krůta... Tohle slovo sem v životě nepoužil tady se říká Morák/Morka (a vím že to je převzaté ze slovenštiny). Psát perfektně spisovnou češtinou je bezva... ale není to ono.
    • jsi totalne mimo konzolistu boli brisko protoze se nacpal syrovym testem co teprv kynulo, je mu ted z toho blivno *11* spousta dulezitych ingredienci v tom zakladnim testu chybelo nebylo to jeste dopeceny zato cena byla obrovska zatimco PC hrac ma konecny propeceny cerstvy produkt vyladeny do nejmensiho detailu a navic si to muze namazat modem *1* *3*
      • Legen...wait for it....2 years later....dary. Dobra odpoved len mna uz stariny nezaujimaju. Hry a hardwer extremne rychlo zastaraju takze GTA V uz ma svoju chvilku slavy za sebou. Teraz je tu uz Bloodborne a dalsie AAA exkluzivitky ale take na pc nepoznate....
        • walltar
          No na konzolích HW extrémně rychle nezastarává, když vydávají jednu verzi za 5 nebo kolik let...

          ... Nebo zachvíli hraješ na extrémně starém HW. *8*
          • Konzola je unifikovana platforma s jednotnym specialne zladenym hw a vlastnou apu o akej pc nesniva na ktoru vyladit hru je bezproblemove zatial co PC je zmet rozneho hw od roznych vyrobcov u kazdeho uzivatela ina, zatazena xy programami..debilnym windowsom, prakticky sa hra na pc odladit neda a tak xy hracov hru casto na pc ani nespusti alebo ak ano tak vzhladom na cenu hw s mizernym pomerom cena vykon.
            • Ano, APU o jakym se Pcckarum ani nesnilo. Nejspis nemaji nocni mury. APU z netbooku s vykonem lejna bych nechtel ani zadarmo. *15*
            • A preto je plna hier s mizernym frameratom na urovni filmu bratov Lumierovcov, skvela optimalizacia ;-)
            • walltar
              Ale před tím si říkal, že HW extrémně rychle zastarává... By ses měl rozhodnout jak to teda je.

              Jinak nebude náhodou Xbox One zachvíli dostávat DX12 update? To podle jména vypadá jako APU, které bude i na PC.
      • Tleskám, hezky jsi mu to nandal, trollímu buzerantovi *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit