Přejít na výpis diskuzí
Rockstar proti singleplayer modům pro GTA V nic nemá a video editor z PC verze vydá i pro PS4 a XOne verze
8.5.2015 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
Ta hra uz stejne nikoho nezajima, kazdej uz v ni ma davno nahrano stovky hodin. Jdu si jeste dodelat platinovku v Red Dead Redemption :D PC mustard race aka torrent socials
-
-
Nuz logika , neznama to velicina v konzolovych hlavach. 1,5 rocna hra nikoho nezaujima ale platinu dohrava v 4 roky starej hre ;-)
-
-
no melo to bejt rejpnuti, ze na PC Red Dead neni.... pro me jedna z top3 her minuly generace.
-
-
No to kazdy pochopil, akurat , kedze bolo v prispevku s inym rypnutim, tak proste nevyslo...nevadi potrenuj a nabuduce mozno nebudes smiesny ;-)
-
-
-
-
Trvalo to déle, ale nakonec přece jen RELOADED.
-
-
Moc děkuji, že GTAV jsi poctivě zpirátil, aspoň budu moci opět u dalšího GTA s pobavením sledovat, jak opět PCčkáři naříkají a podepisují petice. A proč se omezovat jen na sebe, zkopíruj hru i svým známým a příbuzným. Přece za to nebudete platit, když to jde sehnat zadáče, že jo? Warezu zdar!
-
Trvalo ti to déle, přecejen jsi RETARDED
-
-
Tak teď jsi mi to natřel.
-
-
skoda ze je net anonymni. Kdyby nebyl, tak by zaprve ubylo lidi jako ty, a za druhy, bych ti moh dat kopacku do hlavy s silenou chuti. Skoda ze se toho nikdy nedockam :( cucaku
-
-
Bohužel by jsi mě do hlavy kopnout nemohl, protože tak vysoko by jsi nedokopl, ty zakrslá trosko. Nic špatného jsem o tobě nenapsal a ty píšeš hned o potratech a kopání do hlavy. Musíš být hodně zakomplexovaný smutný jedinec s malým přirozením. Ano, stáhnul jsem si zdarma GTA V a už ho mám skoro dohráno, přičemž se směji všem, co za tuto hru zaplatili a nejvíce se směji tobě!
-
-
-
-
trvalo to déle, ale nakonec přece jsi musel světu ukázat, že jsi sociál, a rád se tim chlubíš. Ani mi tě neni líto, ty potrate.
-
-
Nebreč chudinko, stejně ti to platil tatínek.
-
-
-
Neviem si predstavit zeby som musel na Bloodborne cakat 2 roky...vediet ze to je vonku a nemoct si to zahrat zatial co to ostatni hraju ako o zivot. Brrr hrozna predstava....skoro ako byt na pokraji orgazmu a neurobit sa....presne to je dnes PC hranie. Sex bez vyvrcholenia...stale dobre ale na konzoliach to je full service
-
-
full service s 30 fps :DD
BTW pokud mluvíš o exkluzivitách, tak se podiv kolik je exkluzivit na PC a kolik na konzole, jediná exkluzivita, kterou bych si chtěl zahrát je třeba Forza, ale ta je jen na Xbox :) -
-
Na PC je Project Cars a to je mnohem víc.
-
-
ja bych hraní na konzoli prirovnal spíš k sledování filmu na desáté kopii VHS a s amaterskym dabingem, jaky byly kdysi za totáče. Sice to sledovat mužeš ale je to tak mizerný zážitek že nemá cenu si tím kazit hru. Radši si počkat na normální verzi ve full hd a s modama:)
-
-
Full HD na 19palcovom monitore ako to ma 99% pc race a full hd na velkej telke je rozdiel ako tv a kino. PC je vhodne na pracu a pisanie a na hry je uplne k nicomu. Pisaci stroj. Hry tam prisli len ako podruzny produkt na zabitie casu z konzoli. Konzola vzdy bola i bude primarna a veduca herna platforma udavajuca ton.
-
-
Ked sa chcem kvalitne zahrat, tak si vyberam platformu s najvacsou ponukou hier a zanrov...cize pc, konzoly s polovicou lineupu s portami starych hier z ostatnych platforiem a remasterov vela neponukaju.
-
Ano, "udavajuca ton", hlavně pár let po uvedení na trh, kdy její hardware odpovídá šrotu.
-
A potom ses probudil a noha v nočňáku. *1*
-
-
tema modama si to dorazil, ty dítě. Delas tady ramena ohledne trapnyho zazitku a dabingem za totáče, a rozesereš si tu hru modama.... Rovnou proste rekni, ze na hry nemas penize, a musis stahovat torrenty, ty socko jedna
-
-
Člověče ty musíš mít hodně smutný život, pokud ke hrám přistupuješ takhle. Ale člověk si holt nějak nákup konzole za 12 tisíc a hry za 2 tisíce ospravedlnit musí. Užij si Bloodborne a nezapomeň při hraní vyvrcholit.
-
-
ješte nižší forma života než konzolista je pirat
-
-
Myslíš třeba Francis Drake, Henry Morgan apod.?
-
-
Ne..on mysli Jacka Sparrowa *3*
-
-
-
-
Ok a co změnit si ikonku? no, Joel si takhle prznit nezaslouží. *13*
-
No to je fakt hrozna predstava....primo desiva, ne-li dokonce traumatizujici :-D
-
-
"Možnost poslouchat při hraní vlastnoručně sestavený seznam mp3 skladeb jde údajně za současné limity konzolí, i těch nových."
Kecy v kleci, hlavně že jsem poslouchál svoje mp3 už ve hrách jako Burnout 3 na původním Xboxu nebo ve WipEout HD na PS3. -
-
jo..ale to je trochu rozdil. Je tak nejak zazrak, ze ps3 vubec rozjedou GTA5. Myslim si, ze limit konzole je tam yzdimanej na maximum
-
-
Nevím nejsem vývojář, ale konrétně tahle věc mi nepřípadá nějak složitá, když by prostě mohli přidat další stanici, která by hrála mp3 playlist s HDD.
-
-
Ano, nejsi vývojář... no, tak teď už tichučko když víš prd.
-
-
-
-
tolik dětských slz a křiku... a přitom je to taková blbost
-
-
zatím co tvůj koment je opravdu demonstrací vyzrálosti, což?
-
i tak si das tu praci tady ten koment vlozit... beztak to hrajes furt, a tady delas, jako ze jsi v klídku a mas to na haku. LoL
-
-
Na mody kaslu!Z 70% to jsou stejne kraviny,ridit z medvedem sportak,nebo vystrelovat auta,to jsou mody pro chudaky,co nevedi jestli je bavi sporty nebo gta5.
-
-
ano to jsou mody na nic, otázka je proč si nenajdeš mody které skutečně hru vylepšují a nejlépe podle tvých představ ? ... možná je to tím, že ty žádné představy nemáš a stači ti hru konzumovat tak jak je ti připravena, také je to důkaz toho, že o modech nemáš absolutně žádný přehled, proto se vykašli na jejich hodnocení a zkus se věnovat něčemu co je ti bližší.
-
-
" stači ti hru konzumovat tak jak je ti připravena" nejdebilnejsi argument, co jsem kdy cetl. Ty kdyz koukas na film, tak si ho jeste sam předabujes, ne? Hlavne abys nekonzumoval to co ti predlozili :D Neco ti reknu, ty konzumujes ty mody, ktery ti hraci predlozej.... jsi nula a se*es si do huby
-
-
Ono jde spíš o realisticky grafický mody a mody který dokážou uplně překopat celou hru, ale to nevadí.
-
-
Komu ty mody pojedou vizt GTAIV, realistic mod který má pomalu více gb než původní hra. Tím pojedou myslím plynule což není ani možné. *7*
-
-
On se dneska vývoj PC zastavil? To je teda škoda, já čekal že si časem koupím lepší PC.
-
-
Hehe, NE! *4* právě o tom mluvím mod který využije tak 5ětina lidí ani to ne.
-
-
to je 20%. A to neni zas tak malo
-
-
-
-
-
-
A co sis myslel,pc prodeje jsou bidne,tak to dopreji i konzolistum,kdyz nekolikanasobne prevysili ty pc verze.S tech vasich 5mil prodanych kusu si na zadek nikdo nesedne.A proc cpat tolik penez do verze,kde by se prodalo stejne kusu jak na wii u.
-
-
no jasne bidne prodeje proto i v tech nejdrazsich obchodech se PC gta v prodavalo ve vlnach na predobjednavky a vpodstate kdo si s predstihem nepredobjednal mel v prvnich tydnech smulu, teprv ted skoro mesic po vydani je skladem...
-
-
Nehledě k tomu že od vydání se ta hra drží na špici v prodejnosti i na steamu a online je tam aktuálně 134000 lidí.
-
-
-
Módů už je opravdu extrémní množství a to je teprve začátek: http://gta5.mujsoubor.cz/
-
Btw. casove hladisko je z hladiska hier extremne dolezite....nemoznost skoro 2 roky hrat nove GTA V to je ako cakat na novu seriu Game of Thrones o 2 roky navyse zatial co konzolisti na forach spoileruju koniec tej dalsej.
-
-
"Btw. casove hladisko je z hladiska hier extremne dolezite...."
Hmm, zajímavá domněnka... -
Pri hrach je to uplne nepodstatne, kedze su hlavne o gameplayi. A ten sa vyspoilovat neda, takze sa mozes tak maximalne utesovat , ze nieco hras trochu skor, sice v najhorsej verzii ale aspon malo to moze utesit ;-)
-
No já si za víkend prolítnul Singleplayer a šel hrát MP s kámošema... Navíc nevím jak to mají ostatní, ale GTA pro mě bylo vždycky spíš o blbnutí ve městě než o tom příběhu, kterej zatím ani v jednou nestál za tak moc. Pokud se člověk vyloženě nepodíval na gameplay tak cutscény samotné zabaví, příběh jako takový je celkem předvídatelný a nic moc tě nepřekvapí.
Takže to že to hraju 2 roky po vydání mě ovlivnilo hlavně tak, že ta hra graficky nevypadá až tak úžasně. I když sem tam překvapí moc pěknou scénou.
Nejzajímavější content je imho GTA Online... jen by to chtělo víc heistů. A zrovna heisty jsou celkem nový content.
Ono když o tom tak přemýšlím, tak pro mě je to spíš výhoda... Myslím, že bych to v dnešní době už dávno nehrál a pochybuju že bych se k tomu vracel jen kvůli heistům... Což by byla dost škoda. Celé GTA online mělo za tu dobu pár content updatů a PC hráči to mají v mnohem hotovější podobě.
Takže když to vemu kolem a kolem tak to že se čekalo... i když čekalo není až tak správné slovo, protože sem se o GTA 5 začal nějak víc zajímat asi měsíc před PC launchem a pochybuju že by někdo seděl a dva roky nějak čekal... není jen negativní. Hodně to prostě bude záležet člověk od člověka.
-
-
A Proč ne já nejsem vůbec proti. *3*