Přejít na výpis diskuzí
Rockstar proti singleplayer modům pro GTA V nic nemá a video editor z PC verze vydá i pro PS4 a XOne verze
8.5.2015 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
V článku se píše o tom, že vytvářet vlastní hudební seznam, který by byl následně použit ve hře, není možné na konzolích vytvořit a to ani na těch nových nextgen konzolích, jako je XBOX ONE A PS4.
Je tedy velmi zajímavé, že kupříkladu na PS3 ve hře Burnout Paradise to šlo. Tam měl člověk své "SELF RADIO" z vlastních MP3. Takže co že není na konzolích možné? Se jim jen neche. To jsou kecy tohle.. Rád bych i na PS4 měl své self radio v GTAv. -
Hnisavec je vojel do krvava, aby tady mohl honit
-
Bohužel by jsi mě do hlavy kopnout nemohl, protože tak vysoko by jsi nedokopl, ty zakrslá trosko. Nic špatného jsem o tobě nenapsal a ty píšeš hned o potratech a kopání do hlavy. Musíš být hodně zakomplexovaný smutný jedinec s malým přirozením. Ano, stáhnul jsem si zdarma GTA V a už ho mám skoro dohráno, přičemž se směji všem, co za tuto hru zaplatili a nejvíce se směji tobě!
-
Rozumnej nazor!
-
než něco dělat blbě tak to radši vůbec! jako tý práce na češtině si vážim, ale měli ji udělat jen pro warez verzi at s€ R* chytne za nos! v dnešní době neni žádný problém aby hra měla texty v jednom editovatelném souboru (který nic jiného než text ve hře změnit nemůže, tudíš se přes něj žádný cheat do hry nedostane a může ho upravovat kdo chce jak chce) Navíc taky by nebyl problem udělat přimo nějaké rozhraní pro lokalozaci textů fanouškama, když už jsou v R* takový netáhla a sami ji neudělaj!
-
Tak kde sou teď ty moderátoři, kteří to tady měli už dávno projed h0vnocucama?
-
No predsa ta moja.
-
Johohó. Módy. gg.
-
Vidím, že ty víš taky totální kulový jak to chodí. Prej požádat R* :D
-
Koukám, že o tý češtině víš úplný kulový viď ? K češtině je samotný configurátor, kde si češtinu normálně stopneš a tak se do Onlinu můžeš připojit absolutně bez problému. Nevím co je na tom složitýho ? Samosebou v singlu je člověk normálně připojený do Social Clubu a všechno s ním spojené. Je jasné, že jakýkoliv zásah do Multiplayeru povede k banu, Rockstar si tak chrání hru proti Cheaterům. Nevím co je na tom složitého. Pokud si lepší maník než kluci kteří to dělaj tak jdi do toho a udělej to líp.
-
tak nic, už je na to mod, all hail the master race! *1*
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=609&start=0&id=72269&orderBy= -
*1* ale na tu hru žádná čeština není, to že nějaká parta patlalů sežene editor na hru a pomocí google translatoru přebouchá pár textu a přídá k tomu crack aby hra neběžela online to NENÍ čeština, o češtinu do hry by se jednalo když by někdo kontaktoval R* a požádal o přidání dalšího jazyka v menu hry bez nutnosti úprav, každý rozumný člověk ví že GTA V je hlavně o MULTIPLAYERU !!! ten příběh je tam jen jako tutorial k GTA ONLINE *3*
-
mě zas přijde úžasný, že railgun, sekerku, bonusový auto a hromadu obsahu dostanou jen ti, co předtim hráli oldgen a regnou se na stejnej účet, kkti fakt, snad to někdo brzo namoduje, nebo si budu muset tu starou verzi GTA V na PS3 fakt konečně regnout na ten jejich kokotklub
-
nejúžasnější je ta čeština do GTA, člověk si koupí originál hru aby i v singlu mohl mít žebříčky a úspěchy online, a úžasná čeština mu z toho udělá warez hru která je odpojená od netu a je na tom úplně stejně jako když si jí někde stáhne GTA z netu *16* *16* *16* *16* a pokud by přeci jen někoho napadlo spustit GTA online s češtinou dostane od R* 100% trvalej BAN !!!!!!
-
neni třeba, to už stejně dávno každej ví, jenjedna strana to naschvál popírá *1*
-
Na PC je Project Cars a to je mnohem víc.
-
Vyjdou mu 2 exklusivity rocne a pak 10 mesicu trotluje na forech. Jinak ta diskuze je strasna zumpa a mela by se cela smazat :D
-
Hmm. Holt na tý exkluzivní krabičce nemá co hrát. Maximálně tak Bloodborne. Na tý hře je skvělý, že si člověk může mezi loadingem uvařit kafe nebo jít zatrolovat.
-
Komentuješ překlep jako by to byla gramatická chyba(když se podíváš kde jsou na klávesnici í a á tak ti to dojde) ale neumíš psát ani háčky a čárky?.. nebo mi řekneš co je to např "vacsinou neprecitali v zivote..."? Hnisavec jako vždy nepřekvapil *7*
-
No to kazdy pochopil, akurat , kedze bolo v prispevku s inym rypnutim, tak proste nevyslo...nevadi potrenuj a nabuduce mozno nebudes smiesny ;-)