Přejít na výpis diskuzí
Rockstar proti singleplayer modům pro GTA V nic nemá a video editor z PC verze vydá i pro PS4 a XOne verze
8.5.2015 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
Moc děkuji, že GTAV jsi poctivě zpirátil, aspoň budu moci opět u dalšího GTA s pobavením sledovat, jak opět PCčkáři naříkají a podepisují petice. A proč se omezovat jen na sebe, zkopíruj hru i svým známým a příbuzným. Přece za to nebudete platit, když to jde sehnat zadáče, že jo? Warezu zdar!
-
full service s 30 fps :DD
BTW pokud mluvíš o exkluzivitách, tak se podiv kolik je exkluzivit na PC a kolik na konzole, jediná exkluzivita, kterou bych si chtěl zahrát je třeba Forza, ale ta je jen na Xbox :) -
A preto je plna hier s mizernym frameratom na urovni filmu bratov Lumierovcov, skvela optimalizacia ;-)
-
Ked sa chcem kvalitne zahrat, tak si vyberam platformu s najvacsou ponukou hier a zanrov...cize pc, konzoly s polovicou lineupu s portami starych hier z ostatnych platforiem a remasterov vela neponukaju.
-
Nepoznam nikoho co by si pozrel cam rip a uprednostnil ho pred BR. Nieco ako konzola, pre narocneho hraca , nepouzitelne...ako keby to neexistovalo.
-
skoda ze je net anonymni. Kdyby nebyl, tak by zaprve ubylo lidi jako ty, a za druhy, bych ti moh dat kopacku do hlavy s silenou chuti. Skoda ze se toho nikdy nedockam :( cucaku
-
Ano, "udavajuca ton", hlavně pár let po uvedení na trh, kdy její hardware odpovídá šrotu.
-
Myslíš třeba Francis Drake, Henry Morgan apod.?
-
Tak teď jsi mi to natřel.
-
Nebreč chudinko, stejně ti to platil tatínek.
-
Krocan a krůta je samec a samice jednoho zvířete ... Různý pojmenování je Morák a Morka. Ve slovenštině pokud vím Moriak a Morka. A na Slovácku se to převzalo a krocan/krůta se tu až tak nepoužívá.
-
jenze krocan a kruta neni ruzny pojmenovani pro stejny zvire, krocan a kruta jsou jiny zvirata. Zas nejakej prechytracelej PCckar.
-
Ne v každé části republiky se používá stejné výrazivo... některé části mají svoje nářečí a specifické úpravy slov.
Třeba mě tak napadla krocan/krůta... Tohle slovo sem v životě nepoužil tady se říká Morák/Morka (a vím že to je převzaté ze slovenštiny). Psát perfektně spisovnou češtinou je bezva... ale není to ono. -
Lol, konzole nezvladnu pustit pri hre jednu mp3ku? :D A v blizkej dobe ukoncena podpora pre old-gen? To neni boh vie co, nech mi nikto netvrdi ze updaty/patche hry navysuju jej hw narocnost...:D zvasty... To by bolo troska kontraproduktivne :D (ano, pokial sa nejedna o facelift, ale o tom sa tu nebavim) No najviac ma zaraza jak sa tu konzolisti snazia hateovat PC hranie xD Cakal by som ze na zaklade aktualnej situacie budu skor v defenzive. Najlepsie tuto user "Hnisavec" ktory ma asi komplex menejcennosti:) Ja sam mam rad konzole aj PC, oboje ma svoje vyhody. Ale ze by ma niekedy zralo pockat si na dobru hru, alebo mi zalezalo na tom ze to uz niekto hra a ja este nie.. Ten co dohral skor mi moze tak zavidiet ze ja sa hram teraz :P A GTA je aj tak naj na PC ^_^ Kto ma chut, moze hateovat ale asi si to uz aj tak neprecitam, az tak ma to zasa nezaujima ;)
-
Nie som sice cech ale nema byt gramaticky spravne nočník? Ked chces daco verejne pisat nauc sa v prvom rade gramatiku...vacsinou len primitivnejsi ludia co v zivote neprecitali jednu knihu pisu ako hotentoti
-
Ale před tím si říkal, že HW extrémně rychle zastarává... By ses měl rozhodnout jak to teda je.
Jinak nebude náhodou Xbox One zachvíli dostávat DX12 update? To podle jména vypadá jako APU, které bude i na PC. -
A potom ses probudil a noha v nočňáku.... Ale jedno se konzolovým hráčům musí nechat, sny mají hezké. *1*
-
Konzola je unifikovana platforma s jednotnym specialne zladenym hw a vlastnou apu o akej pc nesniva na ktoru vyladit hru je bezproblemove zatial co PC je zmet rozneho hw od roznych vyrobcov u kazdeho uzivatela ina, zatazena xy programami..debilnym windowsom, prakticky sa hra na pc odladit neda a tak xy hracov hru casto na pc ani nespusti alebo ak ano tak vzhladom na cenu hw s mizernym pomerom cena vykon.
-
Slabota..ja to hram u kamosa premietaca v Imaxe na 20metrovom platne v 12K ked je zavrete kino v 3D a nahe playmate mi sypu popcorn zadarmo do ust....
-
No na konzolích HW extrémně rychle nezastarává, když vydávají jednu verzi za 5 nebo kolik let...
... Nebo zachvíli hraješ na extrémně starém HW. *8*