Přejít na výpis diskuzí
Rockstar proti singleplayer modům pro GTA V nic nemá a video editor z PC verze vydá i pro PS4 a XOne verze
8.5.2015 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
No to je fakt hrozna predstava....primo desiva, ne-li dokonce traumatizujici :-D
-
Neviem si predstavit zeby som musel na Bloodborne cakat 2 roky...vediet ze to je vonku a nemoct si to zahrat zatial co to ostatni hraju ako o zivot. Brrr hrozna predstava....skoro ako byt na pokraji orgazmu a neurobit sa....presne to je dnes PC hranie. Sex bez vyvrcholenia...stale dobre ale na konzoliach to je full service
-
"Btw. casove hladisko je z hladiska hier extremne dolezite...."
Hmm, zajímavá domněnka... -
"Možnost poslouchat při hraní vlastnoručně sestavený seznam mp3 skladeb jde údajně za současné limity konzolí, i těch nových."
Kecy v kleci, hlavně že jsem poslouchál svoje mp3 už ve hrách jako Burnout 3 na původním Xboxu nebo ve WipEout HD na PS3. -
ano to jsou mody na nic, otázka je proč si nenajdeš mody které skutečně hru vylepšují a nejlépe podle tvých představ ? ... možná je to tím, že ty žádné představy nemáš a stači ti hru konzumovat tak jak je ti připravena, také je to důkaz toho, že o modech nemáš absolutně žádný přehled, proto se vykašli na jejich hodnocení a zkus se věnovat něčemu co je ti bližší.
-
Hehe, NE! *4* právě o tom mluvím mod který využije tak 5ětina lidí ani to ne.
-
V tom vesmíru, kdy si hru můžu pustit přes HDMI na televizi se svojí gtx970 a připojit si k tomu gamepad, oh wait, on je to tenhle vesmír, navíc ovládání si můžeš přemapovat, proč tohodle maďara permanentně nezabanujete?
-
tolik dětských slz a křiku... a přitom je to taková blbost
-
Nehledě k tomu že od vydání se ta hra drží na špici v prodejnosti i na steamu a online je tam aktuálně 134000 lidí.
-
no jasne bidne prodeje proto i v tech nejdrazsich obchodech se PC gta v prodavalo ve vlnach na predobjednavky a vpodstate kdo si s predstihem nepredobjednal mel v prvnich tydnech smulu, teprv ted skoro mesic po vydani je skladem...
-
V kazdom vesmire, bohuzial pre konzolovych funboys, v kazdom, je PC verzia najlepsia.
-
Pri hrach je to uplne nepodstatne, kedze su hlavne o gameplayi. A ten sa vyspoilovat neda, takze sa mozes tak maximalne utesovat , ze nieco hras trochu skor, sice v najhorsej verzii ale aspon malo to moze utesit ;-)
-
Přesně ... a ten kdo videa umí dělat a má skvělé nápady a zpracování, tak ten mody stoprocentně uvítá, protože mu to dává další možnost jak s hrou a filmem pracovat.
-
No já si za víkend prolítnul Singleplayer a šel hrát MP s kámošema... Navíc nevím jak to mají ostatní, ale GTA pro mě bylo vždycky spíš o blbnutí ve městě než o tom příběhu, kterej zatím ani v jednou nestál za tak moc. Pokud se člověk vyloženě nepodíval na gameplay tak cutscény samotné zabaví, příběh jako takový je celkem předvídatelný a nic moc tě nepřekvapí.
Takže to že to hraju 2 roky po vydání mě ovlivnilo hlavně tak, že ta hra graficky nevypadá až tak úžasně. I když sem tam překvapí moc pěknou scénou.
Nejzajímavější content je imho GTA Online... jen by to chtělo víc heistů. A zrovna heisty jsou celkem nový content.
Ono když o tom tak přemýšlím, tak pro mě je to spíš výhoda... Myslím, že bych to v dnešní době už dávno nehrál a pochybuju že bych se k tomu vracel jen kvůli heistům... Což by byla dost škoda. Celé GTA online mělo za tu dobu pár content updatů a PC hráči to mají v mnohem hotovější podobě.
Takže když to vemu kolem a kolem tak to že se čekalo... i když čekalo není až tak správné slovo, protože sem se o GTA 5 začal nějak víc zajímat asi měsíc před PC launchem a pochybuju že by někdo seděl a dva roky nějak čekal... není jen negativní. Hodně to prostě bude záležet člověk od člověka. -
A co ti to vadí? Máš nějaký komplex méněcennosti nebo něco? Stejně jaké procento lidí to využije k něčemu použitelnýmu? Drtivá většina lidí to ani nezapne.
-
Já zkusil jak na auta jak Gamepad tak klávesnici a stejně sem zůstal u klávesnice. S tím že můžu krásně myší mířit zbraní.
Letadla a vrtulníky se mě zase ovládají líp na gamepadu.
Takže bych určitě neřekl, že se auta nedají na klávesnici řídit. On stejně ten gamepad má tak špatnou citlivost, že by to už mohlo mít místo těch kvedlátek tlačítka. -
On se dneska vývoj PC zastavil? To je teda škoda, já čekal že si časem koupím lepší PC.
-
Komu ty mody pojedou vizt GTAIV, realistic mod který má pomalu více gb než původní hra. Tím pojedou myslím plynule což není ani možné. *7*
-
Ono jde spíš o realisticky grafický mody a mody který dokážou uplně překopat celou hru, ale to nevadí.
-
Na mody kaslu!Z 70% to jsou stejne kraviny,ridit z medvedem sportak,nebo vystrelovat auta,to jsou mody pro chudaky,co nevedi jestli je bavi sporty nebo gta5.