Přejít na výpis diskuzí
Rockstar proti singleplayer modům pro GTA V nic nemá a video editor z PC verze vydá i pro PS4 a XOne verze
8.5.2015 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
o dva roky pozdeji ale s 60 FPS v 4K rozliseni na mem 28" monitoru.
-
Legen...wait for it....2 years later....dary. Dobra odpoved len mna uz stariny nezaujimaju. Hry a hardwer extremne rychlo zastaraju takze GTA V uz ma svoju chvilku slavy za sebou. Teraz je tu uz Bloodborne a dalsie AAA exkluzivitky ale take na pc nepoznate....
-
Tleskám, hezky jsi mu to nandal, trollímu buzerantovi *1*
-
Trvalo ti to déle, přecejen jsi RETARDED
-
A potom ses probudil a noha v nočňáku. *1*
-
jsi totalne mimo konzolistu boli brisko protoze se nacpal syrovym testem co teprv kynulo, je mu ted z toho blivno *11* spousta dulezitych ingredienci v tom zakladnim testu chybelo nebylo to jeste dopeceny zato cena byla obrovska zatimco PC hrac ma konecny propeceny cerstvy produkt vyladeny do nejmensiho detailu a navic si to muze namazat modem *1* *3*
-
Full HD na 19palcovom monitore ako to ma 99% pc race a full hd na velkej telke je rozdiel ako tv a kino. PC je vhodne na pracu a pisanie a na hry je uplne k nicomu. Pisaci stroj. Hry tam prisli len ako podruzny produkt na zabitie casu z konzoli. Konzola vzdy bola i bude primarna a veduca herna platforma udavajuca ton.
-
Konzolista videl Pana Prstena Navrat Krala presne ako malo byt po roku od dvojky...PCckar o tri roky a o 2 roky po game master race konzolistovi. Konzolista zajeda tresku vonavym cerstvym rozkom priamo z pekarne PCckar si sype do ust 2 roky staru struhanku a utesuje sa modmi ktore spusti 0.5% hracov aj to s monster lagom a zatazou co pc posle do srotu o 2 roky skor akoby mohol vydrzat. A ked mamke pride ucet za elektrinu tak bude i tak jack a spol musiet ist po vecernicku hajat v ramci setrenia
-
to je 20%. A to neni zas tak malo
-
i tak si das tu praci tady ten koment vlozit... beztak to hrajes furt, a tady delas, jako ze jsi v klídku a mas to na haku. LoL
-
" stači ti hru konzumovat tak jak je ti připravena" nejdebilnejsi argument, co jsem kdy cetl. Ty kdyz koukas na film, tak si ho jeste sam předabujes, ne? Hlavne abys nekonzumoval to co ti predlozili :D Neco ti reknu, ty konzumujes ty mody, ktery ti hraci predlozej.... jsi nula a se*es si do huby
-
Ta hra uz stejne nikoho nezajima, kazdej uz v ni ma davno nahrano stovky hodin. Jdu si jeste dodelat platinovku v Red Dead Redemption :D PC mustard race aka torrent socials
-
jo..ale to je trochu rozdil. Je tak nejak zazrak, ze ps3 vubec rozjedou GTA5. Myslim si, ze limit konzole je tam yzdimanej na maximum
-
tema modama si to dorazil, ty dítě. Delas tady ramena ohledne trapnyho zazitku a dabingem za totáče, a rozesereš si tu hru modama.... Rovnou proste rekni, ze na hry nemas penize, a musis stahovat torrenty, ty socko jedna
-
trvalo to déle, ale nakonec přece jsi musel světu ukázat, že jsi sociál, a rád se tim chlubíš. Ani mi tě neni líto, ty potrate.
-
ješte nižší forma života než konzolista je pirat
-
ja bych hraní na konzoli prirovnal spíš k sledování filmu na desáté kopii VHS a s amaterskym dabingem, jaky byly kdysi za totáče. Sice to sledovat mužeš ale je to tak mizerný zážitek že nemá cenu si tím kazit hru. Radši si počkat na normální verzi ve full hd a s modama:)
-
Trvalo to déle, ale nakonec přece jen RELOADED.
-
Člověče ty musíš mít hodně smutný život, pokud ke hrám přistupuješ takhle. Ale člověk si holt nějak nákup konzole za 12 tisíc a hry za 2 tisíce ospravedlnit musí. Užij si Bloodborne a nezapomeň při hraní vyvrcholit.
-
Ok a co změnit si ikonku? no, Joel si takhle prznit nezaslouží. *13*