Přejít na výpis diskuzí
Rockstar také řeší cheatery – v Max Payne 3 zavede terapii
13.6.2012 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Tohle je opravdu dobrý nápad. Cheatování tím pádem ztratí své výhody.
A pro cheataery je to snad i horší trest než ban. Ironicky, jakmile podobným jedincům již nefunguje ultimátní výhoda AB nebo WH (aj.) oproti ostatním hráčům, frustruje je to víc než hráče, kteří jim dříve padli za objet *1* -
pak me bavilo jeste cheatovat v San Anderas MP. to byla neuveritelne...bzunda. kdyz jste si nacheatovali fotak a zacali fotit tak se pri kazdym vyfoceni sekla vsem na 3-4 vteriny hra :D :D proto nikde fotak v MP nedavali....si pamatuju jak jsem delal treba taxikare, naskocil ke me admin a ja s nim vylitnul do vzduchu jako s letadlem a pak jsem mu kecal ze to jsou lamy. No a hlupaci mi to vzdycky bastili. *5* *7* *16*
-
-
Ty seš fakt retard!
-
A sup na terapii! :)
-
-
Ta nezabírá:)
-
nejlepsi bylo stejne kdyz byla na serveru nejlepsi zbran treba m4 a ja na vsechny vytahl minigun nebo jsem si spawnul tank *15* *15*
-
-
Ty mi pripominas jednu postavu ze Star Treku, takovyho kloucka, co mel nadprirozeny schopnosti a celou lod terorizoval, protoze z toho mel jednak legraci a protoze to byl pubertak a nevedel jak s lidma vychazet :) Nedopadl dvakrat nejlepe....
-
-
Umíš si představit Jindru jako "Q"? Celý vesmír by šel do záhuby! :D
-
typicka urazka nerda *1* jak casto prirovnavas lidi k postavam ze Star Treku? *15*
-
-
-
-
-
To mi pripomelo jak jsem hral cs 1.6 po netu s cheatama (wallhack, aimbot a i autoshoot). A nedelal jsem to kvuli tomu ze jsem nejaka LAMA nebo co (ja jsem to totiz ani predtim normalne po netu nehral jen po lanu s kamosema v herne) ale delal jsem to pro neuveritelnou srandu z toho jak vam vzdycky vsichni nadavaj. hlavne ty pubertalni bedarovci maj vzdycky nejvic vztek *15* a jeste k tomu s nickem cheater zacatecnik *16* *15*
-
-
Přijít k takovým lidem a omlátit jim klávesnici o hlavu. A jinak Jidrřišku, hlupáčku, kdyby jsi skutečně hrál CS tak by jsi veděl, že většina těch lepších servrů má ochrany proti takovým lamám jako jsi ty. Raději hrej CoD, tam je koncentrace lidí, co neumí hrát a podváději, největší.
-
-
a kdo mluvi o ofiko serverech? lamko
-
-
Říkám to pořád mega cocot tento chlapec jediný kdo je lama je on a nadává tak ostatním mno co další čur-ček na zemi vždyť jich je plno všude tak co
-
-
-
-
Terapie je nesmysl. Nikdy se nenapraví:) Protože oni jsou lamy. Bez WH a podobných sračiček si povětšinou ani neškrtnou.....Proto nechť jsou trvalé bany pokud podvádí v MP. V Sp ať si každý podvádí ja chce, ničí si tak sám hru a neničí nikomu dalšímu.
-
-
tak ja cheatoval pak jsem dostal ban a po roce asi byla amnestia na cheatery a ted uz necheatuju takže to nepomuže u tech největsích cheateru ale ty malé ryby to muže napravit
-
Mě se to naopak líbí, je to ideální řešení, nechť se cheateři vytrestají sami mezi sebou.
Třeba je to i nakonec napraví.
Když je zabanují, prostě se přesunou jinam, kde budou kazit hru a nikdy jim nedojde, že cheatama škodí nepřímo i sami sobě. -
Mě se to naopak líbí, je to elegantní řešení, nechť se cheateři vytrestají sami mezi sebou.
Třeba je to i nakonec napraví.
Když je zabanují, prostě se přesunou jinam, kde budou kazit hru a nikdy jim nedojde, že cheatama škodí nepřímo i sami sobě.
-
-
A to je mi nahoda, neco takoveho me napadlo prave u Diabla 3, a tady jeste lepe vyresene. Ti rockstari jsou chytri kluci a holky :)
-
-
Ale v Diablu na tom, že máš cheaty můžeš vydělat peníze. Chápeš ten rozdíl? Asi ne že.
-
-
Nechapu, protoze o tom jsem nemluvil. Diablo 3 jako hra me vubec nezajima, jen jsem se vyjadroval k omezovani singleplayeru s nutnosti byt pripojen online a vecmi s tim souvisejici. Ze to bylo zrovna u Diabla 3 to byl jen proto, ze to bylo zrovna u D3.
-
-
Ono se takto řeba podvádělo v MP v Sc II. Taky Blizzard byl benevolentní. Napomenul dvakrát a pak blokoval. Ale hráči z toho měli prdel, takže blokuje rovnou a tak je to správné.
-
-
az ti zablokujou tvuj ucet protoze jejich loader milne detekoval na tvem kompu nejakej normalni program jako cheat budes mluvit jinak!
-
-
Jaké omezování? Jaká diktatura? Když někoho v reálu okradou, tak na zloděje nezavoláš policajty?
Podvádění v MP je prostě porušení ToS, proto si může vývojář banovat jak chce, a my jako hráči je v tom podporujem, protože ty zas*ané cheatery a hackery v hrách nechceme... -
Samozrejme ze ne. Ale aspon vim, proc se tech online zalezitosti nechci ucastnit. Protoze ani to cheatovani, ale ani to omezovani a diktatura by se mi nelibili. Nastesti se k tomu stejne nikdy nedostanu, takze poho :)
-
Tak když vidí nepřítel celou mapu a získá tím nad tebou výhodu už od začátku, tak ti to přijde správné?:)
-
Ja myslel, ze software a hlavne hry, jsou dost svobodny a svobodomyslny odvetvi. Online hry teda vubec nehraju, ale kdyz tohle slysim a ctu, tak to je hruza. Hrace s online pripojenim omezujou sec muzou a jeste podporuji nejake udavani a praskani na ostatni, aby je zablokovali. Rikam, nehraju to, nikdy jsem to nehral, treba je to tak v tech konkretnich pripadech spravne, ale zni mi to strasne.
-
U battle netu mám účet od roku 2005, za léta hraní se mi to nikdy nestalo, ani mým spoluhráčům:) Ale za ty roky jsme napráskali tolik podvodníků, že to už ani nespočítám, většina měla map hacky atd.
P.S: Mohu se zeptat jaký to program detekoval? Protože já jsem měl nějaký hackshield u jiné hry spuštění, při spuštění, m to upozornilo na sowtware, který by mohl být závadný. Na podpoře jsem nahlásil účel programu a co dělá. Poslali mi potvrzující mail a za dva roky se taky nic nestalo. Takže mi neříkej, že obyčejný program ti toto způsobil:)
-
-
-
-
-
-
Na rovinu, kdo nepoužil cheaty v GTA: SA...asi nikdo.
jenže to je přesně ten typ hry, kde je pro to maximální využití: 1) je to open world hra, 2) je nebo byla na svůj čas velmi rozlehlá, takže nějaké harrypotterovské létání autem(někddy tankem-když už jste měli nějaké ty hvězdy) bylo celkem pohopitelné. Takže asi tak, ale FPS a hry jako Max Payne 3 jsou hry kde to fakt smysl má minimální. -
-
ty si pletes pojmy s dojmy!!! neco jineho jsou cheaty ktere do hry naprogramoval jejich tvurce (jako tebo zminovane SA) a neco jineho jsou cheaty pomoci programu tretich stran...
-
-
já si nic nepletu, já myslím cheaty obecně !!
-
-
Cheat obecně neexistuje. Rozdělují se, protože cheat v SP je všem u prdele, ať si to každý ďelá, když ho to baví (Jako malej jsem taky chetoval, bo mi nic nešlo, a v SA je to taky děsná sranda), ale tady jde o cheatování v MP, což je nepřípustné...
Cheater vs. Cheater je pak něco jiného. Cheat servery jsou docela sranda, ale musí být povolené v pravidlech serveru...
-
-
-
Já je nepoužíval, neměl jsem důvod. I bez cheatů se tam dostaneš úplně ke všemu. Jediné "cheatování", které jsem prováděl, byl load/save při koňských dostizích, abych si nahrabal peníze.
-
-
Tak ono je to chvilku i zábavné. Pokud ostatní hráče převyšujete, tak může být lovení cheatera nová výzva. Hra cheater vs. cheater také přináší do hry nové prvky. A hrou s wallhackem se lze dost zlepšit v předvídání ostatních hráčů pro budoucí poctivé hraní.
-
-
Zlepšovat se ale máš pravidelným tréninkem, nikoli prachsprostým podváděním.
-
-
Volbu tréninku nechte laskavě na volbě každého jedince.
-
-
Cheatování bohužel není trénink... aspoň ne na veřejných serverech. Pokud chceš trénovat s cheatama, tak jedině na private serverech, nebo proti botům.
-
-
Jak jste přišel na to, že na veřejném serveru trénink přestává být tréninkem?
-
-
Takže trénink pomocí cheatů není trénink? Já už vám opravdu nerozumím.
Nedomnívám se, že pozorováním protihráčů pomocí wallhacku nebo zapnutím aimbota se speedhackem za účelem vyhnání cheatera ze serveru jsem někoho kdy poškodil. Mimochodem, pokud o tom nevíte, tak existují i veřejné cheat-servery. -
Trénink pomocí cheatů... Nauč se číst omg...
Na veřejném serveru požkozuješ ostatní hráče, a taky sebe, protože můžeš dostat ban. Na private serveru nemůžeš dostat ban na všecky servery, a navíc si tam můžeš domluvit hru cheater vs. cheater...
-
-
-
-
-
Kecy. Takhle si to jenom obhajují lamy, co neumí hrát.
-
-
Nemohu s vámi souhlasit. Lamy, co neumí hrát, řekl bych, zpravidla neocení přítomnost cheatera, protože se jim nestává, že by ostatní hráče převyšovaly.
-
-
-
Zpráva pro všechny tvůrce her: Strčte si ten multivitamín do Blizzardu!
-
-
Co to meleš? Zjisti si třeba ak banuje Ubisoft či Valve.
-
-
To víš, to je teď taková móda nadávat na Blizzard. Každý se chce svést na této módní vlně, nejen komentující, ale i mnozí redaktoři na všelijakých herních webech. :)
Každopádně nápad od Rockstaru se mi velice zamlouvá a je to něco jiného, až trochu úsměvného. Mohlo by to fungovat. ;)
-
-
-
Tohle jsem nikdy nechápal, to musí být hloupá děcka. Normální člověk, hráč se zdravým rozumem tohle nikdy neudělá, protože tím degraduje prakticky celou hru jak sám sobě, tak i protivníkům. A jestli někdo považuje tohle za "vítězství", měl by se jí léčit, respektive hrát Tetris nonstop na první obtížnost do konce života, protože to je asi tak stejný zážitek.
-
Musim priznat ze takove "vezeni" bych si i docela rad zahral, mohlo byt to byt docela vtipne :)