Přejít na výpis diskuzí
Rockstar také řeší cheatery – v Max Payne 3 zavede terapii
13.6.2012 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Takže trénink pomocí cheatů není trénink? Já už vám opravdu nerozumím.
Nedomnívám se, že pozorováním protihráčů pomocí wallhacku nebo zapnutím aimbota se speedhackem za účelem vyhnání cheatera ze serveru jsem někoho kdy poškodil. Mimochodem, pokud o tom nevíte, tak existují i veřejné cheat-servery. -
(Smazat, prosím, netrefil jsem správné vlákno.)
-
přepni na DX9 a půjde ti to. Pokud nejde přepnout v menu, najdi soubor graphics.xml a změň hodnotu DX na 0 :)
-
Tak jo, když tě tak baví hrát proti cheaterům, tak si jdu hned nějaké hacky stáhnout! Aspoň budu mít dobrý pocit, že dělám něco pro ostatní *5*
-
Podle včerejšího podcastu na ní Lukáš usilovně dělá. Jenže udělat video není tak jednoduché, jako napsat článek. I když pro mnohým jedincům dělá problém psaní a video spatlají během chvilky. :D
-
Umíš si představit Jindru jako "Q"? Celý vesmír by šel do záhuby! :D
-
To víš, to je teď taková móda nadávat na Blizzard. Každý se chce svést na této módní vlně, nejen komentující, ale i mnozí redaktoři na všelijakých herních webech. :)
Každopádně nápad od Rockstaru se mi velice zamlouvá a je to něco jiného, až trochu úsměvného. Mohlo by to fungovat. ;) -
Cheaty jsem používal naposledy u DooM II a DN3D, případně Blood *15*, do MP cheaty rozhodně nepatří a basta! *1*
-
I číteři mají své místo ve hrách. V MW3 mě sebelepší skore nepotěšilo tak, jak když číter se skore stoněco:1 tam měl tu jedničku díky mně. Je to zábavná challenge. S číterem si užiju mnohem víc než s nějakým hodně skušeným hráčem. Ten mě akorát naštve.
Třeba takových elit v diablu novém pobíhá hromada a blizzard stim nic nedělá. -
To je sice možné ale docela z cesty.
-
Lopatou bys toho moc nevykopal.
-
... a zatímco ty jsi pořád seděl u her, tví vrstevníci už cucali kozy svým holkám *2*
-
fajn reseni, ale stary dobry dozivotni ban ucetu nic neprebije ..
cheatovni je opruz, osobne mi mozna vic vadi, jakou cheateri nastolili u hracu paranoiu - clovek uz pomalu nemuze odehrat jedinou hru, treba v BF3, aniz by byl obvineny s autoaimu nebo jineho cheatu a v idealnim pripade byl vykopnuty ze serveru .. -
Podle inteligence, která úplně čiší z tvého příspěvku, bych řekl, že tu kozu pořád ještě cucáš ty *6*
-
Trénink pomocí cheatů... Nauč se číst omg...
Na veřejném serveru požkozuješ ostatní hráče, a taky sebe, protože můžeš dostat ban. Na private serveru nemůžeš dostat ban na všecky servery, a navíc si tam můžeš domluvit hru cheater vs. cheater... -
...potřebuje lopatu.
-
Kdo si jámu kopá .. :)
-
Jak jste přišel na to, že na veřejném serveru trénink přestává být tréninkem?
-
To potěší no :D
-
ty se vůbec neozývej ty gumo ,sem hrál MP hry když si mámě ještě cucal kozu.