Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Na rovinu, kdo nepoužil cheaty v GTA: SA...asi nikdo.
    jenže to je přesně ten typ hry, kde je pro to maximální využití: 1) je to open world hra, 2) je nebo byla na svůj čas velmi rozlehlá, takže nějaké harrypotterovské létání autem(někddy tankem-když už jste měli nějaké ty hvězdy) bylo celkem pohopitelné. Takže asi tak, ale FPS a hry jako Max Payne 3 jsou hry kde to fakt smysl má minimální.
  • si to necet cely ne? tak nereaguj! kdyz budou znovu cheatovat tak jim ucet zrusi uplne
  • Daikatanu jsem hrál, hrál jsem stovky her a každou, kterou jsem chtěl, která se mi líbila jsem dohrál.

V životě jsem cheaty nepoužil, to je pro srááče.
  • proc se trapit s jednim usekem hry a porad ho opakova dokola kdyz to vyresi chaet? naopak zoufala lama bude jak trotlik1000x zkouset tu samou cast any se pohla dal
  • DusanMPupak
    Tak ono je to chvilku i zábavné. Pokud ostatní hráče převyšujete, tak může být lovení cheatera nová výzva. Hra cheater vs. cheater také přináší do hry nové prvky. A hrou s wallhackem se lze dost zlepšit v předvídání ostatních hráčů pro budoucí poctivé hraní.
  • Hairy_Ass
    Vždyť to taky rozlišuju. *3*
  • Tady myslim neni rec o SP - to vubec nikoho nezajima a je kazdyho vec, jak si to kdo hraje - ale o MP, to je uplne neco jinyho *4*
  • Hairy_Ass
    To si asi nehrál Daggerfall nebo Diakatanu... Věř tomu nebo ne, ale některé hry se bez cheatů ani nedaly dohrát. A ani Einsteinova intuice by ti v tom nepomohla. *15*
  • Trol.diskuzni
    Zpráva pro všechny tvůrce her: Strčte si ten multivitamín do Blizzardu!
  • Blbost. Tohle přeci není řešení. Naopak ukázka charakteru a skillu. Když je někdo lama, místo cheatu ať zapojí mozek nebo tou lamou zůstane navždy.
  • Tohle jsem nikdy nechápal, to musí být hloupá děcka. Normální člověk, hráč se zdravým rozumem tohle nikdy neudělá, protože tím degraduje prakticky celou hru jak sám sobě, tak i protivníkům. A jestli někdo považuje tohle za "vítězství", měl by se jí léčit, respektive hrát Tetris nonstop na první obtížnost do konce života, protože to je asi tak stejný zážitek.
  • XorxoxTalarius
    Musim priznat ze takove "vezeni" bych si i docela rad zahral, mohlo byt to byt docela vtipne :)
  • Hairy_Ass
    Někdy mají svůj smysl, když je nějaká pasáž v SP nehratelná, tak si pomůžeš na chvíli cheatem. Někteří ale tu "chvíli" prodlouží na celou herní dobu. Pozor, použití cheatů v MP také odsuzuji.
  • BoB.2
    Proboha proč někdo používá cheaty.
  • Horsi napad je vracet je zpatky, cheater bude vzdycky cheaterem a jenom velice maly procento lidi se napravi. To uz zjistilo i Valve, kdyz po nekolika letech! rusili bany, ale lidi stejne zacali cheatovat zase. Takze zadna druha sance, nechat je v tom poolu porad!
  • Podle mě nápad super *15*. Ale nejlepší kulišárnu udělal Bohemia Interactive... dokud tedy nevyšly opravné cracky... alespoň se jim lidi samy přiznali *15*
  • Je to primo skvelej napad!
  • Hairy_Ass
    Ta "věznice" pro cheatery není špatný nápad. Rozhodně méně diktátorský, než v případě Blizzardu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit