Přejít na výpis diskuzí
Rockstar také řeší cheatery – v Max Payne 3 zavede terapii
13.6.2012 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Je to jenom dobře že to firmy řešej ,ale Blizzard to udělal ještě líp ,prostě ban na celej účet a nazdar ,s takovejma debilkama co cheatujou nemaj mít slitování. Maxe 3 sem hral po netu a mrtě lidí se mi tam nezdalo,sem to kvůli tomu přestal hrat .
-
to je rada jak z nosu
-
Reklamovat! :)
-
No mám už tři originály a všechny se zastaví ve stejný moment a pak se sice můžu hýbat a střílet, ale film už nejede
-
Ty seš fakt retard!
-
lamko
-
A máš originál?:) (Pokud ano, řeš přes support, ale čekej tak 14 dní, to je jejich standartní reakční doba)
-
ty nejedou zkoušel jsem i dnstuff a nic. mají to pokažené nebo co asi řeknu mamce ať to vrátí
-
iddqd, idkfa,... jo to byla vlastne jina hra :)
-
Ale proc jim davat 2 sance? Stejne cheatovat znova budou, takze zase budou chvili kazit tu hru hracum nez dostanou konecnej ban.
-
nemáte ňáké kódy? nesmrtelnost, všechny pušky a.t.d.
-
Můžete mi někdo poradit? Pustil jsem Maxe Payna, několik minut ten film jede v pohodě, kecají tam, pak začne peklo a zastaví se to. Já pak vidím na monitoru jen stojící postavu a nic se neděje. Když jsem mačkal různé klávesy, tak se to hýbalo do stran a přes myš se to i točilo. Zkoušel jsem několikrát restart, ale pokaždé se ten filmeček zastaví ve stejném momentu a pak tam jen stojím.... Nevíte, jak to pustit dál?
-
A to mi připomíná, že jsem ještě neviděl vaši slibovanou videorecenzi. *3*
-
Ty mi pripominas jednu postavu ze Star Treku, takovyho kloucka, co mel nadprirozeny schopnosti a celou lod terorizoval, protoze z toho mel jednak legraci a protoze to byl pubertak a nevedel jak s lidma vychazet :) Nedopadl dvakrat nejlepe....
-
Já třeba hraju už dlouho W3 na gareně a taky bez problémů, teď už je to pohodička bez pitomců vyčištěno, dřív se tam občas objevila nějaká lama co si bez map hacku atd neškrtne, tak samozřejmě kick nebo oznámit a ban, pohodička. Stejně se to rozkřikne a pokud chceš opravdu kvalitně hrát, tak ti lidi se mezi sebou už znají a takoví blbečci ani nemají šanci si zahrát pořádně.
-
Tohle je opravdu dobrý nápad. Cheatování tím pádem ztratí své výhody.
A pro cheataery je to snad i horší trest než ban. Ironicky, jakmile podobným jedincům již nefunguje ultimátní výhoda AB nebo WH (aj.) oproti ostatním hráčům, frustruje je to víc než hráče, kteří jim dříve padli za objet *1* -
Ta nezabírá:)
-
Samozrejme ze ne. Ale aspon vim, proc se tech online zalezitosti nechci ucastnit. Protoze ani to cheatovani, ale ani to omezovani a diktatura by se mi nelibili. Nastesti se k tomu stejne nikdy nedostanu, takze poho :)
-
Přijít k takovým lidem a omlátit jim klávesnici o hlavu. A jinak Jidrřišku, hlupáčku, kdyby jsi skutečně hrál CS tak by jsi veděl, že většina těch lepších servrů má ochrany proti takovým lamám jako jsi ty. Raději hrej CoD, tam je koncentrace lidí, co neumí hrát a podváději, největší.
-
nejlepsi bylo stejne kdyz byla na serveru nejlepsi zbran treba m4 a ja na vsechny vytahl minigun nebo jsem si spawnul tank *15* *15*