Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Jaké omezování? Jaká diktatura? Když někoho v reálu okradou, tak na zloděje nezavoláš policajty?
    Podvádění v MP je prostě porušení ToS, proto si může vývojář banovat jak chce, a my jako hráči je v tom podporujem, protože ty zas*ané cheatery a hackery v hrách nechceme...
  • jindra.veliky
    typicka urazka nerda *1* jak casto prirovnavas lidi k postavam ze Star Treku? *15*
  • Spades
    Cheat obecně neexistuje. Rozdělují se, protože cheat v SP je všem u prdele, ať si to každý ďelá, když ho to baví (Jako malej jsem taky chetoval, bo mi nic nešlo, a v SA je to taky děsná sranda), ale tady jde o cheatování v MP, což je nepřípustné...

Cheater vs. Cheater je pak něco jiného. Cheat servery jsou docela sranda, ale musí být povolené v pravidlech serveru...
  • Spades
    Cheatování bohužel není trénink... aspoň ne na veřejných serverech. Pokud chceš trénovat s cheatama, tak jedině na private serverech, nebo proti botům.
  • Spades
    Jenže mi se tu bavíme o MP
  • DusanMPupak
    Nemohu s vámi souhlasit. Lamy, co neumí hrát, řekl bych, zpravidla neocení přítomnost cheatera, protože se jim nestává, že by ostatní hráče převyšovaly.
  • Spades
    Nápad je to dobrý, ale nechápu co je na blizzardovském banu za diktátorský režim? Valve ti za cheat taky zruší celou hru... a to se jejich hry dají hrát i offline
  • DusanMPupak
    Volbu tréninku nechte laskavě na volbě každého jedince.
  • Kdyz nepoznas trolla tak spravnou odpoved ocekavat nemuzes :D
  • jindra.veliky
    no jo...mrte lidi se ti tam nezdalo. takov kecy maj vzdycky ti co maj score 2:10 *6* asi jako driv v MW2. potkal jsem 3 cheatery za rok hrani (i me asi 2x nazvali cheatrem) a vsichni ostatni jich udajne potkali 10 v kazdy hre.

a nejvetsi pr....bzunda je kdyz vidim jak nekdo nekoho nazve cheatrem a pritom ma dotycnej score sotva v plusu *3*
  • DangerousDave
    +1 :)
  • Gorkan
    tak ja cheatoval pak jsem dostal ban a po roce asi byla amnestia na cheatery a ted uz necheatuju takže to nepomuže u tech největsích cheateru ale ty malé ryby to muže napravit
  • Phillios191
    já si nic nepletu, já myslím cheaty obecně !!
  • firebug
    Nevim jestli jsem te spravne pochopil... Uvedomujes si, ze sis koupil hru a ne film? Vim ze u modernich her je ten rozdil nepatrny, ale naplni Maxe Paynea je stale prave to hybani a strileni :-) Jestli mas opravdu nejaky problem, zkus ho lepe specifikovat.
  • Říkám to pořád mega cocot tento chlapec jediný kdo je lama je on a nadává tak ostatním mno co další čur-ček na zemi vždyť jich je plno všude tak co
  • Masa-san
    Mě se to naopak líbí, je to ideální řešení, nechť se cheateři vytrestají sami mezi sebou.
    Třeba je to i nakonec napraví.
    Když je zabanují, prostě se přesunou jinam, kde budou kazit hru a nikdy jim nedojde, že cheatama škodí nepřímo i sami sobě.
  • Masa-san
    Mě se to naopak líbí, je to elegantní řešení, nechť se cheateři vytrestají sami mezi sebou.
    Třeba je to i nakonec napraví.
    Když je zabanují, prostě se přesunou jinam, kde budou kazit hru a nikdy jim nedojde, že cheatama škodí nepřímo i sami sobě.
  • jindra.veliky
    a kdo mluvi o ofiko serverech? lamko
  • PreidaQ
    Jé, ty jsi expert na toxikomanii, co?
  • Když už tady rozpitváváte své cheaterské historky... Já jsem si kdysi za dob Day of Defeat (ještě pod HL1) nahrával dema cheaterů (nebo podezřelých) ze spectatu a pak si to v offlinu prohlížel s wallhackem (který jsemsi stáhnul jen pro tento účel), pak to nahrával na video a dával na net jako důkaz... No a jednou jsem si po nahrávání zapomněl ten wallhack vypnout, šel jsem si dát trénink na náš klanový server a bum - banán na jeden rok na všech steam serverech *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit