Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak když vidí nepřítel celou mapu a získá tím nad tebou výhodu už od začátku, tak ti to přijde správné?:)
  • A sup na terapii! :)
  • jindra.veliky
    pak me bavilo jeste cheatovat v San Anderas MP. to byla neuveritelne...bzunda. kdyz jste si nacheatovali fotak a zacali fotit tak se pri kazdym vyfoceni sekla vsem na 3-4 vteriny hra :D :D proto nikde fotak v MP nedavali....si pamatuju jak jsem delal treba taxikare, naskocil ke me admin a ja s nim vylitnul do vzduchu jako s letadlem a pak jsem mu kecal ze to jsou lamy. No a hlupaci mi to vzdycky bastili. *5* *7* *16*
  • jindra.veliky
    To mi pripomelo jak jsem hral cs 1.6 po netu s cheatama (wallhack, aimbot a i autoshoot). A nedelal jsem to kvuli tomu ze jsem nejaka LAMA nebo co (ja jsem to totiz ani predtim normalne po netu nehral jen po lanu s kamosema v herne) ale delal jsem to pro neuveritelnou srandu z toho jak vam vzdycky vsichni nadavaj. hlavne ty pubertalni bedarovci maj vzdycky nejvic vztek *15* a jeste k tomu s nickem cheater zacatecnik *16* *15*
  • Ja myslel, ze software a hlavne hry, jsou dost svobodny a svobodomyslny odvetvi. Online hry teda vubec nehraju, ale kdyz tohle slysim a ctu, tak to je hruza. Hrace s online pripojenim omezujou sec muzou a jeste podporuji nejake udavani a praskani na ostatni, aby je zablokovali. Rikam, nehraju to, nikdy jsem to nehral, treba je to tak v tech konkretnich pripadech spravne, ale zni mi to strasne.
  • Veskoslav
    U battle netu mám účet od roku 2005, za léta hraní se mi to nikdy nestalo, ani mým spoluhráčům:) Ale za ty roky jsme napráskali tolik podvodníků, že to už ani nespočítám, většina měla map hacky atd.

P.S: Mohu se zeptat jaký to program detekoval? Protože já jsem měl nějaký hackshield u jiné hry spuštění, při spuštění, m to upozornilo na sowtware, který by mohl být závadný. Na podpoře jsem nahlásil účel programu a co dělá. Poslali mi potvrzující mail a za dva roky se taky nic nestalo. Takže mi neříkej, že obyčejný program ti toto způsobil:)
  • ty si pletes pojmy s dojmy!!! neco jineho jsou cheaty ktere do hry naprogramoval jejich tvurce (jako tebo zminovane SA) a neco jineho jsou cheaty pomoci programu tretich stran...
  • az ti zablokujou tvuj ucet protoze jejich loader milne detekoval na tvem kompu nejakej normalni program jako cheat budes mluvit jinak!
  • Veskoslav
    Co to meleš? Zjisti si třeba ak banuje Ubisoft či Valve.
  • Veskoslav
    Ono se takto řeba podvádělo v MP v Sc II. Taky Blizzard byl benevolentní. Napomenul dvakrát a pak blokoval. Ale hráči z toho měli prdel, takže blokuje rovnou a tak je to správné.
  • Nechapu, protoze o tom jsem nemluvil. Diablo 3 jako hra me vubec nezajima, jen jsem se vyjadroval k omezovani singleplayeru s nutnosti byt pripojen online a vecmi s tim souvisejici. Ze to bylo zrovna u Diabla 3 to byl jen proto, ze to bylo zrovna u D3.
  • Zlepšovat se ale máš pravidelným tréninkem, nikoli prachsprostým podváděním.
  • Já je nepoužíval, neměl jsem důvod. I bez cheatů se tam dostaneš úplně ke všemu. Jediné "cheatování", které jsem prováděl, byl load/save při koňských dostizích, abych si nahrabal peníze.
  • Veskoslav
    Existuje spousta her, která se bez kódů nedala vyhrát a dohrát.
  • Veskoslav
    Kecy. Takhle si to jenom obhajují lamy, co neumí hrát.
  • Veskoslav
    Ale v Diablu na tom, že máš cheaty můžeš vydělat peníze. Chápeš ten rozdíl? Asi ne že.
  • Veskoslav
    Terapie je nesmysl. Nikdy se nenapraví:) Protože oni jsou lamy. Bez WH a podobných sračiček si povětšinou ani neškrtnou.....Proto nechť jsou trvalé bany pokud podvádí v MP. V Sp ať si každý podvádí ja chce, ničí si tak sám hru a neničí nikomu dalšímu.
  • XorxoxTalarius
    Tohle je pekne scestne tvrzeni, pametnici kteri hrali Warhammer: Shadow of the Hornet Rat mi jiste daji za pravdu ze byt tam cheaty tak je pouzivaji o sto sest ... ono hrat jednu bitvu 14 dokola jen abych zachranil o pesacka navic, moc zabavne nebylo ...
  • A to je mi nahoda, neco takoveho me napadlo prave u Diabla 3, a tady jeste lepe vyresene. Ti rockstari jsou chytri kluci a holky :)
  • Hairy_Ass
    Tak hlavně, když víme, že nejsi "srááč". *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit