Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Zpráva pro všechny tvůrce her: Strčte si ten multivitamín do Blizzardu!
    • Veskoslav
      Co to meleš? Zjisti si třeba ak banuje Ubisoft či Valve.
      • SnakePlisken
        To víš, to je teď taková móda nadávat na Blizzard. Každý se chce svést na této módní vlně, nejen komentující, ale i mnozí redaktoři na všelijakých herních webech. :)

Každopádně nápad od Rockstaru se mi velice zamlouvá a je to něco jiného, až trochu úsměvného. Mohlo by to fungovat. ;)
  • Masa-san
    Tohle je opravdu dobrý nápad. Cheatování tím pádem ztratí své výhody.
    A pro cheataery je to snad i horší trest než ban. Ironicky, jakmile podobným jedincům již nefunguje ultimátní výhoda AB nebo WH (aj.) oproti ostatním hráčům, frustruje je to víc než hráče, kteří jim dříve padli za objet *1*
  • Já třeba hraju už dlouho W3 na gareně a taky bez problémů, teď už je to pohodička bez pitomců vyčištěno, dřív se tam občas objevila nějaká lama co si bez map hacku atd neškrtne, tak samozřejmě kick nebo oznámit a ban, pohodička. Stejně se to rozkřikne a pokud chceš opravdu kvalitně hrát, tak ti lidi se mezi sebou už znají a takoví blbečci ani nemají šanci si zahrát pořádně.
  • fajn reseni, ale stary dobry dozivotni ban ucetu nic neprebije ..

cheatovni je opruz, osobne mi mozna vic vadi, jakou cheateri nastolili u hracu paranoiu - clovek uz pomalu nemuze odehrat jedinou hru, treba v BF3, aniz by byl obvineny s autoaimu nebo jineho cheatu a v idealnim pripade byl vykopnuty ze serveru ..
  • XorxoxTalarius
    Musim priznat ze takove "vezeni" bych si i docela rad zahral, mohlo byt to byt docela vtipne :)
  • A to je mi nahoda, neco takoveho me napadlo prave u Diabla 3, a tady jeste lepe vyresene. Ti rockstari jsou chytri kluci a holky :)
    • Veskoslav
      Ale v Diablu na tom, že máš cheaty můžeš vydělat peníze. Chápeš ten rozdíl? Asi ne že.
      • Nechapu, protoze o tom jsem nemluvil. Diablo 3 jako hra me vubec nezajima, jen jsem se vyjadroval k omezovani singleplayeru s nutnosti byt pripojen online a vecmi s tim souvisejici. Ze to bylo zrovna u Diabla 3 to byl jen proto, ze to bylo zrovna u D3.
        • Veskoslav
          Ono se takto řeba podvádělo v MP v Sc II. Taky Blizzard byl benevolentní. Napomenul dvakrát a pak blokoval. Ale hráči z toho měli prdel, takže blokuje rovnou a tak je to správné.
          • az ti zablokujou tvuj ucet protoze jejich loader milne detekoval na tvem kompu nejakej normalni program jako cheat budes mluvit jinak!
            • Spades
              Jaké omezování? Jaká diktatura? Když někoho v reálu okradou, tak na zloděje nezavoláš policajty?
              Podvádění v MP je prostě porušení ToS, proto si může vývojář banovat jak chce, a my jako hráči je v tom podporujem, protože ty zas*ané cheatery a hackery v hrách nechceme...
            • Samozrejme ze ne. Ale aspon vim, proc se tech online zalezitosti nechci ucastnit. Protoze ani to cheatovani, ale ani to omezovani a diktatura by se mi nelibili. Nastesti se k tomu stejne nikdy nedostanu, takze poho :)
            • Veskoslav
              Tak když vidí nepřítel celou mapu a získá tím nad tebou výhodu už od začátku, tak ti to přijde správné?:)
            • Ja myslel, ze software a hlavne hry, jsou dost svobodny a svobodomyslny odvetvi. Online hry teda vubec nehraju, ale kdyz tohle slysim a ctu, tak to je hruza. Hrace s online pripojenim omezujou sec muzou a jeste podporuji nejake udavani a praskani na ostatni, aby je zablokovali. Rikam, nehraju to, nikdy jsem to nehral, treba je to tak v tech konkretnich pripadech spravne, ale zni mi to strasne.
            • Veskoslav
              U battle netu mám účet od roku 2005, za léta hraní se mi to nikdy nestalo, ani mým spoluhráčům:) Ale za ty roky jsme napráskali tolik podvodníků, že to už ani nespočítám, většina měla map hacky atd.

P.S: Mohu se zeptat jaký to program detekoval? Protože já jsem měl nějaký hackshield u jiné hry spuštění, při spuštění, m to upozornilo na sowtware, který by mohl být závadný. Na podpoře jsem nahlásil účel programu a co dělá. Poslali mi potvrzující mail a za dva roky se taky nic nestalo. Takže mi neříkej, že obyčejný program ti toto způsobil:)
  • DusanMPupak
     (Smazat, prosím, netrefil jsem správné vlákno.)
  • jindra.veliky
    To mi pripomelo jak jsem hral cs 1.6 po netu s cheatama (wallhack, aimbot a i autoshoot). A nedelal jsem to kvuli tomu ze jsem nejaka LAMA nebo co (ja jsem to totiz ani predtim normalne po netu nehral jen po lanu s kamosema v herne) ale delal jsem to pro neuveritelnou srandu z toho jak vam vzdycky vsichni nadavaj. hlavne ty pubertalni bedarovci maj vzdycky nejvic vztek *15* a jeste k tomu s nickem cheater zacatecnik *16* *15*
    • Veskoslav
      Přijít k takovým lidem a omlátit jim klávesnici o hlavu. A jinak Jidrřišku, hlupáčku, kdyby jsi skutečně hrál CS tak by jsi veděl, že většina těch lepších servrů má ochrany proti takovým lamám jako jsi ty. Raději hrej CoD, tam je koncentrace lidí, co neumí hrát a podváději, největší.
      • jindra.veliky
        a kdo mluvi o ofiko serverech? lamko
        • Říkám to pořád mega cocot tento chlapec jediný kdo je lama je on a nadává tak ostatním mno co další čur-ček na zemi vždyť jich je plno všude tak co
  • jindra.veliky
    pak me bavilo jeste cheatovat v San Anderas MP. to byla neuveritelne...bzunda. kdyz jste si nacheatovali fotak a zacali fotit tak se pri kazdym vyfoceni sekla vsem na 3-4 vteriny hra :D :D proto nikde fotak v MP nedavali....si pamatuju jak jsem delal treba taxikare, naskocil ke me admin a ja s nim vylitnul do vzduchu jako s letadlem a pak jsem mu kecal ze to jsou lamy. No a hlupaci mi to vzdycky bastili. *5* *7* *16*
    • Ty seš fakt retard!
    • A sup na terapii! :)
      • Veskoslav
        Ta nezabírá:)
      • jindra.veliky
        nejlepsi bylo stejne kdyz byla na serveru nejlepsi zbran treba m4 a ja na vsechny vytahl minigun nebo jsem si spawnul tank *15* *15*
        • Ty mi pripominas jednu postavu ze Star Treku, takovyho kloucka, co mel nadprirozeny schopnosti a celou lod terorizoval, protoze z toho mel jednak legraci a protoze to byl pubertak a nevedel jak s lidma vychazet :) Nedopadl dvakrat nejlepe....
          • SnakePlisken
            Umíš si představit Jindru jako "Q"? Celý vesmír by šel do záhuby! :D
          • jindra.veliky
            typicka urazka nerda *1* jak casto prirovnavas lidi k postavam ze Star Treku? *15*
  • přepni na DX9 a půjde ti to. Pokud nejde přepnout v menu, najdi soubor graphics.xml a změň hodnotu DX na 0 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit