Přejít na výpis diskuzí
Rockstar také řeší cheatery – v Max Payne 3 zavede terapii
13.6.2012 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Proboha proč někdo používá cheaty.
-
-
Cheaty jsem používal naposledy u DooM II a DN3D, případně Blood *15*, do MP cheaty rozhodně nepatří a basta! *1*
-
Někdy mají svůj smysl, když je nějaká pasáž v SP nehratelná, tak si pomůžeš na chvíli cheatem. Někteří ale tu "chvíli" prodlouží na celou herní dobu. Pozor, použití cheatů v MP také odsuzuji.
-
-
Jenže mi se tu bavíme o MP
-
Tady myslim neni rec o SP - to vubec nikoho nezajima a je kazdyho vec, jak si to kdo hraje - ale o MP, to je uplne neco jinyho *4*
-
-
Vždyť to taky rozlišuju. *3*
-
-
Blbost. Tohle přeci není řešení. Naopak ukázka charakteru a skillu. Když je někdo lama, místo cheatu ať zapojí mozek nebo tou lamou zůstane navždy.
-
-
Existuje spousta her, která se bez kódů nedala vyhrát a dohrát.
-
proc se trapit s jednim usekem hry a porad ho opakova dokola kdyz to vyresi chaet? naopak zoufala lama bude jak trotlik1000x zkouset tu samou cast any se pohla dal
-
To si asi nehrál Daggerfall nebo Diakatanu... Věř tomu nebo ne, ale některé hry se bez cheatů ani nedaly dohrát. A ani Einsteinova intuice by ti v tom nepomohla. *15*
-
-
Daikatanu jsem hrál, hrál jsem stovky her a každou, kterou jsem chtěl, která se mi líbila jsem dohrál.
V životě jsem cheaty nepoužil, to je pro srááče. -
-
Tohle je pekne scestne tvrzeni, pametnici kteri hrali Warhammer: Shadow of the Hornet Rat mi jiste daji za pravdu ze byt tam cheaty tak je pouzivaji o sto sest ... ono hrat jednu bitvu 14 dokola jen abych zachranil o pesacka navic, moc zabavne nebylo ...
-
Tak hlavně, když víme, že nejsi "srááč". *7*
-
-
-
-
-
-
Ta "věznice" pro cheatery není špatný nápad. Rozhodně méně diktátorský, než v případě Blizzardu. *4*
-
-
Nápad je to dobrý, ale nechápu co je na blizzardovském banu za diktátorský režim? Valve ti za cheat taky zruší celou hru... a to se jejich hry dají hrát i offline
-
Horsi napad je vracet je zpatky, cheater bude vzdycky cheaterem a jenom velice maly procento lidi se napravi. To uz zjistilo i Valve, kdyz po nekolika letech! rusili bany, ale lidi stejne zacali cheatovat zase. Takze zadna druha sance, nechat je v tom poolu porad!
-
-
si to necet cely ne? tak nereaguj! kdyz budou znovu cheatovat tak jim ucet zrusi uplne
-
-
Ale proc jim davat 2 sance? Stejne cheatovat znova budou, takze zase budou chvili kazit tu hru hracum nez dostanou konecnej ban.
-
-
Jé, ty jsi expert na toxikomanii, co?
-
-
-
-
Podle mě nápad super *15*. Ale nejlepší kulišárnu udělal Bohemia Interactive... dokud tedy nevyšly opravné cracky... alespoň se jim lidi samy přiznali *15*
-
Je to primo skvelej napad!
-