Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muzete mi nekdo poradit kde v zit tank nnbo fungujici cheaty na gta online.diky
  • Muzete mi nekdo rict gta online kde vzit tank? Maj ho tam typci a nevo cheaty na zbrane vsechny.diky
  • GTa, simulátor života zločince, a vývojáři této hry nyní varují nějaké obyčejné herní cheatery, že s nimi zatočí. A teď tu o budulínkovi *14*
  • ringmancz
    občas se dá dobře zahrát i s cizíma lidma, ale musejí to umět a nechovat se jak debilové. třeba jak já když jsem v misi při přistávání zničil letadlo :)
  • Od té doby co vyšlo online, přestal jsem hrát story mode. Ale chce to alespoň 2 kámoše do crew, aby byla ořádná sranda ;)
  • Ještě by mohla i víc znacionalizovat, a byla by to paráda...
  • Miserius
    Vedle sebe noťas s Skypem... Nikdy jsem to tak nepoužíval, až teď (já nikdy u hraní ani s nikym nepotřeboval volat, až teď u toho GTA)... Možná máme špatný mikrofony, ale spíš bych řekl že ten voice chat konkretne v GTA Online je naprosto otřesnej, respektive s kvalitou Skypu se to nedá srovnat
  • Pravdou je, že někteří mají zvuk hrozný, jiným rozumět jde. Každopádně pro mě by to pořád bylo lepší než nic...
    To jakože máš k PS3 ještě zapnuté i PC se Skypem, nebo to snad jde rovnou na PS3?
  • Miserius
    Tezko rict, my volame pres Skype protoze ten ingame voice chat je kalitní asi jako kdybyste volali z ponorky, vysílačkou z druhý světový války, přes půl galaxie...
  • Mě se naopak líbila víc single-playerová část než online, ale pravdou je, že postupem času se zpřístupňují zajímavější mise a pokud narazíš na partu lidí, kteří nedělají blbosti a skáčete spolu z jedné mise na druhou, je to opravdu paráda! Akorát problém je komunikace. Můžete někdo poradit, jaké si mám na PS3 pořídit sluchátka s mikrofonem? ale nějaké vyzkoušené a ne značkové (rozuměj ne přímo pro SONY, které mají přestřelenou cenu okolo 1600kč). Co používáte Vy?
    Předem děkuji za případnou odpověď
  • Jack1947
    To si vem ze tu jsou i taci co pamatuji stare doby, ach ta nostalgie musi byt hrozna... *9*

Dole vodou? ale no tak, prece tu nebudeme zbytecne zvestovat spatne konce. Na to je trochu brzy nemyslis.
  • michaliuz18
    stazujete sa ako je clanok napisany? uz davno som vravel ze games.cz ide dolu vodou, tipujem ze casom uplne zanikne alebo sa stranka uplne premenuje a bude inde
  • Od kdy je zákaz cheatování úzkoprsé? Celý ten "článek" je naprosto nesmyslně napsán, ačkoli jsem kupodivu pochopil, co chtěl autor napsat.

Celý text má úroveň max. základní školy.
  • Miserius
    Hale, nás to po 2 měsících pustilo (ale hráli jsme každej den průměrně 4 hodiny) ale plánujem se k tomu vrátit třeba tak za měsíc... Když jsem hráli bylo málo misí, opakovalo se to, žádnej editor, nefungovalo připojování lidí na závody a podobný blbůstky protože jsme začali fakt toho 1. října
  • ja som PCčkar hravam hry na PC iba exluzivity na konzolách GTA 5 mam na xbox 360 a bol som nutený si kupiť PS3 kvoli multáku môžem povedať že PS3 verzia je krajšia ,ale ovladanie je lepšie XBOX :)
  • cumpi3
    ok děkuji...mě se totiž nápad líbil, ale zajímala mě nějaké dlouhodobé (resp. dlouhodobější) udržení konceptu a zábavnosti v praxi
  • Ze zkušenosti z gta SA multiplayerem, bych to banoval rovnou. Ten multiplayer byl zábavnej, ale kvuli cheaterum nehratelnej...
  • Kolik bych musel přispět do donate programu aby sem už Loukota NIKDY NIC NEnapsal?
  • XorxoxTalarius
    Mne se to treba libilo, ale nejsem moc velkej fanousek do GTA tak treba proto :)
  • Jack1947
    MP3 ma/mel vlastni server pro tiuhle skvadru tak proc by nemohli R* neco podobneho ( vlastne, on to je R*) Proc by GTAV. nemuselo jit ve stejnych stopach. (ci podobnych).

Jo táák, ono jdeo ruinovani ekonomiky ve hre, to je jina... to si zada zcela jine opatreni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit