Přejít na výpis diskuzí
Rockstar varuje cheatery v GTA Online před penalizacemi
16.1.2014 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Muzete mi nekdo poradit kde v zit tank nnbo fungujici cheaty na gta online.diky
-
Muzete mi nekdo rict gta online kde vzit tank? Maj ho tam typci a nevo cheaty na zbrane vsechny.diky
-
GTa, simulátor života zločince, a vývojáři této hry nyní varují nějaké obyčejné herní cheatery, že s nimi zatočí. A teď tu o budulínkovi *14*
-
občas se dá dobře zahrát i s cizíma lidma, ale musejí to umět a nechovat se jak debilové. třeba jak já když jsem v misi při přistávání zničil letadlo :)
-
Od té doby co vyšlo online, přestal jsem hrát story mode. Ale chce to alespoň 2 kámoše do crew, aby byla ořádná sranda ;)
-
Ještě by mohla i víc znacionalizovat, a byla by to paráda...
-
Vedle sebe noťas s Skypem... Nikdy jsem to tak nepoužíval, až teď (já nikdy u hraní ani s nikym nepotřeboval volat, až teď u toho GTA)... Možná máme špatný mikrofony, ale spíš bych řekl že ten voice chat konkretne v GTA Online je naprosto otřesnej, respektive s kvalitou Skypu se to nedá srovnat
-
Pravdou je, že někteří mají zvuk hrozný, jiným rozumět jde. Každopádně pro mě by to pořád bylo lepší než nic...
To jakože máš k PS3 ještě zapnuté i PC se Skypem, nebo to snad jde rovnou na PS3? -
Tezko rict, my volame pres Skype protoze ten ingame voice chat je kalitní asi jako kdybyste volali z ponorky, vysílačkou z druhý světový války, přes půl galaxie...
-
Mě se naopak líbila víc single-playerová část než online, ale pravdou je, že postupem času se zpřístupňují zajímavější mise a pokud narazíš na partu lidí, kteří nedělají blbosti a skáčete spolu z jedné mise na druhou, je to opravdu paráda! Akorát problém je komunikace. Můžete někdo poradit, jaké si mám na PS3 pořídit sluchátka s mikrofonem? ale nějaké vyzkoušené a ne značkové (rozuměj ne přímo pro SONY, které mají přestřelenou cenu okolo 1600kč). Co používáte Vy?
Předem děkuji za případnou odpověď -
To si vem ze tu jsou i taci co pamatuji stare doby, ach ta nostalgie musi byt hrozna... *9*
Dole vodou? ale no tak, prece tu nebudeme zbytecne zvestovat spatne konce. Na to je trochu brzy nemyslis. -
stazujete sa ako je clanok napisany? uz davno som vravel ze games.cz ide dolu vodou, tipujem ze casom uplne zanikne alebo sa stranka uplne premenuje a bude inde
-
Od kdy je zákaz cheatování úzkoprsé? Celý ten "článek" je naprosto nesmyslně napsán, ačkoli jsem kupodivu pochopil, co chtěl autor napsat.
Celý text má úroveň max. základní školy. -
Hale, nás to po 2 měsících pustilo (ale hráli jsme každej den průměrně 4 hodiny) ale plánujem se k tomu vrátit třeba tak za měsíc... Když jsem hráli bylo málo misí, opakovalo se to, žádnej editor, nefungovalo připojování lidí na závody a podobný blbůstky protože jsme začali fakt toho 1. října
-
ja som PCčkar hravam hry na PC iba exluzivity na konzolách GTA 5 mam na xbox 360 a bol som nutený si kupiť PS3 kvoli multáku môžem povedať že PS3 verzia je krajšia ,ale ovladanie je lepšie XBOX :)
-
ok děkuji...mě se totiž nápad líbil, ale zajímala mě nějaké dlouhodobé (resp. dlouhodobější) udržení konceptu a zábavnosti v praxi
-
Ze zkušenosti z gta SA multiplayerem, bych to banoval rovnou. Ten multiplayer byl zábavnej, ale kvuli cheaterum nehratelnej...
-
Kolik bych musel přispět do donate programu aby sem už Loukota NIKDY NIC NEnapsal?
-
Mne se to treba libilo, ale nejsem moc velkej fanousek do GTA tak treba proto :)
-
MP3 ma/mel vlastni server pro tiuhle skvadru tak proc by nemohli R* neco podobneho ( vlastne, on to je R*) Proc by GTAV. nemuselo jit ve stejnych stopach. (ci podobnych).
Jo táák, ono jdeo ruinovani ekonomiky ve hre, to je jina... to si zada zcela jine opatreni.