Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prima, chci LOBA
    • Malleth
      Řekl bych že na hru o Lobovi nebude ESRB stačit stupnice
  • Kdyby radši zpracovali nějaké comicsy od Vertiga (což je mimochodem taky DC). Pěknou adventuru za Johna Constantina bych si určitě koupil. *3*
    • A Vránu (theCrow) nechceš jako střílečku z třetí osoby ala MAX PAYNE 2?
  • Green Arrow by nemusel být špatný jako další jejich projekt. Je to podobná postava jako Batman, co si hraje na Robina Hooda.
    Ale podle mě budou RockSteady těžit na slávě batmana a na tom pěknym enginu, kterej se hodí do temnýho prostředí Gothmanu, takže další díl očekávám Batmana, Catwoman, Robina a NightWinda.. a jak někdo zmínil, že volný svět Gothamu by nebyl špatný, to nebyl. A ježdění v batmobilu by bylo reálné, batman "operuje" od půlnoci do 4 hodin rána. Takže mi řekněte kolik lidí takhle chodí po městě v tuto hodinu?
  • pochybuju ze bude Superman jelikoz u nej je treba vedet v jakem casovem rozmezi bude. Napriklad pred tim nez vi lois ze klark je superman, lois vi ze klark je superman ale svet ne, Vsichni vi ze klark je superman + superman umi litat a potrebuje otevreny svet. a Green lantern zase lita po ruznych planetach takze taky je potreba trochu otevreneho sveta + by vyzadovalo spoustu skilu jelikoz dokaze vytvorit to co si mysli takze vytvorit takovy delo raketu nebo traktor by vyzadovalo nejake klavesove zkratky coz by zabralo taky spoustu casu. Osobne bych to vydel na Young Justice ktera je neokoukana nikdo tam neumi litat (az na Miss Martian) a kdyz leti nekde tak leti lodi takze tam neni treba obrovsky svet, presun mezi lokacema by stacil nejaky in game filmecek nebo renderovane video. a jeste ktomu tam maji Supermana Batmana Red tornado a kupu dalsich hrdinu kteri se tam objevuji aby zadali Q.
    • Elhonzo
      Pochybuju že by byl jejich hlavní problém při vývoji Supermana to v jakém stavu se nachází jeho tajná identita :D
  • Dohrál jsem právě arkham city a musím říct pecka - první díl byl skvělý, druhý je ještě o něco lepší. Osobně bych tam přidal více příběhových misí s Catwoman, ale musím uznat, už dlouho jsem se tak nebavil, mlácením vězňů, pohybováním po městě, řešením hádanek a sbíráním riddlerovských trofejí. Každopádně pro všechny fanoušky komiksu a nebo jen fanoušky batmana je tahle hra pecka, která se vyplatí. Kéž by takhle dokonale byl vyvedenej i nějaký spiderman. Ty bojovky jako shattered dimension jsou sice pěkný, ale batman to má prostě lepší :-D
  • rodneymckay
    Udělali kus dobré práce, jak zpracováním, hudbou, hratelností, tak i příběhem. Takhle by měla vypadat hra podle komiksové předlohy. Good job Rocksteady.
  • meatball
    Bože, co já bych dal za pořádný herní Watchmeny coby náplast na bolístko, které po sobě zanechal ten hnustfujgrc End is Nigh...one can dream.
  • Obávám se, že hra třeba se Supermanem by už nebyla taková zábava, Batman je přece jenom obyčejný člověk a může umřít docela obyčejným způsobem a ne nuklearní hlavicí obohacenou o kryptonit. Nedovedu si představit co by se proti němu muselo postavit aby to nebyly samé Boss fighty a aby to současně byla výzva.
    • Malleth
      tenhle prototyp vypadá celkem slušně

      http://www.gametrailers.com/user-movie/cancelled-ps3-superman-game/340358
    • Já si to teda představit dokážu. Stačí aby na začátku dostal pořádnou nakládačku, která by ho silně oslabila. Postupem ve hře by nabíral zpět síly a přituhovali nepřátelé (stačí jim hodit nějaké ty kryptonitové pušky)
    • ales.smutny
      Na Supermana stačí magie...takže pár šamanů, vúdú... ;)
  • BoB.2
    Jen houšť a větší kapky.
  • Ve středu jsem dohrál Arkham Asylum a je to v mých očích absolutní pecka. Ještě do PC verzí necpat GfWL a je to dokonalý.

    Jen tak dál Rocksteady. Už se nemůžu dočkat až si zahraju Arkham City.
    • Arkam Asylum jsem komplet dohrál za 15 hodin (chybi me jen 2 zuby, challenge mapy jsem nehral), Arkham City mam cca 29 hodin a jeste spoustu veci na "praci" *14*
    • Pak bude pro Tebe Arkahm City UBER pecka.Hraju to podruhe a slintám blahem.
    • Souhlasím. Já už Arkham dohrál dvakrát a u obojího hraní jsem se dobře bavil (u prvního jsem to úplně prožíval).
      A to GfWL je peklo! Na největší problém, který jsem s touto "službou" narazil, bylo když mi pokazila savy (resp. ony nejdou přenášet mezi profily k účtu a starý mi tato služba smazala - DÍK GfWL!) do GTA IV a pak to musíš spravovat nějakou utilitou, která mi ovšem v GTA IV způsobila nějaké potíže, takže se mi tam blbě ovládají auta a postava a ani reinstall hry nepomohl. Nejlepší je, že si dobré hry kupuji, mít to warez, tak se mi to nemuselo stát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit