Přejít na výpis diskuzí
Rocksteady otevřeli s Batmanem cestu dalším comicsům od DC
9.12.2011 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Jen tak dál.
Doufám že udělají ještě dalšího Batmana. Ideálně v Gotham City a i s civilisty. Interakce s nimi mě docela chyběla, ale to už bude designérský oříšek, jak to udělat, aby je Batman nemlátil a zároveň to neudělali tak stupidně jak v Assassins Creed.
"Ezio did not kill civilians" -
-
V Arkham Asylum tuším byli i civilisté a mlátit nešli, pouze s nima prohodit pár vět. A Arkham City už je v Gothamu, ale je to spíše jen taková část, která ve hře slouží jako vězení, ale to tě už tahám za slovo. Vím, jak jsi to myslel s tím Gothamem *3*
-
-
V Arkham City bylo jen pár příběhových NPC + několik policajtů, ale jinak samí vězni. Bylo by super kdyby v dalším díle bylo opravdu živoucí město a tam různý větší či menší zločiny páchaný na obyčejných lidech. Batmobil by taky nebyl na škodu i když lítání se asi nic nevyrovná.
-
-
Ale jo. Namysli si to kazdej... *2*
-
-
To jo ale mít ve hře batmobil a zařídit aby Batman nepřejížděl civilisty....to už je challenge
-
-
Ať s Batmobilem nebo bez, doufám že dalšího Batmana udělaj. Potenciálu je v předloze víc než dost.
Rocksteady jsou borci a doufám že letos posbírají hromadu cen včetně GOTY.... -
Taky možnost, všechno by bylo lepší než mít "statický" civilisty do kterejch najedeš a máš auto na sračku.
-
Jestli chceš GTA, tak si radši zahraj GTA.
-
Jazz: Řek bych že by to bylo dost otravný. Leda že by to nějak vysvětlili. Jako třeba že ti Batmobil ovládá tučňák *1*
Mě spíš napadlo, že by hráč neměl žádný omezení, ale policie by pak po něm šla jako po zločinci, což by hráči dost znepříjemňovalo život. -
Tak já myslim, že by neměl být zas nějak extra velkej problém udělat to, že když se začneš řítit na civilistu/y, tak by za tebe Batmobil uhnul třeba do leva zpátky na silnici nebo do prava a do zdi *15*
-
-
-
-
-