Rok 2020 byl hrozný. Pro mě i pro hry
-
Zůstali jsme hodně casu sami se sebou či se svými nejbližšími. A to mnozí proste obtížně zvládají. Mnozí potřebuji to “venku”. Tak si toho možná budeme příště více vážit. Pro mě byl rok 2020 překvapivý. Myslel jsem, ze ekonomika půjde brutálně dolu. Nečekal jsem, kolik nasetrenych peněz lidé mají, ze nyní zvedají akcie firem do absolutních výšin bez ohledu na jejich reálný potenciál jen proto, ze aplikace ukazuje, ze jejich kamarádi do této firmy investovali také.
-
Hloupej určitě nejseš. Doufám, že si to uvědomuje hlavně Aleš. Dřív, než bude pozdě.
-
Úplne súhlasím s Vaškom. Mal som ten rok veľmi podobne. človek sa snaží rozptýliť ako sa to len dá, ale niekedy je to ťažké. Ja som si povedal, že aspoň dohrám staré resty, ale ani to úplne nepomohlo. Ten sktočný svet chýbal a nedá sa nijak nahradiť. Gamesplaye/FC tu na games.cz boli jednou z vecí, ktoré mi pomáhali prísť na iné myšlienky. Vďaka vám za to!
-
Jsme jenom lidi a jsme ruzni.
Ten rekneme psychologickej aspekt toho co se deje je podle mne casto podcenovan ci neporozumen. Deprese, agresivita, odcizeni, ztrata motivace ci muz. Proto si myslim, ze je potreba udelat vse proto aby to uz skoncilo. A ne, nechci to tahat do detailu, ktery opatreni sou funkcni a ktery ne.
Bude lepsi .. Nýče by rekl, za nadeje prodluzuje utrpeni, ale Nýče asi nebyl v kolektivu moc oblibeny ;)
-
no muj rok 2020 konecne s hernim PC byl ve stylu dohravani her za poslednich 6 let a jsem nad miru spokojeny 🙂