Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drahý Vašku,

    jako stálý divák vaší redakce chci tobě i ostatním poděkovat za práci, kterou tady děláte. Co jsem objevil Gamesy, nechodím na jiné herní stránky, protože jste podle mě nejlepší, a to zaslouženě. Nehoníte se za senzacechtivými klepy, vypouštíte jen ověřené novinky z herního světa, vše je přehledné a profesionální. Ano, každý z vás má jiný a ojedinělý rukopis, ale to není vůbec na škodu, ba naopak. Když vidím třeba recenzi od Šárky, tak mám jistotu, že se do toho pustila s chladnou hlavou a výstupem bude objektivní zhodnocení dané hry. Stejně tak se vždy těším i na články od tebe. Ano, máš styl psaní výrazně jiný od ostatních, ale nikterak horší. Tvůj styl dokáže čtenáře perfektně pohltit, takže se mi stává, že si přečtu tvůj článek i o tom, co mě žánrově vůbec nezajímá, protože vím, že se dobře pobavím a že mě dost možná tím svým nadšením nakazíš. Je to konec konců tvoje zásluha, že jsem se stal fanouškem série Crusader Kings. Bez tvého roleplaye, znalosti historie a humoru by to prostě nebylo ono. Závěrem tedy díky tobě, Vašku, ale i všem ostatním z redakce. Normálně nejsem vůbec účastníkem diskusí (kdekoli na internetu), ale cítil jsem, že to Gamesům dlužím; že za ty roky zábavy, profesionálních článků a recenzí bych měl dát najevo, jak se na vás vždy těším, a jak jsem rád, že jste a fungujete. Hejty jsou nejvíc slyšet, ale spokojených čtenářů je mnohonásobně víc. Díky, díky, díky. 


    Váš fanoušek a čtenář,

    Ondra

  • KrPa

    no muj rok 2020 konecne s hernim PC byl ve stylu dohravani her za poslednich 6 let a jsem nad miru spokojeny 🙂

  • Houdini

    Úplne súhlasím s Vaškom. Mal som ten rok veľmi podobne. človek sa snaží rozptýliť ako sa to  len dá, ale niekedy je to ťažké. Ja som si povedal, že aspoň dohrám staré resty, ale ani to úplne nepomohlo. Ten sktočný svet chýbal a nedá sa nijak nahradiť. Gamesplaye/FC tu na games.cz boli jednou z vecí, ktoré mi pomáhali prísť na iné myšlienky. Vďaka vám za to!

  • dworkin

    Hloupej určitě nejseš. Doufám, že si to uvědomuje hlavně Aleš. Dřív, než bude pozdě. 

  • gio1

    Covid skončí až o tom novináři přestanou psát. Tak apelujte na kolegy novináře at přestanou trhat rekordy v nakažených a mrtvých 🙂. Ono se začíná ukazovat, ze konspirační teorie nejsou az tak konspirační, a ani teorie.  Smáli jsme  se tomu, že na covid umřel i ten koho přejel kombajn a byl pozitivní a ono fakt jo. A pokud se nejvyšší představitelé státu, s těmi nejlepsimi informacemi o covidu, viz.policejni prezident nebo ministr zdravotnictví, schovávají strachy v hospodě tak to skutečně o nebezpečnosti víru asi taky dost říká. Celý je to jenom obrovskej mediálně-politicko-farmaceutickej humbuk kterej všem trem stranam krásně sype....

    • Covid neskončí len tak sám od seba to je totálny blud. To že o tom prestaneme hovoriť a ono to zmizne je len zakrývanie si očí pred tvrdou pravdou. Práve ak by sa o tom prestalo písať, ludia by prestali byť opatrní a čísla nakazených v nemocniciach by razantne stúpli. Veď sa stačí pozrieť koľko ľudí aj dnes kašle na akékoľvek opatrenia aj keď sa covid rieši neustále.

    • mousekrup

      Říkej si o vymyšlených mrtvých co chceš, ale tohle okecat nejde: https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr. V období druhé vlny jsme tu měli o tisíce zemřelých více než minulé roky a fakt to nebylo autonehodami nebo zanedbanou preventivní péčí...

      • PCMR

        Naopak. Tohle se okecává až moc, zatímco data ohledně mrtvých důsledkem lockdownu se ignorují. A že ty data nevypadají vůbec dobře. Doporučuji trochu pohledat.

      • gio1

        Vite jak to rikal Churchill s těma statistikama... 🙂

        • mousekrup

          To jako, že tahle data jsou zfalšovaná? :D Tak to jo... přeju hodně úspěšných dní s alobalovou čepicí na hlavě... to mě fakt pobavilo :D

          (možná by to chtělo i nějaké argumenty... v diskuzích se to tak dělává)


          • gio1

            Mám takovou vrozenou vadu nevěřit ničemu o čem se sám nepřesvědčím.  A zatím jsem se přesvědčil o tom,že lidem v mém okolí způsobují daleko víc problémů opatření proti covidu než covid samotný a že těch lidí znám dost,včetně mně🙂. Ale nechci tu rozpoutávat nějakou válku ,ukončil bych to tím ,že každý má právo na svůj názor a až čas ukáže kde byla pravda.  Radši si jdu něco zahrát🙂

            • dworkin

              Takže nevěříš tomu, že ebola je nebezpečná nemoc? Já tomu teda věřím a přesvědčovat se o tom sám nebudu...

            • mousekrup

              Jo, máš pravdu, že je asi zbytečné tu něco rozpoutávat.

              Jen bych dodal, že z mého pohledu byl přístup "věřím jen tomu, o čem se sám přesvědčím" výhodný tak maximálně v době kamenné. Podle mě se přesvědčovat sám o nárůstu mrtvých tím, že to pocítíš ve svém okolí, fakt nechceš. To jen tak na okraj...

              Jo a bohužel v tomhle případě (a mnoha dalších) podle mě čas rozhodně nic neukáže. Podobné argumenty typu "v mém okolí to bylo v pohodě" budeš moci používat pořád.

  • pichpe

    Vašku zrovna Vaše články, recenze a gamesplaye mi naopak celý rok 2020 výrazně prosvětlovaly. Obzvláště ty strategické gamesplaye, které točíte s Alešem. Především CC2 a Field of Glory. Na CC3 jsem se ještě "naštestí" nedostal. Dávkuji si je pomalu, protože se bojím, že nebudu mít na co koukat :-). Došel jsem až tak daleko, že si pustím CC2, hraji cca 20 minut a pak to nevydržím a pustím si Vás, protože mě to prostě mnohem víc baví :-D. Připomíná mi to 90', kdy jsme takto vysedávali s kamarádem třeba nad Panzer Generalem, nebo Civilizací...

    Vaše články vždy vyhlížím a těším se na ně, protože jste se mi přesně trefil do herního vkusu a i váš styl psaní kořeněný neortodoxním humorem mi velmi sedí. Navíc ne mnoho lidí se zajíma o historii a fotbal zároveň ;-)

    Velmi se těším na další články, recenze, úvahy a gamesplaye v r. 2021 a díky moc za Vaši práci v tom nepříliš povedeném roce 2020!!!

    ps: Loni se nám podařilo uprostřed léta vyrazit na dovolenou do Polska k Baltu (není tam vedro, krásná zima :-)). Když jsem po večerech hrál na Switchi FIFA, nemoh jsem si při tom nevzpomenout na Jirkův Okresní Přebor!!! Ještě jednou díky!

    • pichpe

      A až po hodině mí došlo, že né CC2/3, ale CK2/3 :-D. Pardon, občas si pletu Crusader Kings s Close Combatem, tedy nepletu si hry, ale jen zkratky ;-).

      • No, já to četl jako Command and Conquer a přemýšlel jsem, kde ten gameplay byl. 😀 JInak tahle slova v tomto příspěvku podepisuju. Vaška a Pavla mám z redakce nejraději.

  • tuco

    Jsme jenom lidi a jsme ruzni.

    Ten rekneme psychologickej aspekt toho co se deje je podle mne casto podcenovan ci neporozumen. Deprese, agresivita, odcizeni, ztrata motivace ci muz. Proto si myslim, ze je potreba udelat vse proto aby to uz skoncilo. A ne, nechci to tahat do detailu, ktery opatreni sou funkcni a ktery ne. 

    Bude lepsi .. Nýče by rekl, za nadeje prodluzuje utrpeni, ale Nýče asi nebyl v kolektivu moc oblibeny ;)

  • Vašku, děláš to dobře (triviální žvást alert)

  • pichpe

    BTW já chci Field of Glory: Empire  longplay s Vaškem a Alešem. To by byla úplná bomba 👍!

  • jack

    Zůstali jsme hodně casu sami se sebou či se svými nejbližšími. A to mnozí proste obtížně zvládají. Mnozí potřebuji to “venku”. Tak si toho možná budeme příště více vážit. Pro mě byl rok 2020 překvapivý. Myslel jsem, ze ekonomika půjde brutálně dolu. Nečekal jsem, kolik nasetrenych peněz lidé mají, ze nyní zvedají akcie firem do absolutních výšin bez ohledu na jejich reálný potenciál jen proto, ze aplikace ukazuje, ze jejich kamarádi do  této firmy investovali také.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit