Rok s dvěma dvacítkami byl fajn, ale přinesl konec jednoho recenzenta
-
Hezký shrnutí, mnohem lepší než blogísek. Ohledně SW to mám naprosto stejně, E8 a hlavně E9 je hnoj, u který byla kadence facepalmů 5x za minut. Nechápu, jak to mohli s čistým svědomím pustit do světa.
-
Bonusove body za The Good, the Bad and the Ugly. ;)
-
Přečetl jsem a za me nejlepší článek ze souboru shrnutí 2020. Bezprdelolezstvi. Závěry, shrnuti mám na všech článcích nejraději a toto mi přišla jako serie pěkných nepříliš krátkých, nepříliš dlouhých a osobitých kousků.
Mám i nějakou tu výhradu, samozřejmě daleko vic palců nahoru ve smyslu cítím to stejně a ty tu vypisovat nebudu.Mezi výhrady k tobě - jak můžeš nemít rad SW9?! Diskutabilne nejhezčí dil celých SW. Celá trilogie byla fajn.
S tím psaním doufám, ze nesekneš. Ty recenze jsou asi i Škoda, ale doufám ze zůstanou a ne příliš výjimečně tvoje součinnost v battleclubu a neznamkovane recenze/pohledy/nazory s omáčkou. Ty jsem si poslední dobou také velmi oblíbil.
Závěrem, chvalim delegovani. Stává se z tebe skutečný šéf a čím více, tím lépe si troufám tvrdit. Dělají to tak ti nejlepší. Asi víš.
díky za super tekst a Ať tě dál provází síla chlape
-
Staronový tým mi přijde super a vypadá, že máte elán, takže díky za rok 2020 a těším se na content v '21.