Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to jo .. ještě že náš národ není plný přesudků :D .. a očividně i tolerance :D .. konec světa herní postavy nbejsou pouze hetero ... to už je moc :D
  • zahraj si to nový Divinity, tam žádný ukazatele co tě vedou za ručičku nejsou
  • fakt o tom premyslam
  • nejsi, taky mi to přijde jako spolek nagelovaných šampónků s pochybnou sexuální orientací
  • nemusijo čítat to
  • Tak zatím o nich nic moc nevíme, ale chápu že tady už se udílí hodnocení, není času nazbyt. A Varric byl super náhodou.
  • Krescz
    jsem jediny koho ty postavy vubec neberou? ani jedna mi zatim neprijde zajimava...naopak v jednicce jsem chtel o postavach vedet co nejvic, i ten Sven(nigga v te kleci co sezral nejake deti nebo co) byl zajimavejsi *6* ....uvital bych nejakeho trpaslika(ten bard z 2 byl hroznej)
  • kickasl
    Nehraj to, to je nauci.
  • aby sa ta hra nehrala sama, ako zacina byt zvykom *2*
  • Až na to že BioWare v případě Dragon Age:Inquisition tě se společníkama lehce seznámil ... a nedal ani jeden spoiler o tom co s nima bude .. jen proč se připojili k Inkvizici jaký jsou okrajově a k čemu ti budou ... nic víc neřekl ani slovo o jejich osudu .. to opravdu podle mého není spoiler ... ale abys měl představu o tom .. s kym bude v partě nic víc ... a pokud je problém že BioWare chce svým fanouškům aspoň zpíjemnit čekání na hru ... tak je to smutný
  • mohli by tam dat taky nekoho noveho
  • stupído médio masážio
  • Johnny
    Aby ses neposral. nemusíš to hrát vubec *2*
  • Leliana jeee, zase spolu budeme prasit.
  • Zayl
    Jéžiš, ve hře bude Ciri! Už to nemusíš ani hrát, spoiled! *7*

Patetické, pokud ti to tak vadí, tak nelez do datumu vydání na internet. Sám dobře víš jak to chodí. Jediný koho můžeš vinit ze "spoilerů", je tvá vlastní přehnaná citlivost.
  • Podívejte. Děláme novou hru Mass Effect. Bude tam Shepard, hlavní hrdina. Pak Tali. Ta je quarinaka a žije v migrační flotile, protože je Gethové vyhnali. Pak Grunt, ten je Krogan, ti jsou téměř na vymření, protože je postihl genofág. Velmi lehce se naštve. Pak je tam Kaidan Alenko, to je...... A tohle jsou všichni parťáci, co ve hře získáte. Můžete ovlivnit jejich osudy, život a smrt.

Asi by se mnou bylo něco v nepořádku, kdyby mi vyspoilovali tohle na Mass Effect a mě to vůbec nevadilo. Jestli ti to přijde normální tak ok, je to tvůj názor.
  • Ohledně Lelianiny smrti:

Místo, kde Leliana (potenciálně) zemřela je PLNÉ různých duchů - např. strážce a hádankáři. Pokud navíc hráč znesvětí pozůstatky Andraste, měli by všichni duchové přejít do otevřeného boje (aby nebylo důkazů málo).
    Kromě toho se pouhých pár kroků od ní vyskytují (byť znesvědcené) ostatky Andraste - které, jak víme, zázračně vyléčí Eamona.

Takže ano, v podstatě tady (opět) tahám "Případ Wynne".

Jako dodatek, pro angličtiny schopné, video o Lelianě od Lady Insanity (a pokud umíte anglicky, podívejte se na další videa. Kvalita zpracování je výtečná, a videa jako taková jsou prakticky vždy studnicí informací o světě DA):
    https://www.youtube.com/watch?v=_whYYGkLJDY
  • Souhlasím. "Scribbles" (jak jí fanoušci říkají na BW fórech) je s největší pravděpodobností posledním rádcem.
  • Chtěl bych říct, že Morrigan na 110% nebude jedním ze tří rádců .. Morrigan už slouží jako rádce Císařovně Celene .. Třetí rádce Inkvizice ještě nebyl prozrazen a bude tomu v nejbližších dnech ... poslední rádce na tomto screenu ( http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20140423004642/dragonage/images/4/4d/Inquisition_members.png ) stojí Serou a Blackwallem ... a nepujde o expertízu magie ... ale o zaměření na diplomacii.. tudíž by měla nabízet míromilovné řešení jak naložit s určitým problémem
  • Pokud ti vadí, že krátce představili postavy, které budeš mít v partě aby si měl představu malou představu jaký asi budou ... tak něco není úplně v pořádku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit