Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice jsem fakt fanoušek série total war (asi jako všihni zde přítomní) ale stejně bych dal přednost třeba 30. leté válce nebo přelomu 19. a první polovině 20. století před Římem
    • 13_11
      Technická: píšeme 30leté, nikoliv 30-leté ani 30. leté – to by se totiž vyslovilo jako: třicáté leté, což není úplně ono. Konec přednášky, děkuji za pozornost.

ej dzej rymo, po přečtení tvého příspěvku se vůbec nedivím. Technická nebyla tvým očím určena.
      • rozumněl jsem to až k tomu Technická

nicméně asi bych řekl, že bajonetů už bylo v empire, napoleon a fall of the samurai až příliš... momentálně mám bych raději v TW někomu vystřelil oko šípem a dalšímu zarazil meč do zadku
        • Magister_Peditum
          Třicetiletá válka by byla dobrá, protože to je takový předěl, kdy se muškety a dělostřelectvo teprve zaváděly, a stále existovaly složky vojska, když ne se středověkými, tak alespoň s renesančními zbraněmi, jako kopiníci, obrněná kavalerie atd. Hlavně to je jedno z mála období (spolu s WW1, WW2, napoleonskými válkami a sedmiletou válkou) kdy došlo ke skutečně celoevropskému konfliktu, který by si mohl říkat "totální válka". Přelom 19. a 20. století by byl jistě zajímavý (koncept série TW aplikovaný na první a druhou světovou by byl super), ale muselo by se hodně změnit ovládání jednotek v bitvě. Takový zjednodušený model Theatre of War...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit