Přejít na výpis diskuzí
Romero: "PC drtí konzole cenou a free-to-play modelem"
28.7.2014 | Adam Homola
547 příspěvků
-
No vidíš meleš o Matrixu a ani nevíš kdo tam hraje.Toho "vlasáče" si nech od cesty. Ten toho dokázal víc, než na co ty vůbec pomyslíš. :D
-
*8* Mám pocit, že se nehádám s lidmi, ale s nějakým né příliš rozvinutým generátorem náhodných zvr*tků.
-
VSE? v tvém případě tak možná vyleptaný spolek exotů. I když je úroveň VŠ v posledních letech nízká, pořád vím, že takové jako ty by tam nevzali.
-
pro faráře:
NÉÉ, kompl je nespisovná zkomolenina slova computer? Sem netušil že jsi taký chalan můdrý. Ještě mě o něčem pouč, očividně tu mám co dočinění se špičkou v oboru totální vypa*lanosti. -
To uz jsem delal pri studiich na VSE, podepisoval jsem se LH
-
Ten má všechno lomend, televizi, poličku a hlavně ten topinkovač pod televizí je 100% lomend. :D
-
Neo je Ježíš
-
Ty, co máš na profilovce toho chlápka z reklamy na sluneční brýle, poslůchaj. Carmack je něco úplně jinýho než ten vlasáč, kvůli němuž se tady teď bavíme. C. je pořád aktivní v herním průmyslu a kdo se trochu zajímá o Oculus, nebo o id Tech 5 ho samozřejmě zná.
-
Co mas porad s tim komplem? Ve slove computer je nejaky L? Nebo to tam davas protoze mas lowend? Computer lowend je kompl?
-
ajeje, zašel sis na stránky nějakýho obchodu s HW, dal hledat grafárny podle ceny, našel nějakou předraženou nvidiu a teď nám tu budeš vystupovat v roli fanboye zelených? Musíš přemluvit rodiče, že potřebuješ kompl, na studium, tak to na tuty udělala půlka lidí tady na games. Zvlášť ti co jim je údajně 30 let a mají dvě vejšky. Hlavně ať se kvůli tobě rodiče nezadluží, nebo bude vaše famílie kazit průměr ČR v EU.
-
Prd znáš, zrovna sis ho vygooglil a děláš chytrýho. :D
Už jsem vzdal jakýkoli pokus o normální diskuzi. Tak aspoň nějaká sranda. -
Nevím, nemohl bys šířit moudra někde na dveře veřejných záchodků, třeba by tam šel někdo kdo má zácpu, přečetl si je a hned by mu to šlo líp. Protože ano, tvé příspěvky jsou k p0srání.
-
Bych se docela i vsadil, ze v tom superpc mas grafarnu od Amd. *15*
-
Hej Carmacka náhodou znám, ale proč na mě posíláš zrovna ho netuším.
-
A nemohl by ses stydet offline? Stejne ty tvoje nepravdy nikdo vazne nebere. *5*
-
Carmacka na tebe, ty moralisto. :D
-
ano, čekáš od pana faráře odměnu? Je mi jasný že zdejší PC MASTER RACE budou držet pohromadě, ale prosímtě alespoň nemoralizuj o tom jak konzolisti s*rou diskuze a pak se paktuj s lidmi jako farář.
-
"Bullsh*t, konzolové hry nejsou o nic víc oddechové a nenáročné, než ty na PC. Je vidět, že jsi nikdy nehrál žádnou exklusivku."
Na PC je mnohem více komplexních a složitějších her, vítej ve světě fakt. Typický De-ží a jeho fanatické bláboly obhajující konzole za každou cenu. -
Ano jsi 10 letý chlapeček, co má potřebu se navážet do PC a Romera.Jdi si radši na své krabičce u smažit topinku a diskuzi nech dospělým. :D
-
Héééj Ježíši, jak je možný že mezi tvými služebníky je i takoví ch*j jako pan Farář, toho už měli dávno exkomunikovat.