Přejít na výpis diskuzí
Romero: "PC drtí konzole cenou a free-to-play modelem"
28.7.2014 | Adam Homola
547 příspěvků
-
myslím, že z příspěvků, které jsou na úrovni tagů zfetovaných sprejerů, moc mouder nepoberu. No, já na rozdíl od tebe mám dost peněz nejen na plejáky, ale i na kompl a pořádně nabitý steam účet. Znám výhody PC hraní a taky se hluboce stydím, že si lidé jako ty říkají PChráči.
-
Vidis a mohl ses dozvedet neco noveho. Takhle jsi zustal zaslepen konzolebojstvim a jsi porad stejne duty.
-
Psst, ještě jsem žádnou pravdu neviděl, zatím jen nějaký ubohý trolling. Upoutávat na sebe pozornost takovýmto způsobem není pěkné. *3*
-
Som malé dítě a volám sa farář (i když nevím co to znamená). Pošlete mi peníze a přispějte mi na PC, abych furt jen nezáviděl a neotravoval na diskuzích.
-
Kdyz te boli cist pravdu protoze jsi fanboy, chapu ze ti to prijde jako flame. Ale dokud to nevyvratis, je to porad pravda, to je na tom kouzelny.
-
Musíme počkat na ježíše, jedině on jej může zkrotit!
-
Nemam na PC. Jsem socka jak GGG, rodice mi nedavaji kapesny a tohle musim psat z telefonu napojenyho na sousedovu wifi. *5* Jsem proste GGGay.
-
a na co chceš slyšet argument? Že jsi troll (v pro tebe lepším případě), nebo men*l (v tom horším)? Tato diskuze krásně ukázala že PChráči obvykle flame začnou a konzolisté se jen brání. Doufám, že nejsi obrazem celé PC komunity na games.
-
škoda že já nemám jediný důvod ti věřit že máš doma něco co by výkonem předehnalo PS2, jak nám tu pořád tvrdíš. Najít si na internetu nějaké vysoké rozlišení a pak se tu ohánět kecy o tom jak je pro tebe ultra nastavení standart, to obvykle dělávají děti ve školce, co se vytahují před kamarády.
-
A nejaky argument by nebyl? Nebo zase jenom jedna pani povidala.
-
Skoda, ze nemas zadny argument cim bys to dokazal. Ostatne jako jsi nemel podlozenou odpoved na otazku v cem je konzole lepsi nez pc. To musi byt deprimujici byt schopnej akorat mlet hubou. *3*
-
ne, jen nevím, proč bych měl na někoho kdo tu opakuje pořád dokola jednu věc vynakládat nějakou extra námahu s vymýšlením složitých urážek a obratů. Pro tebe je největší trest tvoje vlastní existence.
-
Ty máš doma PC za 10 000,- a věříš že je kvalitní? Tak teď jsi potrollil sám sebe. Lituju tě, beztak hraješ v rozlišení 800x600 a seš rád za 30fps, ale jestli ti trollování pomůže.
-
Z konzolistu nemusim, ti se vyvolili uz nakupem lowendu za cenu kvalitniho pc.
-
Kdyz reagujes uplne tim samym, vypada to prinejmensim jak kdybys nemel vlastni napady. *4*
-
tak sis trochu vyléčil svůj komplex, nakecal jsi nám že máš ultra mašinku a snad bude zase klid.
-
To jsou legendy všech legend. Co říkáš na Sonica?
-
to ty tady špiníš tu diskuzi a děláš voli z pchráčů i konzolistů
-
Jako paňáca svý doby, ve které se ještě drtivá většina rozhodovala, co dál dělat a stála na rozcestí vajíčka nebo kopřivy, těmahle hrama samozřejmě procházel. Ale jsem spíš na sofistikovanější záležitosti, jak jsem níže poznamenal - mimo jiné hlavně Mario, Contra a taky bych přihodil Tetris - zcela jasně ty největší milníky v herním průmyslu.
-
Tak třeba, hrál jsi Doom,Wolfenstein nebo Quake a jak se ti líbily?