Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no však, proto jsem se ho taky napřed zeptal co dokázal on, kdyby bylo čím se chlubit, určitě by to sem napsal

a neznat někoho a vyjadřovat se o cizím člověku slovy "co je to za fetku" jen proto že má dlouhý vlasy sou dvě dost rozdílný věci
  • Fordzy
    Tady jde o to že plácáš sra*ky o konzolích a neznáš ani základ. To že Romera neznaj hráči 10+ je naprosto v pořádku. Ale od takovýho všeználka bych čekal víc. A ne nejsem retro mag0r. A nazvat 16 bitové hry "ši*ky" chce opravdu přehled.

Pěkně jsi to přepsal. Byl jsi mi u p*dele než jsi se začal navážet do Romera a dělat strašně chytrýho.
  • Já mluvím o tom, že to může bejt úspěšnej a spokojenej člověk, kdo může vlastně vědět. To, že nezná Romera by mě netankovalo tím víc, že zrovna Romero je takovej symbolickej dinosaurus, o kterým je slyšet jednou za uherák, když si vzpomene, že by mohl trochu jako správná konzerva pofilosovat jakože na aktuální téma. Jeho podíl na Doomovi a spol. je sice hezká věc, ale po Daikataně je po něm obecně ho*no. To, že se dneska podílí na nějakých srandičkách nějak neoslňuje. Takže v tuhle chvíli mu přes tkaničky šplhá i prodavačka ve stánku.
  • TheGGG
    ken levine, hideo kojima, nebo shinji mikami strčí toho vlasatýho strašáka do kapsy.
  • sázím na 99% pravděpodobnost, to 1% že je LOLEC ve skutečnosti Warren Spector v přestrojení holt risknu, ale i tak jsem se ho radši napřed zeptal *3*
  • A kde bereš jistotu?
  • Pro začátek to, že té "fetce" nesaháš ani po tkaničky u bot *4*
  • Co s tim ma spolecnyho, co jsem stvoril ja?
  • TheGGG
    Pán ví, co ten farář nastavuje.
  • kennyB
    Abych pravdu řekl, taky o něm slyším prvně *9*
  • TheGGG
    ááh, proč se zrovna na mě nalepil tenhle morální 0pruz. Schválně jsem do týdle diskuze vešel až ve chvíli, kdy tu bylo tak 150 příspěvků. Nechtěl jsem začínat žádný flame, ale PChráči už tu začali takový bordel, že jsem prostě musel reagovat. Jestli je špatné bránit svojí platformu před pomluvači a hatery, pak svoboda a demokracie utrpěla další ránu.
  • Fordzy
    Takže diskuze na téma Hry a vše kolem je s tebou naprosto zbytečná.
  • TheGGG
    Hrál jsem poslední dva wolfy a doom 3, pracoval na tom? Myslím že ne. Pro mě tedy neznámá celebritka.
  • Jumpe, ty seš komik. Dokážeš si představit, jak by to dopadlo, kdyby se vláda (jakákoliv) snažila vytvořit zákonnej rámec pro F2P hry? To by byl vynikající nápad za předpokladu, že bysme se chtěli F2P modelu zbavit.
  • vyrobil Doom a Quake.. a co jsi vytvořil ty? *1*
  • Fordzy
    Asi si nikdy nehrál Doom nebo Wolfenstein.
  • Co to je za fetku?
  • TheGGG
    Tak to se nedivím že jde PC scéna do ha*zlu, když za plnohodnotné MMO označuje ten hnus barevnej WoW.
  • TheGGG
    jako obvykle, nulové argumenty a arogance. Nejsem překvapen, ale zato jsem si dost jistý, že kdyby začala škola, najdu tě na ZŠ, pěkně v první řadě.
  • TheGGG
    a? todle má dokazovat že jsou PC lepší?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit