Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Nevim proč pokus, ty tenhle případ co jsem zmiňoval evidentně nejsi a uznávám to. Je to o preferencích, mám ale pocit že spousta lidí na konzoli ani nešáhla a jen z principu kritizují.
  • Jazz
    To říká to pravý h()vad(). *1*
  • Ne, a nikdy se to nedozví. *5*
  • a neměl bys radši pracovat? ví šéf že za jeho peníze trollíš v diskusích na games? *8*
  • Jáj, LotR fanatik, ruce pryč.

btw jsem v práci, nudím se a proto jsem na games *6*
  • Harder, Better, Faster, Stronger, tudu, tudu *5*
  • Asi si toho nahoře nepochopil, se zdá...
  • Fordzy
    Ještě si zapomněl na TheGGG alias "Neznám Johna Romera ale sežral jsem moudrost světa".
  • eStar
    Hezkej pokus. Konzole jsem nikdy neměl příliš v lásce, pak jsme s přítelkyní začali bydlet spolu což mi dalo neomezený přístup jako k PS3 tak k Xbox360. Dal jsem tomu šanci, ale hádej co. Už cca rok jsem na konzoli ani nesáhl a hraju jen na PC.
  • Shaker
    Tady to zas vypada jak na gayfestu, kde neobjednali organizatori dost lubrikantu...

pro redakci: Takovyhle clanky si odporujou s pravidlama diskuze o nevyvolavani flamewaru :D
    pro dementni PCckare: ho*ada!
    pro dementni konzolisty: ho*ada!
    pro Jacka: ty ses proste king, takovej mimomisar, to je moc :D
    pro ostatni: hezkej den ;-p
  • Kozy
    V pořádku, taky hraju na obojím ale jak už jsem psal, poslední dobou se jedná už jenom o indie hry a když se podívám do budoucna tak mě napadá jenom jediná pc only hra na kterou se strašně těšim a tou je Bannerlord.
  • Robotron3
    Hrával jsem na PS3, mám Wii, ale po letech jsem se stejně zase vrátil k hraní na PC. Jak říká Romero. Spousta her za minimální ceny v akcích, na Steamu do 5€. A o Humble Bundle akcích ani nemluvě, kde si pořídim třeba 10 výborných her takřka zadarmo. PC hry jsou v dnešní době díky Steamu extrémně levné a to konzole těžko trumfnou.
  • Shaker
    Joystick ma vyhodu v presnejsim zaznamenavani vychylky oproti klavesnici, naopak maximalni vychylka je na klavesnici daleko rychlejsi, ale to je jedno, joystick ma proste svoje vyuziti, stejne jako jiny ovladace s tim souhlas.
  • kennyB
    *1* Sakryš, kdyby to byla pravda, myslím, že by pcčkářům pěkně konzolisti natrhli triko *1*
  • kennyB
    Pravda, strategie nikdy nebudou doménou konzolí a s ovládáním na pc se to nedá srovnávat (hrál jsem je na obou platformách) *3*
  • Nic ve zlém. Myslím, že i na PC je spousta dobrých her, které na konzole bohužel nejsou. Je mi líto, že si je nevyzkoušíte, když už na PC nechodíte. Já hraju na obojím a jsem tak spokojený. Vyzkouším všechno.
  • Kozy
    Ani ten pocit nemám, co máš třeba na mysli?
  • děsivější je snad už jen představa, že někdo ve svém volném čase řeší co dělají ostatní diskutující ve svém volném čase
  • Ach jo. Už aby ti začala škola.
  • no v ničem, ale to už víš sám i bez konzolistů :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit