Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je mi vás líto. Okrádáte se o moc.
  • Fordzy
    Třeba Zaklínače si na konzoly nezahraješ.
  • Je třeba uznat, že strategie není zrovna doménou konzolí a asi nikdy nebude, gamepad je výborná věc, ale na tenhle žánr už z principou dostává na pr*el. Jako PCčkář s kalkulačkovým zaměřením, nemám s konzolemi sebemenší problém, ale v tomhle si není potřeba sr*t na hlavu. Sám mám spadeno na různý pičovinky kolem grand strategií a bohužel pro uživatele konzolí by na téhle platformě neobstály. Ale pokud se to nepodělá při vývoji, tak hrát se to dá, o tom žádná. To ovšem nemění nic na tom, že PC komunita je skupinou nevyzrálých gum s rozhledem kanálu, to zase jo.
  • nejak takhle? https://www.youtube.com/watch?v=2I108qr5MOE
  • kennyB
    Strategie bejvali už na PS1 a ovládali se hodně slušně *3*
  • Na konzolích je Final Fantasy XIV A Realm Reborn.
  • Fordzy
    Když neznáš Johna Romera, tak by si měl už dávno spinkat.
    Ale vážně kdo nezná J.R. by se do téhle diskuze neměl vůbec zapojit, protože očividně ví velký prd.
  • Asharak
    Nepiš radši. Napřed si najdi co je to svobodný názor. *3*
  • Dogkiller
    Já tobě taky.
  • uzivatel1982
    Upřímně tobě bych smazal učet už kvuli nicku.
  • Dogkiller
    Já už raději nic psát nebudu. Nač něco psát, když ani nevím, jestli mi to za chvíli někdo nesmaže. Cenzura a diktatura zvítězila nad svobodným názorem člověka.
  • Asharak
    A přitom se tu perete především vy dva *15*
  • Já taky netvrdím, že 100% konzolových her jsou jen oddechovky. Ano, jsou tam multiplatformí tituly, jako třeba BF4, CoD Ghost a podobně. ale zatímco na PC mají progamingové tendence, tak na konzolích i díky volitelnému aimbotu mají spíš podobu zpestření k singleplayeru.
    Ze stejného důvodu se na konzole neportují MMO ani strategie. Jednak by se špatně ovládaly, ale hlavně konzolový trh upřednostňuje hry typu Knack, Heavy rain, Last of us, Killzone: SFsportovní a závodní hry všeho typu.
    Samozřejmě MMO na konzole pomalu ale jistě přichází v podobě nadcházejícíh ESO, Destiny nebo Division, ale pořád se jedná o hry s relativně jednodýchm olvádáním. Plnohodnotných MMORPG typu WoW, Rift, Tera se konzole nikdy nedočkají a a podle mě je to tak správně.
  • Asharak
    Tohle že rádi slyší PéCé hráči? Asi si nepamatuješ diskusi, kde PC hráč brečel, že je k tomu co napsal konzole zbytečná? *6*
  • No ok, tak jen v práci -_-
  • Miserius
    Pry konzolisti hejtujou *1* *1* PC hráči tady skuhraj a plivou do všech směrů
  • Dogkiller
    Letš end Jack.
  • tonnymontana
    mantor: ale ber to zase tak ze ne kazdou hru si chces zahrat takze nekdy i ten pocet nic neznamena kazdopadne kdybych chtel neco do obyvaku pod nejakou poradnou telku tak si poridim konzolku pro odreagovani ale predstava ze tam hraju fps nebo ´jine zanry me nebere. Jakmile spadne cena PS3 na +-3 tisice budu o tom uvazovat. Neberu nikomu konzole ale je fakt ze PS2-3 byl solidni skok a paradni vykon s bluray mechanikou bohuzel ps4 slo jinou cestou nejake streamovani atd me nebere. Treba i takove Wii melo pridanou hodnotu jako p*ase. Pohyb tela a ovladani pohybem ovladace byl proste super kde clovek ozelel i grafiku. nove konzole mohly udelat neco podobneho ale je to zatim predrazenej kousek HW s funkcema co neohromuji a hrama co stoji poradny penize ohanejici se nekolika exkluzivnim obsahem neporovnatelnym s PC. pomalu tech her bude snad i vice na linux..PS2 me i dneska u nekterych her prekvapuej hratelnosti a grafikou kdyz si vezmu jak je stare
  • Dogkiller
    Tvl co je to tady za diktaturu? Chtěl jsem jen vědět, v čem jsou konzole lepší a co víc umí než můj PC propojený s TV a připojeným gamepadem. Žádné rozumné odpovědi jsem se nedočkal a místo toho na druhý den smazaný můj komentář. A konzolisti si tu zvesela hatujou. Tož kde to jsme???
  • Coffin.Corner
    Teda člověče, kdy ses naposledy koukal do kalendáře? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit