Přejít na výpis diskuzí
Romero: "PC drtí konzole cenou a free-to-play modelem"
28.7.2014 | Adam Homola
547 příspěvků
-
vypnes aimbot a netrefíš nic! sis teda pomoh :D
-
v čem zjednodušené? Tímhle směrem se prostě ubírá vývoj her, konzole nekonzole. V době PSX snad docházelo ke zjednodušování her? Ne, pcčkáři jen hledají viníky, ale za zjednodušování (pokud k nějakému vůbec dochází) mohou tak maximálně noví hráči, kteří prostě o přehnaně komplikované hry nemají zájem.
-
už si zase měl halušky, ve kterých máš nabušený kompl? *7*
-
Na PC se jenom pirátí a vůbec se tam nevydělává. Hry hrají jenom tlustí nolifeři v teplákách. Zrzci nemají duši. Ženy jsou podřadné bytosti. Komiksy a videohry z tebe udělají vraha. Na internetu jsou všichni slušní. Televize nova má nejserioznější zpravodajství. Černoši kradou. Asiati mají malé přirození.
Reakce na johnnyho. -
Nevichazeji, kdiz, vikon.... K tomu neni co dodat :-D
-
To je bohužel pravda, já dřív ne že bych předváděl to co individua dole, ale myslel jsem si že to je naprd. V mojim okolí mam 3 kámoše co konzolím nevěřili, slušně řečeno, a teď se všichni shodujem že na pc už nechcem... Jedině strategie nebo dayz *1*
-
Nevím, pro mě Rockstar nevydává bohužel nic.
-
Ale ty tu konzoli nemusis mit, staci ti prece ovladac (controler) a nebo si to u nekoho zahrat. Ne kazdemu sedne ovladac a jemu uzpusobene hry. Byli doby, kdy se do popredi dostail joysticky a bylo to na nektere veci super, treba na sportovni, kdy jsi musel rychle davat doprava a doleva. Pak se predelal system a bylo to zase o necem jinem.
-
Za padesát litrů? Kde žiješ, za to postavím dva počítače, na kterých mi pojede Crysis 3 na max a zbude mi na i na PS 4, to si fakt težce mimo. Proti konzolím nic nemám, kdo chce hrát exklusivity, nechť si je koupí, ale prosím přestaň s tou pitomou demagogií, když očividně počítačům nerozumíš a nemáš přehled o cenách komponent a nebo záměrně lžeš, abys podpořil svůj argument, což je ještě trapnější
-
Tak ono je to taky o tom že spousta pcčkářů nikdy žádnou konzoli neměla a papouškují názory ostatních pořád dokola. Nebyl jsem jinej.
-
Do nekonečna nemusej, budou vydávat i jiné značky, protože na to budou mít finance. Myslíš, že Rockstar vydává jen GTA???
-
Pořád sleva. Jak si sám řekl, rád si počkáš. + plést COD1 a COD4 vzhledem k ceně je taky trošičku paf.
-
Alespoň napsal rozumný komentář *7*
-
Můžeš zaplatit pouze 900,- místo 1000,- a máš stovku v kapse! *8*
-
Fajn, takže budou vydávat série donekonečna protože jim to konzole vždy zaplatěj. Super *10*
-
Trefit se nic nedá pokud jsi s gamepadem lama, za to ale konzole nemůže... A že nedokazes vypnout aimbot? To se neorientuješ v tom menu co ma 5 řádku? Herní konzole je jen na hraní her no, to je šok. Progaming je jen na pc? No a co, copak se každej místní diskutér zucastni nejakych mezinarodnich turnaju? Nějakej vas gamepark turnaj neni progaming a čumět na stream muze kdokoliv. 15 let sem hrál FPS s myší a s gamepadem se pak taky naučil... Takže chce to jen aby ses to naučil, vypni si autoaim a zachvilku ti to půjde a nebudeš tu muset kuli tomu brečet
A co to je za argument ze konzolista se nechyta s myší? To se nechyta pc hráč s gamepadem taky... Nehledě na to, že neznam konzolistu co by si nedával FPS i s myší, s tou umí i moje babička. Pokud se tu bavíš o těch par lidech co nahravaj videa na youtube jak vyskoci udela salto otočku skrčku, vymění si kalhoty a pak mi ještě da headshot, tak tomu neřikám hraní -
To je už ale na človeku, či sa necha obrať o peniaze. Pokial chceš hneď top veci si zaplať, ja si počkám až si zarobím hernou menou. Nepatrím medzi ludí, čo potrebujú hneď TOP. Ja sa zabávam, nenáháňam sa za prvenstvom *3*
Z takých ludí žijú tvorcovia hier. -
Oh look, flamewar! Kdo by to jenom čekal... *7*
-
Ne na konzolích jsem si koupil GTA5 za 1500kč fakt dobrá cena .... Pak to rozjedu je tam aimbot to, že jde vypnout jsem nevěděl to je pravda ale bez aimbotu se trefit nic nedá, nebo v podstatě dá ale za celkem dlouhou dobu, celkem beru v úvahu "hrače" z konzoli, který má praxi a je schopen rychle namířit atd. beru, jenže se ani ho*no nechytá na PC hráče, programing na konzolích ani nemůže existovat. Další věc je že konzole jsou jen na hraní her, což na PC není pravda.
-
To víš, papouškování už tisíckrát napsaného je pro ně velká sranda. Hlavní je, že se kucí nenuděj *1*