Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    PC jasne vede ale to neznamena ze jsem proti konzolkam. Mam Wii + PS2 a rad si na nich obcas zahraju bohuzel PS4 nekoupim a paradoxne nejde o cenu konzole ale her ktere jsou prestrelene. Navic bych musel koupit i telku pro plny pozitek a to je fakt dost penez. A popravde grafika ps4 me nijak neuchvacuje i kdyz ji tolik neresim. Po tom co jsem koupil ps2 z bazace za litr priznam se s cipem jelikoz jsem nevedel jake hry me budou bavit (nikdy jsem na gamepadu nehral) a samozdrejme me chytlo jen par 20-30 procent her. investuju hlavne do PC naposledy to byl SSD disk kterej me dostal. po delsi dobe neco co fakt zrychluje mnoho veci a prace je diky tomu neuveritelne svizna za ty penize.

k tomu free to play uprimne nehraju zadnou bud to neni dobra hra a nebo to nuti cloveka kupovat v ingameshopu. Hry na steam za dolac atd me nejak neberou par jsem jich koupil vetsinu nikdy nehral a pokud z nejakeho duvodu spadne steam hadam ze dost lidi bude mit doma par her na dvd a v pc zadnou mechaniku:)
  • Aha. Takže vlastně zlé konzole brání tím, že se na nich hry víc prodávají? Ale tak to není chyba konzolí, ale jisté nejmenosvané platformy, že není schopná velké hry zaplatit. Nebo budeš tedy konzole obviňovat z brždění jen proto, že jsou z nich zisky větší?
    Tak donuť rusáky a podobný národy, kde se pirátí o stošest, ať alespoň občas něco koupí a hle, budou se dělat hry primárně na ty vaše krabičky. Do tý doby buď rád, že konzole zaplatí hru a vy si jí můžete většinou zahrát taky skrze port...
    Mám jinak pro tebe překvapení, každej se nějak musí uživit a pokud to pude snáze jinde, proč by se zaměřovali někde, kde nevydělají tolik? Jen proto, aby si to koupil mega lidí a pár Frantů se plácalo v diskuzích, jak je to konečně skvělá hra hodná PC platformy?
    Ono pro porovnání. Kde je Android (PC) a kde iOS (konzole)? Android má sice většinu truhu s mobily, ale i tak zisky jsou větší z iOSu a proto se na něj primárně dělají hry (což mě třeba pěkně se*e).
  • Zapracuj raději na jazyku českém, jojsticku :P
  • mam oboji pc a ps4 mam psat +- jednoduche jak facka pc vede o 250 procent proc levne hry lepsi vikon a grafika hratelnost ? k pc seda pripojit jojstick takze zadnej problem u ps4 tam hraju jen hry co nevichazej na pc a ps4 zapinam jen kdiz pride kamos a chce si zahrat trba hokej nebo neco pro dva jinak tu ps4 vubec nezapinam takze nevim cotu resite
  • God-of-War
    A ještě zapomněl dodat, že se na PC ´´prodá´´ víc her. Romero je holt starej šprýmař. Málem sem se udusil kouskem pizzy.. *1*
  • restore
    Tak pouzit zrovna World of tanks ako priklad feroveho f2p je skutocne fail :D
  • kotty
    Dovolím si nesouhlasit. Především s tou částí tvého komentáře, ve kterém tvrdíš, že je potřeba do PC často investovat peníze, aby byl schopný utáhnout nejnovější hry. Tenhle argument platil možná tak před 6 a více lety, nicméně v poslední době již nároky nerostou ani zdaleka takovým tempem. Příkladem budiž grafická karta nVidia GeForce 8800GT, která šla koupit začátkem roku 2008 (tuším, že si jako jediná v té době dokázala poradit s Crysis (2007) na ultra detaily), tj. v době, kdy PS3 bylo stál relativně nové. Tato GK si nicméně relativně dobře poradí i s dnešními tituly (zdroj: http://www.cnews.cz/testy/malicky-radeon-hd-7750-proti-nejlevnejsim-integrovanym-grafikam/strana/0/12). Ano, pokud se nesmíříš s ničím menším, než 60 FPS ve 4k rozlišení (a o tom si současné konzole mohou nechat jen zdát), tak t to něco málo stát bude, ale to už je o ujasnění priorit a stanovení rozpočtu. Levné herní PC se dá sestavit za cenu dnešní konzole (bez monitoru, ale ke konzolím se LCD také nedodává, pokud vím), stačí se v tom trochu orientovat (nebo si nechat od někoho poradit). A takové PC bude stačit na všechny nové tituly v 1080p s rozumnými FPS (30+). Navíc bude takové PC stále platné jako pracovní nástroj (důkaz místo slibů: http://www.czc.cz/2o1okmei8ij309d55humr29i59/seznam a to je jen jedna z mnoha variant, ušetřit by se dalo na spoustu věcech, stejně tak by za malý příplatek získal o dost navíc - např. SSD).
    A poznámka ohledně pohodlí je vážně dost hloupá. V dnešní době není nic jednoduššího, než si koupit HDMI kabel a PC s TV propojit (ano, můžeš mít zároveň zapojený i monitor), stejně tak zapojíš gamepad, přepneš Steam do big picture, usadíš se pohodlně do křesla a voilà!
  • Prej next gen hry, lol. Od tý doby, co sem viděl Star Citizena ve 4K už se těmto blábolům jen směju...
  • nakupem...her

Kur*va, jak to vyznělo. Hezký...
  • Dogkiller
    ... a aby jim nebylo těch vyhozených peněz líto, snaží se najít něco v čem je ta jejich konzole lepší než PC.... a hledají a hledají... a ono furt nic. *1*
  • Stejne konzolisti nadavaji na pocitace jen proto, ze si nechteji priznat, ze nakupem konzole a her vyhodili X tisic oknem.
  • Jop, barbari. Spravny konzument ma konzoli na hry, ipod na hudbu, ipad na filmy, sony telku na internet a maca na kresleni v malovani.
  • Asharak
    Jestli myslíš tu pěknou arkádu co můžu hrát na TV a ovládat dálkovým ovladačem, pak to nevidím moc dobře hehe.
  • přesně to vystihuje úroveň pc hráčů,koukat na filmy a poslouchat hudbu přes pc *1* *1* *1*
  • Hraní na televizi vzniklo a tam i skončí... počítač je taková přestupní stanice.
  • IP adresace je logicke rozdeleni site, k pc s jinou IP adresou se nemusis dostavat, muzes sem jit z jineho IP, ale to asi uzivatel konzole nevi. *13*
  • Lotr
    Brání
    Trh.
    Vývojáři musejí vydělávat. A nemalá část trhu s hrami jsou konzolové hry.
  • Lotr
    NU a také jako člověk který se tím živý namůže na plnou "pusu" říct "konzole jsou brzda"
  • Lotr
    Ale já nemluvím jen o grafice. Ale také o možnostech. Faktem je že každá hra na konzole je až podivně "zjednodušená".
    ARMA vyšla nedodělaná a pořád je. Ale to je u ARMA serie zvykem.
    TW je už jen pračka na peníze.
    Ale to není mysl mého příspěvku. Píšu o tom že konzolo globálně brzdí vývoj a vývin her.
    Ukázat na pár značek se slovy "to není pravda - tohle je jen na PC a vypadá to tak a tak" je demagogie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit