Přejít na výpis diskuzí
Romero: "PC drtí konzole cenou a free-to-play modelem"
28.7.2014 | Adam Homola
547 příspěvků
-
Pc za 10 tisic je ten novy lowend od AMD, prodavany s nalepkou sony a microsoft. To si s necim pletes.
-
Nevypadaly by líp, protože by byly náročný jak kr*va a musel bys je hrát na low.
Jinak poslední ARMA a total war ukazují že to ani s PC exklusivitkama není slavný, kupa lidí co se jim to seka a rozhodně v tom nemají prsty ty děsivé konzole. -
Nejsi trošku narušený? Steam = aukro? WTF *1*
-
Maji toho plne zuby
-
Ty jsi opravdu narušenej *1* Naprosto ignoruješ realitu. Ale pokud paříš na PC za 10 tisic, tak co ti taky zbejvá *2* Je fakt ze nic z toho co jsem psal delat nemuzu, ja totiz hraju hry *3*
-
Jistě pane Farář a co na to ministranti?
-
Neber si tu do huby Havla!
-
Obama X Putim a Havel je bude z pekla soudit.
Ajaj, to bude ban jak pr*se.
Nu což, nejsem teďka doma a brzo se dostanu ke komplu s jinou IP. -
Tomu se rika zavist mily kolego. Nemas cim zaujmout, konzole nikoho neoslni tak se snazis zesmesnit nekoho kdo si umi vybrat lepe. Jen ti nedochazi, ze ty jsi ten kdo tohle delat nemuze a pritom za HW zaplatil temer stejnou cenu... timpadem delas vola jenom ze sebe. *3*
-
Jojo, volal jsem na sociálku, že prý k rozvoji potřebuji dva Titány a bžilion RAMek. Doktor mi potvrdil, že u mě nastane výrazný pokles prostředního v*rlete, pokud nebudu hrát Crysis 4 v Ultra se 120fps. Babka na sociálce řekla že si můžu nas*at, že prý rozmazlených fracků s pc tu už běhá dost, řekla, buď konzoli, nebo logaritmický pravítko, (s tím bych si sice mohl dobře škrábat zlatou žílu...) ale šáhl jsem po konzoli. Dostali jsme příspěvky na PS3 a PS4 a tak to tu teď obhajuju. Samozřejmě bych chtěl trochu pomoct ČEZu a koupit si nějaký kompl, ale prý ne.
-
Vzhledem k tomu, ze mam rad 60fps a ze jsem schopen je drzet i v 1440p, tak vlastne kazda hra kterou konzole zvladne jen v 720p, nemyslis?
-
Nemá cenu kupovat další TV když můžeš použít společnou... *7* zbytečná komentář.
-
Mám 16 jádrový počítač s grafikou kterou teprve za rok oznámí, na tom hraju Crysis 3 v Tripple Full HDD s 12-ti modama, mám to zaplé na 4 monitorech, ovládám to chvilku gamepadem, chvilku klávesnicí, chvilku volantem, pořád altabuju - jednou do Woken, poté do Linuxu, poté do Microsoft Visual Studio kde při loadingu vytvářím svojí vlastní hru. Když nemám chuť hrát, pouštím si benchmarky, porovnávám screenshoty s chudákama s PC jen za 50 tisic, případně objednávám nové součástky do mašiny, neboť 250FPS je pro žabaře... Konzolové exkluzivni hry nepotřebuji, vyjde nový mód do Crysis 3. Jsem správný pc "hráč"!
PC Master Race!! *16* *16* *16* *16*
Teď prosím pluska, jinak je mi ten pc k ničemu *13* -
Tady je to zas jak novinky.cz. Akorat to neni USA vs Rusko, ale PC vs konzole...
Cekam kdy tu nekdo zacne nadavat na Havla -
Teprv to začalo, vydrž taky chvíli než se všichni dostaví. Proč jinak by tu byl takový troll článek.
-
Padre, teď upřímně, kolik her ten tvůj velkej výkon vážně využije? Namodovaný hry, a někdy v budoucnu Star Citizen.
-
Vyplakaval ses z toho, ze ti rodice dali jen na konzoli?
-
Jack má ban, takže už zbyl jen jejdásek. *3*
-
Libi se mi tva argumentace, treba ten argument proc je vykon zbytecnej je naprosto skvelej. *5* Mozna ze kdyby konzole nejakej mela, mohls na ty metrovy tv mit vic jak 720 v upscalu.
Zajimavym faktem taky je, ze posledni 3D mark ma lepsi story a zabavnejsi gameplay jak AAA tituly na PS4 a XBONE. *15* -
pardón, byl bych tu dřív, ale měl jsem důležitý hovor s předsedou trollí kongregace.