Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co že to má bránit kolegům vývojářům a pantátům vývojářům, že nemakaj spešl navíc pro ten slavnej high-end?
  • Lotr
    Prachy.
    Konzole jsou zajímavý trh.
    Ale to nic nemění na tom že mám pravdu.
  • Na latinske klavesnici bohuzel tyto veci nejsou, vymyslel je az Hus, a to jak vime byl kacir.
  • Kurňa, faráři, proč vlastně nepoužíváš diakritiku? To máš klávesnici ještě po Piovi nebo jen živoříš?
  • Bohuzel jsi me odhalil. Tohle je nejvetsi krivda od boha co se mi dostala. Nemuzu si zahrat lowres koridorovky na vykonove 5 let starem hardwaru. Nikdo mi ho totiz nekoupi. Marne cekam na zazrak, svijim se v krecich po zemi, ale nic nepomaha. *9*
  • Miserius
    *1* Takže když bys noťas vyhrál, ubudou ti penzíe z účtu? Raději už končim, očividně jsi nějakej puberťák co neví jak to chodí... Užij si zítra benchmarky, ja zas něco zaparim
  • TheGGG
    K panu Faráři asi opět promluvil duch svatý, možná by měl semo tamo vyvětrat v kostele. Netvrdím, že nežije hodně lidí, kteří mají doma nabušený kompl, na který si slušně vydělali. Věřím, že PCčkáři, jsou veskrze lidé slušní a veselí (sám jich znám hodně) a určitě se mezi nimi najdou tací, co si potrpí na 120FPS a rádí mají v komplu nejnovější HW a přitom mají legální kopie her.
    Věřím však, že i takovýmto lidem mají konzole mnoho co nabídnou, neb tu jsou desítky titulů které si nikdy nezahrají. Jak jsem psal, znám dost PCčkářů a většině stačí klidně medium nastavení a 30-40fps. Nic proti PC komunitě.
    Avšak lidé jako pan farář, jsou lháři nejhrubšího zrna, kteří sotva dokázali ukecat rodiče, aby jim koupili levný PC (prý ho potřebují do školy), ale už je nepřemluvili, aby jim koupili konzoli. Tak tu teď zahořkle plyvou na diskuzích.
    BTW: taky mám PC a miluju Armu.
  • Fasovani je pojmenovani procesu kdy neco vznika z niceho a zdarma? Vzdyt ti rikam at se do tech financi nepoustis, vubec ti to nejde. Zamysli se proc, jsem zvedavej jestli na to prijdes. *3*
  • Asharak
    Jen nějaké VSH sorry.
  • Asharak
    Tu je zase nuda. Až mám chuť prodat svůj nadupanej HW a koupit jej později zpátky, až budu znovu potřebovat. Zatím pořídím za levno něco slabšího *7*
  • A to jsem se chtěl podělit o to, jak jsem týden zpátky do svý sestavy dokoupil NES za 8k - ujištěň lidovou cenou s naprostou spokojeností jsem udělal obchod, kterýho nelituju. Ale nas*at na vás, gumáci, stejně byste to neocenili.

PS: Nemá někdo kazetky?
  • Miserius
    Pracovni notas se snad fasuje ne?? *15* Myslis, ze az prijdes do prace, musis si prinest vlastni i stolni pocitac? *1*
  • TheGGG
    nevím jaký screeny sis vysnil, ale sorry, nemám ve zvyku důvěřovat věštcům, podomním prodejcům, duchovním a lidem co na diskuzích vypisují svoje uber sestavy, přičemž jednají stylem 10letých dětí.
  • A ten pracovni notebook co? Stal 0,-? To musi byt kvalitni notebook. Oh wait, ja zapomel. Ty nemas mozek a nedochazi ti proc se ty ceny musi secist.
    Finance by nam moc nesly, zmenime tema.
    Povez mi jeste o tom, jak na konzoli hrajes kvalitneji. Trochu me to zaclo zajimat.
  • TheGGG
    Chyba bude v Matrixu.
  • Zvlastni, proc kdyz je tam ta kvalita lepsi tak vsechny screeny z BF4 vypadaji hur nez na mojem PC? Zeby konzolisti setrili kvalitou a hrali na low nastaveni? *5*
  • Ten chlapec vi o cem mluvi, ma s hranim na low dlouholete zkusenosti.
  • Miserius
    Nějak ses do toho zamotal chlapče, v tom vyplodu nahoře tvrdíš že me to stalo stejne jako tebe... Tak huš a jde se spinkat, když se v noci nepočůrám, dostanu od rodičů jako dárek 8GB RAM
  • TheGGG
    low end, na kterým si lidi zahrajou next gen hry v lepší kvalitě než většina PCčkářů. Plus ty exklusivitky *14* *14* *14* *14*
  • TheGGG
    a mezi zubama určitě taky *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit