Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je celkem známý fakt, že vývojářská studia jsou pod hrozbou velkých pokut nucena šidit PC verze her, proto, aby nevypadaly o moc lépe než na konzolích. Hezky to ukázal aféra kolem Watch Dogs.
  • kennyB
    Sport??? Na pcčku Fifa není??? Na konzole vyšla spousta exkluzivek, které jsou perfektní. TLoU, Uncharted, LittleBigPlanet, Infamous, SSX (hlavně Tricky) atd. Z těch, co mají teprve vyjít se těším hlavně na Bloodborne.
  • Miserius
    Uvědomuješ si, že aimbot jde vypnout? Tady to je přehlídka hloupých ignorantů zase... Lhát, nadávat, mínuskovat... tak hlavně že máte co dělat
  • Si piš že jo, hlavně strategie např. Rome. Další věc, co k tomu dodám je, že celkově hry pro PS4 a XBOX jsou hry pro úplné nooby, vždyť tam je aimbot co je na tom sranda? Oproti PC je to pěkný hnus ty konzolové hry když pominu filmové hry např. Beyond Two Souls, které ale ve skutečnosti ani hry nejsou.
  • tak crytec by mohl vypravet o tom jak z te nevydelecne PC platformy presel na konzole obrovske investice aby i na konzolich udelal hi-tech hry a dopadlo to totalnim krachem... jakto ze zkrahoval kdyz presel na konzole??? na konzolich vedou sportovni hry nejaka ta mlaticka a ubohe cody a nfs, cokoli jineho a obvzlaste hi-tech tam nikdy nepochodi
  • ano proda se jich vic! a co? jsi rad ze na konzole se jich proda min, ale za to mnohem draz? *1*
  • za torrenty konzolovych her se plati?
  • hromada MMO, Starcraft 2, simcity a spousta dalsich her... a na konzole vysla nejaka exklusivni hra za poslednich 8 let co by za to stala a zadne podobna na PC by nebyla??? Na konzolich chyby cele zanry jako treba strategie typu sc mmo a dota hry taky nicmoc co ale zato si muzete kazdej rok za plnou cenu kupovat fifu s novejma jmenama hracu a podobne packovaci hry
  • To jako vážně porovnáváš originální nehranou hru z běžného obchodu a bazarovou verzi bůh ví odkud? *6* No a cenová politika Activision, to je samozřejmě věc další. A jak někdo píše níže, i ta PC verze se dá sehnat mnohem levněji.
  • Tak me napadlo, vysla za poslednich 8 let vubec nejaka exklusivni pc hra? Myslim velky tituly, ne nejaky Kickstarter projekty?
  • Na desiatky inych hier , ktore ma bavia viac a na konzolach nie su? Exkluzivity su cisto otazkou zanrovych preferencii, PC ich ma najviac. Ich pocet na konzolach je kazdou generaciou mensi a mensi, multiplatform vladne hernemu svetu. A v multiplatform je PC lepsie.
  • Kdo to myslí s hraním vážně, má doma stejně i PC i konzole. Pravdou je, že jedinou výhodou konzolí jsou jejich HW kompatibilita až do konce života a pár exkluzivek.Jinak vede PC ve variabilitě použití a škále her.
  • Pcckari by meli drzet hubu a krok, bez konzoli by skoro zadna triple A hra nemohla pokracovat. Konzolisti platej Assassins Creed, GTA a podobny velky znacky. Na pc se nakladny vyvoje + vydelek na pokracovani proste nezaplatej.
  • A (povětšinou neférový) free-to-play model drtí hráče (respektive jejich peněženky)...

Ale což zaplatit 10x 100kč je přece míň, než jednou 1000kč!! Logika no:))
  • tonnymontana
    Hele nehazej to na pc hrace podobne nazory maji i konzolisti a kdyz ti jde o hry ciste na konzole tak si ji koupis to je jasna vec to ze se ty hry delaji na pc je vec druha jinak porovnej si hry ktere jsou na pc a ne na konzoly s "exkluzivitama" myslim ze jeden sloupecek bude hoooodne dlouhej a na druhej ti bude stacit par radku. Tim nechci hanit konzole ja sam kdybych mel napriklad ps4 tak tam hraju asi 3-4hry coz me bohate staci.
    JKsou to proste dve rozdilne platformy a nevim proc si dokazovat ze jedna je lepsi nez druha kdyz toho tolik spolecneho nemaji od ovladani az po uroven grafiky a hratelnosti popripade umisteni v dome
  • spoock
    Problém PC hráčů je ten, že jsou zapšklí a myslí si, že jen tahle platforma je awesome. Není! Exkluzivní hry na jinou platformu to nepřehraje, tak k čemu to je, když si na tom nezahraju Uncharted, Last of Us nebo novou Zeldu?
  • tonnymontana
    ty si myslis ze hry na PC jsou drazsi nez novinky napriklad na PS4? ale notak.. torenty jsou zadarmo tusim u jinych sluzeb se plati za kredit. Na pc si rad koupim hru hned jak z prvni ceny spadne o par stovek jen me stve ze uvnitr najdu steam klic a 5DVD ocenil bych vec bez steamu a napriklad na bluray.
  • to ma pravdu hry z torrentu jsou vyrazne levnejsi
  • oktavius66
    Já renovoval PC před 3 lety. Stál mě 14 000 Kč. Kupoval jsem procesor i5,herní grafiku, 8 Gb ram, základní desku, novou skříň, SSD disk. No a vidíš kam se to vyšplhalo. A už je to zase tady. Opět mi hry nejedou na nejvyžší. Jedou někdy jen tak tak na Střední až vyžší, což mě teda někdy při velké akci znepokojuje, ale překousnu se přes to. Konec konců to nebyla narážka na to, že to co investuješ do PC, tak vlastně si i koupíš dneska už vlastně za to PS4... A je to tím pádem vlastně šumák. Jako kluk jsem vyrůstal na starších dobrých mašinách PS1, PS2 a další. Takže je asi jasné proč to tak píšu. Já jsem prostě založený na tvrzení: Konzole= hry, PC= práce, filmy a další. Tak to vidím já. Na PC mám jenom jednu hru a tou je Counter Strike: Global Offensive. Jinak kupuji pouze na PS3 a jsem za to rád. Ovládá se mi to dobře, z koupě mám dobrý pocit dokážu si to užít více než na PC, kde dohraji běžnou hru za 4 hodiny na PC na nejtěžší obtížnost. Každému se hraje jak mu to vyhovuje...
  • oktavius66
    Neříkal jsem že STEAM je Aukro. Chtěl jsem tím říct, že se to nevyplatí kupovat na PC za takovou otřesnou cenu, když ta hra je už tak stará. Však to není normální. A když je na STEAMu taková hra ve slevě tak ti dají slevu 5E ? Co to má být... No jenom se nad takovými slevami směji. Ale někdy mají teda Ultra dobré slevy. Ale to se jedná pouze o Jarní, Letní, Podzimní a Zimní slevy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit