Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chybeli nam tu tvoje moudra a naklikavani. Jeste tu chybi jejdasek, alucard, haha, Jack a Veskoslav a budem tu vsichni.
  • Kozy
    Tak si ty benchmarky užij.
  • Miserius
    Ze je vykon zbytecnej uz jsme si objasnili... Modovani bych nekdy uvital i na konzolich. Na praci mam pracovni notebook. Ovladat cimkoliv? Tim myslis klavesnice nebo gamepad? Vytvaris kazdy den hry? To teda ani nemas cas na hrani, pokud nedelas kazdy den "Snejka". OS mě teda opravdu nevzrušuje když hraju, at si v pozadi běží třeba Win95... Takže PC Master Race zase dojela na vlastní povrchnost
    Pokud chces po vecerech "hrát" benchmarky a porovnávat screenshoty tak prosim, ja radsi hraju
  • TheGGG
    To je zase smršť.
    Jinak proč mě redakce smazala, můj neškodný příspěvek o tom kde ten chlap vlastně sakra je. Ne každý hráč musí nutně znát kdejakýho hejska z dob minulých. To nebylo myšleno jako trolling.
    Jinak nebudu se vyjadřovat k diskuzi, zas by někdo mohl napsat, že jsem tu spustil konzole vs pc válku. Jak vidno, každý tady má nabušený kompl, hraje s 60fps v 4K rozlišení. To se pak na vás nemůžu zlobit, mi chudé děti, jejichž otcové, nesdírají kůži z dělnického lidu v manufakturách si můžeme dovolit pouze konzole.
  • Jsi krasny priklad dutosti uzivatelu packovacu. Vsechny mnou vyjmenovany body a hromadu dalsich delam na PC denne, konzole nenabizi ani jeden. Nemusis si nalhavat, ze "se to vlastne nepocita" nema to smysl. *3*
    A kdyz vidim tu obsesi Crysisem, aneb kralem koridorove brainless strilecky, ze ty zavidis full hd, 60 fps a max detaily. To ten tvuj herni stroj neumi? Aha... *15*

Btw, libi se mi tvoje logika. Vetsi vykon PC jde dokazat ze spousty benchmarku, lepsi grafiku jde poznat ze srovnani screenu a kdo si to dovoli napsat ma jit na leceni? Jestli pak ty nejsi tak trochu fankid.
  • oktavius66
    Kdyby to bylo pirátství tak by to SONY ani nezdělovalo na své konferenci E3 když PS4 představovali... Řekli tam, že lze si hry kupovat od druhých a že to povolují, takže nevím v čem je problém.
  • Miserius
    Emulátor na PS3 a X360 jo? PC Master Race nějak degeneruje *1* Fakt, že soudí ostatní a povyšujou se nad běžnýma lidma už tak nějak přehližim, to bych nedělal nic jinýho... Měl jsem to "štěstí" potkat na výšce par lidi s PC Master Race nazorama, vetsi nerdy a uz od pohledu nestastny lidi jsem jeste nevidel
  • Miserius
    Tuna indie her a očividně nejduležitější vec pro mistni hrače, MODY
  • Asharak
    Záleží jak veliký si ho vytiskneš. *4*
  • Miserius
    I s přídavky jo? O 100% lépe? Na čem to tam jedete?
  • nemo22: Ano, nepochybuju, že miliony by lítaly, ale 13 by jich rozhodně nebylo. A totéž budu tvrdit, pkud by byla vyuštěna PC verze GTAV zároveň s konzolovými. To by 30 mega kopií do obchodů rozhodně neposlali.
  • Fordzy
    Přeci společnosti Sony a Microsoft které nechtějí aby PC verze vypadali lépe. :D
  • Miserius
    Hmmm, První obrázek je doma celkem často, ale to druhý bych teda do obýváku nenarval... Ale tak můžete sedět soma u počítače a koukat na stream *1*
  • "Na konzolích mne štve jediná věc. Díky hrám které vycházejí i na ně brzdí vývoj."

Proboha i Vávra ve Fight Clubu jednou říkal že je to nesmysl a to je člověk, který ty hry skutečně dělá na rozdíl od vás. Tak se proberte, víte o tom prd. *7*
  • Miserius
    Jo, a z těch tvejch 7 bodů je ti k hraní platnej jen jeden *1* Že máš výkonější stroj muzes psat leda na lavice ve škole, protože stejně ti to brzdí konzole, takže kdo dá 50 tisic za počítač a pak hraje Crysis 3 dokola, protože má nejlepší grafiku, by měl jit na leceni a nebo mu muzem zavidet ze ma na to vyhodit 50 tisic z okna
  • Jak načal he/he, nikdo vývojářům nebrání udělat brutálně vylepšenou PC verzi jakékoliv hry, takže svalovat na konzole "brždění" je rozhodně špatně. Ale tak byl nalezen viník, takže jste spokjeni, že?
  • Asharak
    Console gamers
    http://tinyurl.com/qyqehz4

PC Master race
    http://tinyurl.com/odpfokh

tl;dr welcome to google images
  • PC ma lepsi pomer cena/vykon
    Muzu hru ovladat cim chci
    Muzu hry modovat jak chci
    Muzu na nem hry vytvaret
    Muzu na nem pracovat
    Muzu si vybrat OS co mi vyhovuje

Jaky ma klady konzole? Ze ma automatickou instalaci? Ne, opravdu nepotrebuju automat a zvladnu 5x kliknout na next... *5*
  • ppp> Zrovna d3 je blby priklad pretoze aj keby sa dal warezit tak by mal milionove predaje. D3 je fakt znacka az potom hra, ostatne aj samotny Blizzard to ukazal vzhladom na to v akom stave bolo D3 pri vypusteni a ako to stale lepia.
  • Fordzy
    A neuhořel ti ten kaktus? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit