Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale dyt ja neobhajuju preprodavani :), prave naopak :D
  • Já si myslím akorát to, že nové konzole tu budeme mít mnohem mnohem dříve než ty původní. Jako docela by byla trapná aby za těch pár let co má vydržet by byl výkonnější tablet. (Nic proti konzolím sám mám doma Xbox na kterém stojí kaktus...)
  • pro vydavetele/vývojáře je přeprodaná kopie na stejný úrovni jako warez kopie a.k.a. nic z ní nemaj

jde o to, ze "nic z ni nemaji" neplati v pripade ze je ta preprodavana hra drazsi
  • oktavius66
    PlayStation má taky PS+ má taky svojí výhodu. Každý měsíc 2 hry zadarmo je skvělá nabídka. A kolik to stojí ? 180 Kč měsíčně... Teď na PS+ dali Dead Space 3 zadarmo. U mě za takový pakatel stáhnuto a dohráno. A to za tu hru chtějí v obchodech 500 Kč.
  • to je George A. Romero *1* ,ale nevadí jsme jen lidi, úmysl byl dobrej *4*
  • Myslíš to Diablo, který nejde doteď warezit na PC kvůli požadavku na stálé připojení? Zrovna u tohohle případu lze vidět, kolik se prodá kopií velké hry, když se zabrání pirátění.

No co, alespoň existuje jedna hra, která má větší podíl warezu na konzolích. *1*
  • S rozdilem, ze ti dva za 500 mohou oba stale tu hru hrat. a za ten 1000 pouze jeden. Simple math
  • Jaký obecný vlivy? Se smiř s tím, že většina hráčů prostě nechce hry, jako požaduješ ty a proto se dělají ty hry, co bude hrát většina. S tím konzole nemají nic společnýho.
  • oktavius66
    Tady nejde ani zasírání počítače. Tady jde o to, že do konzole strčíš CD a hraješ. A nebudeš řešit žádné hovadiny okolo otázek: Rozjedu to ? Mám na to grafiku ? A věř, že pokud PC nebudeš vylepšovat, co 3 roky, tak se to nakupí tak, že tu konzoli X krát zaplatíš za komponenty aby sis mohl plynule zahrát. To si ty hry radši budu kupovat na Aukru za pár šupů. Za jedno vylepšení počítače si já koupím 20 her. Já se ještě na mé PS3 nepotkal z hrou,která by se mi zasekla pouze na sekundu. Nikdy se mi nic nezaseklo. Další věc. Když připojíš k PC ovladač- budeš mít v tom křesle pohodlí ? Můžeš změnit polohu svého těla u "malého" monitoru ? Já si myslím že ne. Protože člověk který sedí s Gamepadem v ruce u PC je podle mě... divné. Je to nepohodlné, je tam horko a za chvilku tě bolí zadek. Mám to odzkoušené. Není nic lepšího si lehnout na gauč a hrát na velké televizi. A já si myslím, že ty hry co vyšli a vyjdou na PS exkluzivně... tak těch se na PC nikdy nedočkáte. A věřte mi že je škoda si je nezahrát.
  • irdzi
    a.k.a. proč ti tolik leží na srdci pohled vydavatele?.) Normálně si hry na konzole kupuji pokud je to fakt hra, která mě zajímá a dlouho se na ni těším, ale většinu her chci vyzkoušet nebo prostě pro mě nemá hodnotu 1300,- a tak buď časem vyměním, nebo koupím od někoho kdo se jí chce zbavit - to je pravda, že na pc zrovna nejde-tam to funguje zase přes slevy na steamu ... pokud mě bere vydavatel za toto jako že jsem zloděj, tak ať :)
  • Ó prosím pověz mi, kolikrát je přeprodána jedna kopie hry na konzolích a kolikrát je zwarezena ta původní hra, se kterou si pohrají třeba RELOADED?
  • deridon
    jo Dawn of the Dead dobrý film od něj
  • No, ale prakticky kdyz prodam dvoum lidem jednu hru za 1000, tak to vyjde nastejno jak kdyz dvoum lidem prodam dve hry za 500... *5*
  • Jak uz psal prede mnou teoreticky vyvojari a prodejci z takovehoto prodeje jiz nic nemaji, coz je z tohoto pohledu od vas velice "chvalihodne" :) A za druhe ty uz tu hru po prodeji nemuzes jiz hrat. A pokud je hra dobra, tak osobne se ji nechci zbavovat, protoze si ji nekdy zahraji hned znovu a nebo treba rok na to se k ni rad vratim.
    Ja mam sve duvody proc nemam rad konzole, ale to neznamena, ze bych je za kazdou cenu kritizoval, spis me vadi obecny vliv na nektery tituly :)
  • Tak jeste tu u nekterych her existuje alternativa napr. v GOGu.
  • flash789
    No když myslis, tim lip pro tebe. Ale mozna jednou az si pan Newell usmysli ze je třeba pro radnou funkcnost každého uctu potřeba zaplatit 10e mesicne poplatek (jen priklad co me napadl) a ty zjsitis ze to proste zaplatit musíš, protože tam mas 200 her tak ti mozna slovni spojeni s de,kou dojde. Drzi lidi za koule a dost pevne, otázka jen je, kdy zacne skubat:)
  • Kozy
    Já měl pocit že rpg bylo na konzolích dost, ale to je fuk, pro mě je konzole zajímavá kvůli exkluzivním titulům. Jestli ta hra stojí o pár stovek víc, když ji můžu prodat pro mě nehraje roli.
  • Já nikomu d*vku nedělám, pro mě je steam služba co slouží mě a ne já jí, ale pro tebe je to očividně pasák. I když si koupíš hru z gogu, tak si jí musíš stáhnout z netu, alespoň poprvé, já když někam jedu, tak si nainstaluju co chci a pak můžu pařit třeba na paloučku u lesa a hry co hraju pravidelně ani neodinstalovávám
  • ano, protože GTA V je jedna z těch her, za kterou většina lidí rádá zaplatí, protože vědí že tím přispívají na ještě promakanější, větší a bombastičtější GTA VI a že na 99% to bude neskutečná pecka s rozpočtem co na to budou mít *4*
  • prudislav
    to sice jo ale pro vydavetele/vývojáře je přeprodaná kopie na stejný úrovni jako warez kopie a.k.a. nic z ní nemaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit