Přejít na výpis diskuzí
Romero: "PC drtí konzole cenou a free-to-play modelem"
28.7.2014 | Adam Homola
547 příspěvků
-
Co to plácáš, když se koukneš na jakýkoli eshop tak u předobjednávek je každá hra ve verzi pro konzole dražší.
-
Proč by někdo neměl kupovat CoD4?
-
Otázka za meloun. Co že to má bránit kolegům vývojářům a pantátům vývojářům, že nemakaj spešl navíc pro ten slavnej high-end?
-
Prej kluk, ten by ti mohl dělat dědu.
-
sr*ť na to, že by hry mohli vyzerať o niečo málo lepšie, mňa mrzí, že išli do kelu herné mechaniky.
-
Nu v jednom má pravdu.
Konzole nejnovější generace zůstanou vždy stejné. Jak si je koupíte takové je budete mít.
Zato PC...jde spíš ve stylu "co si přikoupíte to budete mít".
Konzolový hráči jsou nucení kupovat každých pár let novou konzoli. PC uživatel může dělat upgrade kdy ho napadne. Ale nemylte se. Cenově je to dost podobné.
Na konzolích mne štve jediná věc. Díky hrám které vycházejí i na ně brzdí vývoj. Nejnovější high-end počítače se musí "přizpůsobit" konzolím.
Ano konzole mají slušný výpočetní výkon. A hry na nich vypadají krásně. Jen je faktem že na mém počítači by mohli vypadat lépe a být víc kdyby je konzole nebrzdili. -
mimo Steam ho kúpiš aj za 14 euro = 380 kč s tým, že podporíš vývojárov a neklesneš na úroveň piráta. A hlavne otázka znie prečo by niekto kupoval COD4 ? :)
-
Tak ono to je tak trochu asi logicke, ze si so starou verziou multak nezahrajes.
-
Kvetl aspon ten kaktus uz? :) Nebo tenhle nekvete?
-
Ok, tak jinak. Ja reagoval na to, ze mezi tim neni rozdil, ale z hlediska hracu je. Protoze pokud clovek koupi hru za 500 a druhy tez, tak ji mohou hrat dva lidi porad. A pokud ji clovek koupi jednou za 1000 a preproda za 500, tak to muze stale hrat jen jeden clovek i nadale. Nic vic nic min, nekoukal jsem na to z pohledu vyvojare/vydavatele, ale z pohledu hracu, kteri si to mohou i za rok za dva stale zahrat a uzit si kvalitni hru.
-
O to nejde, jen nechapu na co miris, protoze mi prijde ze prodejci je celkem ukradeny kdo nebo co tu hru hraje, jde mu o zisk. Tak nejak nerozumim te jednoduche matice.
-
Záleží jak se to vezme *3* . Když sedím moc dlouho na sedačce, tak mě za chviličku bojí zadek a potřebuji změnit polohu svého těla. Takže si nějak ulehnu, ale ne tak aby mohl usnout. Ale zase na druhou stranu- Hru máš jako film. Když je ten film nudný, tak usneš v kině i v sedě. Když tě to baví, tak to žereš a chceš vědět co bude dál. Není to tak ? *4*
-
elwiscomeback: To můžeš použít jen u singleplayer hry...v mulťáku si pak moc nezahraješ...
Ostatně já takhle nerozchodil ani u Xcomu longwar (napodruhý, napoprvý se mi to nějak povedlo, pak byl uninstal a po čase zase instal) a mód se nekamarádil s nejnovějším patchem a furt se to nějak sralo -
Přesně tak, Souhlasím. Vezmeme si např. COD jo ? Za kolik si 1 díl této série koupíte na Steamu ? COD4 ještě tedka seženete za neuvěřitelných 25 E !!! Což je v přepočtu 700 Kč že ? No to je parádní nabídka... A za kolik si koupíte 1 díl COD na Aukru na PS3 ? No jen se přesvědčte sami ? Pouhých 300 Kč ! A to se netýká jenom této série. Je to takhle se všemi hrami. Takže ať mi tu někdo nevykládá, že kupovat hry na PC je levnější. No leda ho*no... Zvlášť hry, které jsou extrémně stavěné na MP. Nechci tu zamořovat vzduch, ale takhle to prostě je, bylo a taky bude. Jenom si stačí 1-2 měsíce počkat a hlavně na tu hru neustále nemyslet nebo se neudržíte a koupíte ji za draho. Já to tak dělám. Nové hry kupuji jenom tehdy, když je to pro mě fakt neuvěřitelná pecka... Jinak číhám na výbornou nabídku na Aukru.
-
console gamers
http://postimg.org/image/62z7j1hqx/
pc race
http://postimg.org/image/emmonxbp7/ -
a co takhle si zrušit automatické aktualizace ve vlastnostech hry a z nabídky si vybrat verzi jakou chci?
-
Takhle bych to taky neviděl, přece jenom konzole nerovná se automaticky pohodlnější hraní. Záleží jak to každej má zařízený. Ty u hraní ležíš? *4* Já bych hned usnul.
-
Proc bych se mel ja s necim smirovat? A vubec nevis o jakem obecnem vlivu mluvim, dal jsem to naschval obecne, aby to nebylo zrejme, jsou to me vlastni preference. Nikomu nic neberu z rucicek (ani lizatko).
-
Romero ma dobryho harlekýna na palici...
-
Ta poznamka o kaktusu *1*