Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zacinal jsem jako malej na Heroes II.. luxus. Trojku znam dodneska uplne nazpamet (opravdu hodne hodin i sezeni u jednoho stolu s nekym), vcetne statu, map a schopnosti hrdinu.. Dokazu i z hlavy vyjmenovat nektery jejich schopnosti a jmena. Po letech nehrani jsem si k tomu sedl a automatika.. Dokonce i nahodny setkani na mapach v urcitejch mistech si pamatuju. Trojka byla vrchol Heroesu. Mimoto, ze nestvury a vsechno zivy a nezivy melo stejnej grafickej styl jako MaM8. Muj milovanej. Proste jsem je potkaval i tam, "3D".. Vzruso... 4ka jeste sla. Ale dal uz je to hnus. Kvuli rozsireni pro mlady blby hrace dnesni doby se dospelost a temnost z her vytratila. Zapnul jsem tuhle betu. Najel do boje pred hradem a kdyz jsem vydel styl zpracovani postav. Vypnul jsem to a smazal. Ano. Tohle mi staci, nic vic. Kde jsou doby her jako Shadows Over Riva? U toho jsem se bal jako malej ale bavilo me to. Hrbitov.. Hrobnik.. Blee.. Atmosfera.. Ale to zpracovani samotnyho sveta a designovyho pojeti.. Ahh... Zadny omalovanky. Tohle si strcte uz od petky za klobouk. I s tema kartama, online kravinou a MaM legacy ani zkouset nebudu. Pohybovani po mape dopredu, dozadu, doleva, doprava. Ne. To je jak flashovky z netu, kde se postava pohybuje mapou a vy jen strilite na cil. Co me desne bralo? Oblikani hrdinu jak na figuriny. Taky nic. Tohle tu hru tvorilo. A to jsem mega fanda. Nejvetsi. Ale ne toho novyho. Vzdycky jsem to zapnul a.... 3-D-0... :D A melodie.. Chjo.
    Pritom kolikrat nejde o grafickou narocnou ale zpracovani designu.
    Baldur's gate a Diablo 2 budou krasny i za 20 let. Proc? Nejsou to omavanky pro mentaly a grafika je decetni, propracovana a vic realisticka. Zadny obri mece az do druhy mapy, kde s tim simrate ghula na nose.. Nebo jinde..
    Takze ne.. A ne.. A ne.. Je to hnus. Fuj. Zmente design.. A to je mi teprv 23 let. Hodne rychle jde vsechno do kytek... Pritom staci pristup normaniho rozumnyho cloveka. Ja se s dnesnima hrama fakt nedokazu ztotoznit.
    • *Videl.. + skladba vet.. Atd.. sry.. pisu z mobilu narychlo uz fakt unavenej...
      • Jeste podotykam, ze nejsem zadne indie(s)hrac, nehraju minecraft a pixelovy hry jsou pro me radoby cool veci pro mentaly co nechtej hrat a premejslet. ale jen neco delat. Hodnotim tim hry zpetne k dobe v kterej vysli.
        Tim chci rict, ze nova a modernejsi grafika je luxus. Ale izometricky hry jsou na tom designove zatim lip, nez vetsina 3D her. Navic 3D grafika rychle starne. O to nejde. Jde proste o zpracovani. Nezastavam se toho, aby grafika nepodavala zas maximum. Vadi mi, ze vsechno vypada jak Warcraft. Protoze presne to byla jedina vec, design co se mi na Warcraft 3 nelibilo. A pozrelo to herni svet. Jde o um. Hry delaj tovarny a ne umelci co maj novou designovou vizi. Co umi udelat soundtrack jako v Shadows Over Riva.. Kdyz jsem prisel na hrbitov, i kdyz grafika nebyla detailni... zdi, sem tam neco.. Z ty hudby jsem se malem pos.. Strachy.. Byl bych rad, kdyby se do tech tovaren na hry dostali i umelci a lidi s intelektem a tvorivosti. A smyslem pro pointu. Proste necejtim z her, ze "na ni nekdo delal co delal". Z tohohle taky ne. Tohle je koncept co pokracuje. Kdo mi rozumi, rozumi... Kdo ne. Ani nebude.
        • ok nelíbí se ti grafika, ale co hratelnost? imo je to paradní
          • Ja ti nevim. Kdyz se mi nelibi ani moje jednotky. Hratelnost pada..
            Treba nemrtvi jsou obzvlast k smichu. Njn. Muj nazor. Proste to o tom je.
            • zkus se potom podivat na disciples 3, to ma dost temnou grafiku. njn atmosfera a grafika je taka sluničkova... to je asi jako rozdil mezi diablem 2 a 3. ale ja starší díly homam nehrál takže si tu temnou atmosferu ve hre ani nedokažu predstavit
  • musím rict že serie homam je težce obsoletni a hrave dostava na prd31 od her jako kings bounty, age of wonders, endless legend, disciples 3 nebo i legends of eisenwald. tešil jsem se ale po zkušenostech s betou se na to vyprdnu asi
    • beru zpet, po delším hraní je to super
  • hral jseme to asi hodinu, první dojmy zatím je že je to stejne jako 6 v trochu lepší grafice. jak psal cetto dole, nekde hluboko vevnitr jsou jiste zmeny, ktere ocení (a všimnou si je) možna harcore fanoušci ale na první pohled zrejme nejsou. Otazka je jestli je to duvod ke koupi nove hry.

    Tak treba jsem si všimnul že je tam flanking ktery tuším v minulém dile nebyl ale že bych kvuli tomu kupoval novou hru? no nevim...
  • Děkuji za klíč, od rána už pačkmám *5*
  • lipkozzi
    3RPVRK1F8LQ2
    keby mal niekto zaujem
  • mužu potvrdit že na mail od ubi nemusíte čekat, po zadani kodu na jejich strance by se hra mela objevit ve vašem uplay klientovi
  • za jak dlouho prijde mail od ubi?
    • U mě to bylo as 30 vteřin. Nicméně doporučuju se podívat do vlastněných her přímo v rozhraní Uplay v PC. Ve webovém rozhraní se hra neobjeví.
  • Děkuji redakci za kód. Přihlášení a stažení v pohodě, ale hra mi teda moc nechodí :-D No jo, starý železo... Notebook s přepínatelnou grafárnou (i3, nvidia integrovaná) a zdá se mi, že buď je hra šíleně náročná, nebo se grafia na heroes neumí přepnout na vysokej výkon. Takže dojmy ze hry jsou 0... i když 2d města a hudba jsou fajn :-)
    • neboj sa hra nejde ani na novom, železe, pri načítaní bojov padá zhruba z 30% šancov a z veľkosťou mapy neúmerne narastajú nároky na ramku mne sa už pri takmer celej odhalenej mape stala hra nehrateľná, keďže sa mi len save načítaval asi 45 minút a keďže hra furt padá.
      • dohral som 3 zo 4 máp a s niečim takým som problém nemal.. pravdepodobne som mal len šťastie... optimalizácia u Ubi je ošemetná vec...
        • Asi jo, ja mam podobny problem jako pan vyse. Pridal bych jeste neuveritelne dlouhe tahy AI. Uz v pocatcich hry. A to rozhodne nemam zadne slabe zelezo. CPU jede max na 30%. Optimalizace fakt spatna. Nevim nevim, vychazi to za chvili a hra je v zalostnem stavu.
          Abych jen nehanil, tak herne je to bomba...
          • Nojo, je to ten starej dobrej průšvih - ještě jeden tah a už to vypnu.
            Bohužel je to s optimalizací opravdu katastrofa. Záseky, ultra dlouhé loady.
            Po přepnutí tahu přeskočím do jiné hry. Mapu jsem odehrál za cca 7 hodin,
            z toho 5 hodin táhlo NPC.
  • tak se omlouvám a vše sme prohledal znovu a důrazněji a už se to stahuje . omlouvám se za spamování , díky
  • Ahoj všem . tak jsem kod dostal a aktivoval na https://mmh7.ubi.com/en/beta a píše že mám zajištěný přístup , ale na Ubisoftu jsem nikde nenašel přístup ke stažení beta hry. Tak smůla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit