Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím, nevzali ste si niekto beta key navyše? ja by som jeden strašne moc bral... ak máte niekto zbytočný, tak prosím pošlite na mail libor.micko@seznam.cz
    Ďakujem pekne :)
    • Ja som tiež tento článok objavil až ked už boli všetky klúče fuč ale par klikov na googli a hneď nájdeš stránky kde mi ten klúč dali len tak po kliknutí na jedno jediné tlačítko, bez registrácie, vyplnovania a pod. Dokonca keď pôjdeš na ich stránku ncsoft, spravíš si účet a klikneš na wildstar beta, tak rovno tam máš že get key.
  • Veskoslav
    Děkuji:) Mám volný víkend, tak budu "lenošit" u pc:)
  • chm ... takze tu mame dalsi "za mesic lauch" ... gamesku ... zabugovanou jak svin ... behem cca hodiny hrani tak 30x logoff ... nice.

Vizual teda v zasade neresim ... ale wowko (kolik, 10 let? vcetne vyvoje?) vypada ... lip. Jinak opet nic zvlastniho ... Proste takovej prumer ... na f2p tak akorat ... na placenej model kterej si predstavujou ... mno ... ani nahodou.
    • To se ti tečkuje samo, nebo je to nějaka uchylka?
  • fizola
    V launcheri si potom vybrať server North America (public) či EU (press), lebo hoci je to europsky account, ine sreveri vybrať nejdu. ďakujem za odpoveď
    • Veskoslav
      EU:)
      • fizola
        Ja sa len pýtam keď tam je press
  • fallanga
    Mám už jeden od Indiana a jeden od Zingu, takže to přenechám ostatním. I přesto děkuji, že jste nezapomněli na své věrné fanoušky.
  • fallanga
    Mimochodem jede to někomu? Jelikož to má jet od 15 hodin, ale mě to pořád píše, že server je down.
    • Veskoslav
      Jsem tam už dvě hodiny a v pohodě. Občas to spadne, ale to se u bety dá s tím počítat.
    • Zkontroluj si jestli jseš na správnym serveru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit